פורסם 2004 ביוני 121 שנים אז ככה שלום לכולם הרבה זממן לא ההתי פה אבל לא נורא יהיה טוב , קיצר תראואני רוצה לחבר את הטלויזיה שלי לכרטיס מסך )GEFORCE MX 2 יש שם יצאיה נוספת של S-video אבל האיכות בטלויזיה היא חרא של דבר רואים שם תמונה אבל לא ברורה וען צבעים עקומים משהו פחד איך אני יכול לסדר את זה נ.בחשבתי זה בגלל הדרייברים אבל הורדתי עכשיו מהאתר של nvidia את האחרונים
פורסם 2004 ביוני 121 שנים יכול להיות שהיציאה פשוט דפוקה קצת, באיכות חרא, כבל באיכות חרא, או כניסת AV בטלוויזיה באיכות חרא. תבחר
פורסם 2004 ביוני 221 שנים בד"כ הכרטיסים האלו משדרים ב NTSC עד שמכוונים אותם ידנית ל PAL-B (שזו השיטה האירופאית).
פורסם 2004 ביוני 621 שנים מחבר החלפתי את זה ל pal אבל הקטע הוא שלא רואים טוב קצת נמרח כזה לא יודע בלי פוקוס והרזולוציה היחידה שעבדה טוב וראיתי את כל התמונה היא 800X600
פורסם 2004 ביוני 621 שנים בגלל שרזולוציה של טלוויזיה היא נמוכה בהרבה. אתה תראה את כל התמונה אם תזיז את העכבר לקצוות של המסך
פורסם 2004 ביוני 721 שנים תנסה עם התוכנה TVtool היא מסדרת את הכל על ההגדרות האופטמליות , אצלי זה שיפר את האיכות
פורסם 2004 ביוני 721 שנים יכול להיות שהיציאה פשוט דפוקה קצת, באיכות חרא, כבל באיכות חרא, או כניסת AV בטלוויזיה באיכות חרא. תבחר אני מסכים, זה קרה לי גם, אם היציאה דפוקה לא היה תצוגה, הבעיה בכבל, תחליף.
פורסם 2004 ביוני 721 שנים החלפתי את זה ל pal אבל הקטע הוא שלא רואים טוב קצת נמרח כזה לא יודע בלי פוקוס והרזולוציה היחידה שעבדה טוב וראיתי את כל התמונה היא 800X600אם אתה רוצה ממש חדות עדיף שתרד גם ל480X640
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.