עבור לתוכן

AMD VS INTEL- נתוני שליטה בשוק

Featured Replies

פורסם

שמע שמישהו בא לקנות מחשב מה שמעניין אותו בדרך כלל זה מה המהירות שלו... חבר שלי קנה מחשב

הוא מצלצל אלי אומר לי "בואנה שמע אחי קניתי מחשב בן זונה, אני עושה לו וואלה ? תתחדש אחשלו.. מה יש בו ? איזה כרטיס מסך ? הוא עושה לי וואלה משהו חזק 128MB אז אני כזה אוקי.. נגיד.. אז למה אתה חושב שהוא חזק ? אז הוא עונה שמע הוא מעבד שלוש גיגה.."

עזבו 90% מהקונים לא מבינים בגרוש יענו תראו כל הפירסומים זה כתוב בענק פנטיום IV הכי מהיר בעולם במהירות של שלוש גיגה..

תחשוב על זה שאם נגיד וכבר חברה שלך ואמא שלה היו רוצות את הAMD הוא היה בא ואומר להן וAMD זה סתם כתוב 2500+ וזה בעצם רק 1833 אז בכלל הן היו אומרות מה זה, זה איטי..

שמע בקשר למכוניות זה לדיון אחר וגם פה יש לי מלא להגיד..מסכים איתך 323 זה סתם מכונית מעפנה ואני ממש לא מבין מה קונים את זה.. לעומת זאת מאזדה 6 ו3 מכוניות טובות.. (ליתר דיוק מאזדה 3 זאת המכונית הכי טובה כרגע בארץ בקטגורייה שלה..)

אבל 323 זה סתם JUNK לא מאובזרת לא חזקה לא יפה לא כלום אני לא מבין את זה.. חחח סתם גרועים כל בעלי הלאנטיס.. (או שיש להם אותה מהחברה)

ואז זה לא באשמתם..

לי היה פנטיום IV 1.5 אז שרק יצא הפנטיום ארבע אחר כך עברתי לAMD שלי עד היום ואני ממש מרוצה... כל מעבד וההיתרונות שלו ללא ספק AMD נותן הרבה יותר למה שאתה משלם עליו... חוץ מזה אם אתה מבין למה לא קמת והתעמתת עם המוכר שם?? היית גם אומר לו בתשובה לזה שלINTEL יש אמא ואבא היית עונה לו אתה יודע שAMD הייתה חברת בת של INTEL נכון ? יופי אז שתוק אנחנו לוקחים AMD :P

שכחתי משהו ? חחחח

פורסם

רוצה סיפור לטובת amd וגם לרעת amd:

אמא שלי פתחה חנות בהרצליה והיה מאד משעמם לי אז החלטתי שאני הולך להתווכח עם כל המוכרים בהרצליה(אתם יודעים כמה שהם טיפשים חוץ מאלה בלמיר שזו חנות ברמה)טוב אז אני מגיע לחנות שואל מספר שאלות :שאלתי יש לכם לוח של abit ואז הוא אומר לא אנחנו עובדים רק עם dfi טוב שאלתי אותו יש לך מעבד 64bit amd ענה לי:לא,למה שאני ימכור מעבד שכזה הרי אין תוכנות ל64bit אמרתי לו שמע קדם כל מעבד 64bit עובד גם ב32bit ועובד הכי מהר מכל הלבות של amd (גם ב32)

זה רק מראה על בורות שיש למוכרים בארץ אבל יש משהו חיובי בעניין הוא מכר רק amd althonXP ומכר דווקא הרבה

לעניין מי ינצח בסופו של עניין זה לא ניתן להחלטה כל אחד ישיק טכנולוגיות ונראה ד"א בקשר שמסתכלים רק על המהירות אם זה היה נכון אז לא היו קונים pentium M אבל עיקרונית כן זה נכון אבל הבעיה האמיתית זה המותג לדעתי המשווקים של amd צריכים לעשות פרסומת עם amd althon64 3000+ ו intel p4c 3.06ghz ולהראות מן איש שממהר וצריך לקבץ קובץ ורואים מן השוואה בניהם כשהזה עם ה amd יוצא ראשון או שנים משחקים cs ולזה עם הintel יש יותר לאגים(בחרתי בcs כיוון שזה משחק הכי מוכר בישראל)

פורסם

תשמע Sabotage הקטע הוא שאני ואבא שלי (אבא שלי חובב AMD ושונא אינטל, הוא תמיד אומר שבמחירים האלה הם יכולים לדחוף את המעבדים שלהם ל... :-X) כבר הצלחנו לשכנע אותה לקחת AMD (כי המחשב הקודם שלה היה אינטל כמובן..) והיא ידעה שהיא לוקחת ואמרה לאמא שלה את זה אנחנו לוקחים, והנה בחנות תוך 2 דקות בערך הצליחו לשכנע עם the oldest trick in the book... בקשר לפיסקא הראשונה אתה כול כך צודק שזה כבר עצוב לחשוב את זה על הרבה מקוני המחשבים בארץ...

Off Topic קטן - את ה-323 קנו בגלל תופעת העדר - השכן קנה אז גם אני אקנה, חוץ מזה מאזדה לבנה או אפורה (אפורה תרתי משמע...),מנוע 1600 וגיר אוטומטי כמובן (חס וחלילה ידני...) אז אח"כ יותר קל למכור...  ::) לפחות בשעה טובה כבר לא יקנו את ה323 אלא את ה-3 שהיא כבר הרבה יותר טובה. אני מת לנהוג עליה... יצא לי לנהוג על ה-323 היא פשוט כמו גמל אני מרגיש כול אבן בכביש... סתם אוטו.

בחזרה לנושא שלנו... ברגע שהן היו נעולות כבר על האינטל אז היה חבל על הזמן, במיוחד אמא שלה מה היא מבינה? והיא הייתה בעלת המאה אז גם בעלת הדעה. כבר לא עזר כ"כ מה שאמרתי... ואני ראיתי בעיניים כלות איך מחשב מבוסס אינטל פנטיום 4 (עם זיכרון נמוך, לוח אם מעפאן וכרטיס מסך מובנה על הלוח) נקנה... ושתבינו כשאני וחברה שלי נעבור לגור יחד (והלוואי שזה כבר יקרה בקרוב, אנחנו מנסים לחסוך לזה) המחשב הזה הולך אלינו הביתה... יופי עכשיו צריך לקנות כרטיס מסך נורמלי וסטיק של 256 לפחות אם לא 512MB ונגמור עיניין... לגבי הלוח כבר אכלתי אותה (Gigabyte מבוסס SIS מגעיל!)

פורסם

urielka: יותר גרוע זה שחבר ביקש ממני לבנות לו מחשב משהו משהו ו6000 שקל.. ואין לו בעיה עם AMD...

אז בניתי לו מחשב עם Athlon 64 והכל טוב ויפה.. הוא מראה לאבא שלו.. שהידע שלו שואף לידע שלי באופרות סבון.. (אפסי בקיצור)

אז אבא שלו אומר לו למה  AMD 64 ? אז הוא מסביר לו והכל טוב ויפה ואז אבא שלו אומר אז למה לקנות מעבד שאתה משתמש רק בחצי ממה שהוא יכול לתת... ועכשיו לך תסביר לו שזה לא בדיוק ככה.. וזה יותר תמיכה ואפשרות להרצה של קוד ב64BIT ולא 64BIT מלא.. וכו וכו..

וDrx: יש את אלה שמפנקים את עצמם וקונים לאנטים 1.8 או אפילו 2.0 !! חחח מדהים... (טוב נו כל אחד ומה שיש לו.. לי יש toyota yaris 1.3 וSkoda Octavia RS יאא בייבי, 215,1.8T כוח סוס ידני למי שלא מכיר..*צ'יפ*)

ובקשר למחשב קח את מה שאתה עובד עליו עכשיו ותאחד :) (או שזה לא שלך ?)

פורסם

amd לא הייתה חברת בת של אינטל. אף פעם. לעולם לא.

היא ייצרה מעבדי אינטל תקופה לא קצרה (למשל 386 של AMD, יש חיה כזאת).

פורסם

Sabotage לי יש סובארו ג'סטי 91 ידנית מנוע 1000 חיה רעה... ;) אבל לפחות זה האוטו שלי והוא מסיע אותי ממקום למקום,לאן שאני צריך... בינתיים אני אאלץ להסתפק בזה... סחטיין על המכוניות דרך אגב... שתהן שלך? אה, להורים שלי יש יונדאי אלנטרה 1600... פייר זה אוטו לא רע בכלל. יותר טוב מהמאזדה 1600.

בקשר למחשבים - שני המחשבים שבמפרט שלי (שניהם AMD אחד XP 1700+ והשני 2800+) יושבים אצלי בבית, אבא שלי שילם עליהם ואני הוספתי קצת אבל בעיקרון הם שלו (מחוברים ברשת, איזה כיף זה שיתוף אינטרנט לא רבים יותר מי ישב על המחשב...!) וה-1700 יושב אצלי בחדר. בכול מקרה אם אני עוזב את הבית לדירה שכורה עם חברה שלי אז אני משאיר את שני המחשבים מאחור (אני מבטיח שאני אבוא לבקר אותם...) וחברה שלי תיקח את המחשב המוזכר למעלה... אומנם אמא שלה שילמה עליו אבל ממש ממש אין להם מה לעשות עם מחשב ככה שזה די סגור שאנחנו לוקחים את המחשב שלה. (שאני אחיה בלי מחשב??) ואז נהיה חייבים לעשות את השינויים שהזכרתי. מה שכן אז הוא יהיה באמת אחלה מחשב שבעולם כי אם אתה מתעלם מהמחיר (ואני מתעלם אמא שלה שילמה!... ;D) אז הפנטיום 4 2.8 הוא ממש סוס מרוצים...

בקשר לחבר שלך - נו מה תעשה עם אנשים כאלה? אתה יכול רק לנסות להסביר לו יפה. אתה יודע מה השאלה שלי מה יהיה אם וכאשר אינטל יחליטו להוציא מעבדי 64Bit לשוק. אז גם הם יהיו "לא שימושיים" או שזה אינטל הגדולה אז זה בסדר... נראה. ::)

פורסם

צודק בקשר לעניין ה64 של אינטל... נחייה ונראה..

בקשר לסובארו שלך... לידידה שלי יש אותה המכוניות בדיוק רק שנתון 93 אם אני לא טועה.. נהגתי עלייה והיא באמת לא רעה.. :)

המכוניות כמו שבטח חשבת לא שלי אלה של ההורים.. לי עדיין אין אוטו פרטי :P

פורסם

היי

מצטער להתערב לכם בדיון ככה אבל לי יש כמה הערות

בנוגע למחשבים זה הכל עניין של מה לעשות מחיר\תועלת יש כאלו שיעדיפו ללכת עם הבטוח תמורת תוספת מחיר (קטונתי)

אני אישית עם AMD

בנוגע ללנטיס אל תשכחו שחלק גדול מהקטע של לקנות מכונית זה מה שנקרא תופעת העדר או הצדדים החיובים שלה ככל שלכולם יש יותר מכוניות יש יותר חלקי חילוף יותר מוסכניקים שמכירים את הדגם של המכונית מה שיוצר תחרות בתיקון המכונית ובכלליות ליבואן יש יותר סיבות ליבא חלקי חילוף והדבר הכי חשוב יש יותר שוק למכונית יותר אנשים קונים אותם יד שניה

אז תופעת העדר היא לא בהכרח דבר רק אל תשכחו שאתם לא קונים מכונית בשביל הפוזה אם כן הייתם קונים מכוונית שיש רק 2 בארץ.

ולי אישית בבית יש לנטיס אבל המכונית שלי היא אימפרזה מהעבודה

פורסם

בנוגע למחשבים זה הכל עניין של מה לעשות מחיר\תועלת  יש  כאלו שיעדיפו ללכת עם הבטוח תמורת תוספת מחיר (קטונתי)

מה הקשר לבטוח?

הרי זה לא שחלק מהדברים עובדים על AMD!

AMD זה מעבד בטוח בדיוק כמו Intel.

זה פשוט בורות של אנשים. אתה לא מצפה ממישהו שילך לחנות שהוא לא מבין כלום ואז יגידו לו לך על AMD והוא בחיים לא שמע על זה הוא יחשוב שמנסים לדחוף לו משהו.

צריך להתחיל לפרסם יותר ויותר ולהתחיל לדאוג שאנשים יבינו שזבל זה מה שמוכרים בערוץ הקניות ובשאר החנויות השכונתיות.

פורסם

זה בדיוק הבעיה הם מכירים אינטל ובשבילם בגלל שהם מכירים זה בטוח

אם בן אדם לא מבין במשהו הוא בדרך כלל יילך על משהו יותר מוכר

פורסם

חלאס לרמוז על ירידות על חברה שלי!! בואו נעבור באמת לדעות שליליות על המוכר! הודעות נאצה יתקבלו בשמחה...  ;D סתם.

מי המשווקים של AMD בארץ? את האמת אני גם לא ראיתי פרסומות של AMD נגיד בMTV וכול התחנות בסגנון הזה, ובכלל... לא יודע; בעוד שפירסומת לאינטל (ה-Intel Inside עם המוזיקה הזאת וכול זה...) דווקא יצא לי לראות, היה לפני איזה שנה פרסומת שרצה מלא בMTV של אינטל.

אני לא יודע בנוגע לישראלים אוהבים לא לצאת פרייארים כי במקרה הזה זה מזכיר קצת את המאזדה. תבוא לישראלי תגיד לו שיש רכב שהוא יותר מאובזר, ביצועים טובים יותר והוא יותר בטוח מהמאזדה, אבל השם/תדמית של הרכב לא תראה לו אז הוא יקנה בסוף את המאזדה... בגלל זה כבישי ארצנו עמוסים ב323 המסריחה הזאת... (מה שכן המאזדה 3 והמאזדה 6 יפייפיות... ושמעתי שהן מכוניות לא רעות בכלל, מבחינת ביצועים וכדומה).

אגב השלושה מחשבים הנוכחיים שלי היו AMD (היה לי פעם XP 1000+ והיום יש לי XP 2800+ ו-XP 1700+) ואני מאז ומתמיד הייתי מרוצה מהם.

אני מניח שהם לא היחידים, אבל החברה שאני נמצא בא קונה מאזטק את כל הדברים הקשורים לAMD (לוחות ומעבדים, גם זכרונות לפעמים)

פורסם

איך אין לאף אחד בושה לפזר דיסאינפורמציה!

נתח השוק של אינטל הוא~ 86% , כל השאר AMD.

הרוב הגדול של אינטל נמכר ל OEM המרכיבים מכונות (כן, גם PC) והם תומכים טוב יותר בחברות אלו

(embeded)- מאשר AMD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים