עבור לתוכן

הזדמנות פז: קונסולת PlayStation 4 Pro במחיר מוזל

Featured Replies

פורסם

מבצעי Days of Play של סוני חוזרים ואמאזון מספקת לנו הנחה קלה עבור הדגם הבכיר של מכונת המשחקים היפנית

לכתבה

פורסם

1. אם אני מזמין קוד דיגיטלי לשירות הפלוס - זה יעבוד לי [יש לי משתמש ישראלי]? 2. כנ"ל לגבי עותקים דיגיטליים ופיזיים? תודה

פורסם

בגדול, יעבוד בכפוף לregion של החשבון שלך. אם הקוד הוא של US, יעבוד רק עם חשבון אמריקאי, אם הוא EU הוא אמור לעבוד בישראל אבל אני לא סגור על זה ב100%, אני חושב שעשיתי את זה פעם. עם עותקים פיזיים אין את הבעיה הזאת.

מה שאני עושה בשביל +, זה לקנות דרך g2a בגרושים קוד, ואני מכניס אותו במשתמש האמריקאי שפתחתי עם כתובת פיקטיבית.

כנ"ל לגבי משחקים, קונה כרטיסי הטענה של 50$, לרוב סביב ה40$ וקונה בחנות האמריקאית של PSN שזולה יותר משמעותית מהחנות הישראלית.

כשפותחים חשבון אמריקאי, חשוב להשתמש בכתובת מאורגון כי אין שם מע"מ!, וכך בקניית משחקים דרך PSN אין מס (VAT).

פורסם

לא הצלחתי לקנות דרך g2a , הם חסמו את כתובת האימייל שלי בגלל "פעילות חשודה", וביטלו את התשלום בpaypal מצידם, מחר נראה אם זה ירד מהכרטיס...

פורסם

אפשר גם דרך kinguin במידת הצורך.

פורסם

תודה, אם אי פעם נצטרך מנוי לפלוס- טוב לדעת. לבנתיים קניתי כרטיס הטענה מאמזון, אמנם במחיר המקורי- 50$, אבל אז קניתי את המשחקים מהחנות הדיגיטלית: קניתי את כל משחקי Uncharted בעשר דולר לאחד.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

תחילת השנה הבאה אמור לצאת ה-5 לא ? אז גם ככה המחירים יירדו בהמון אז עדיף לחכות כמה חודשים .

פורסם
ציטוט של dkn1

תחילת השנה הבאה אמור לצאת ה-5 לא ? אז גם ככה המחירים יירדו בהמון אז עדיף לחכות כמה חודשים .

זה יוצא בסוף שנה הבאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים