פורסם 2004 במאי 3021 שנים פספסת ביום.אם הייתי מפרסם את זה אתמול הייתי שולח לך צילום של הלאפה העסיסית שהייתה לי.משהו בסט.
פורסם 2004 במאי 3021 שנים o_O למה לעזאזל אתה צריך תמונה של שווארמה? הת'רדים כאן הולכים וחוזרים לימים ההזויים של תחילת הפורום.... :
פורסם 2004 במאי 3021 שנים הת'רדים כאן הולכים וחוזרים לימים ההזויים של תחילת הפורום.... : and that's a bad thing? בכל מקרה, אני מקווה שאתה לא מתכנן להדפיס ולאכול את זה או משהו נכון? כי אם כן, אז אני יכול להפנות אותך למישהו...... :-X
פורסם 2004 במאי 3021 שנים אני מזהיר את כלום מלחיצה על הלינק שנתתי,התקפת רעב עלולה לפגוע בו מידית. :-X
פורסם 2004 במאי 3021 שנים שלא תגיד שלא דואגים לך: ד"א, אני ממש, אבל ממש צריך עכשיו תמונה של ארטישוק ממולא, לצרכים חסויים :-X 2 שקלים נוצצים מחכים למי שיענה.......
פורסם 2004 במאי 3021 שנים oh shit! i think that all the users are freaking out!!ואיי אנשים אתם באמת מוזרים ;D
פורסם 2004 במאי 3021 שנים חחחחחח חכה מה יהיה אחריי הבגרות במתמטיקה ב12 בלילה ותודה טופ גאן מה הייתי עושה בלעדייך ;D חכה אני מסדר לך ארטישוק
פורסם 2004 במאי 3021 שנים בבקשה :-* אבל....... תמונה של ארטישוק ממולא, לצרכים חסויים :-X מה קשה להבין?!!?!?!? (אל תיקח אותי ככה, זה סתם הקריז [as in rehab] אחרי הבגרות בתנך....) הפרס עדיין עומד בעינו.......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.