פורסם 2019 באפריל 226 שנים אהלן, ברשותי מחשב נייד של Lenovo דגם G580. לאחרונה החיבור וייפי עושה לי בעיות והרבה פעמים החיבור פשוט מתנתק. מחיפוש קצר ברשת כרטיס וייפי זה לא עסק יקר והייתי שמח לקנות אחד ולהחליף בעצמי (מדובר על כרטיס פנימי). הבעיה היא שאני לא יודע איזה כרטיס רשת יכול להתאים לי (כלומר להתאים למחשב). אשמח לעזרה בנושא.
פורסם 2019 באפריל 236 שנים תצתרך לפתוח את הנייד ולראות איזה כרטיס רשת נמצא שם. לא להסתמך על אתרים ( גם של היצרן הנייד ) ולא כלום. תקנה בדיוק אותו אחד. כי 99 אחוז שהביוס של הנייד לא יאפשר משהו אחר. או תשתמש בכרטיס USB. יש כאלה עם מקלטי נאנו קטנטנים.
פורסם 2019 באפריל 236 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 תצתרך לפתוח את הנייד ולראות איזה כרטיס רשת נמצא שם. לא להסתמך על אתרים ( גם של היצרן הנייד ) ולא כלום. תקנה בדיוק אותו אחד. כי 99 אחוז שהביוס של הנייד לא יאפשר משהו אחר. או תשתמש בכרטיס USB. יש כאלה עם מקלטי נאנו קטנטנים. איפה קונים? למחשב כבר יש 5 שנים בערך אני בספק אם מייצרים עדיין כרטיס כזה ישן.
פורסם 2019 באפריל 236 שנים לאחר שתפתח ותדע מה הסוג / הדגם המדויק של כרטיס רשת, מן הסתם תחפש באי ביי ודומיו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.