פורסם 2002 באפריל 823 שנים הכרטיס הוא gf4 ti 4600 של MSI על אקספי בהחלט קיבלתי שיפור ל 8686 נקודות ב 3dmark2001 ב 1024x768 32bit הדבר המוזר הוא ששמתי לב באיזה השוואה של ג'יפורס 4 טי 4600, הוא שבכל הבדיקות של fps קבלתי בממוצע בכל בדיקה כ 30-40 פריימים פחות ממה שהיה בביקורת אבל בשאר הבדיקות כגון: Fill Rate (Single-Texturing) Fill Rate (Multi-Texturing) High Polygon Count (1 Light) High Polygon Count (8 Lights) Environment Bump Mapping DOT3 Bump Mapping Vertex Shader Pixel Shader Point Sprites קבלתי גבוה יותר משהיה כתוב, בכ 3-20 יותר. אבל... בציון הכרטיס שמה קיבל 9800 בערך לעומת 8686 שלי אז אני רואה שאני כבר לא מצליח לסדר את הבעיה המעצבנת אז אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל...................................................... לא יודע איך בדיוק בדיוק לעשות לכרטיס מסך, אז תעזרו לי טוב?
פורסם 2002 באפריל 823 שנים מחבר שאני בא להדביק צלעות קירור לזכרונות או את המאוורר לליבה, משנה באיזה משחה טרמית אני אשתמש?במדרך כתוב 'כל' משחה, בין אם זה אלומינה שעולה כ 40 ש"ח בערך או ארקטיק סילבר 3 שעולה כמעט פי שנייםבתכנון שלי זה לשים על הכרטיז קריסטל אורב ו4 צלעות קירור לזכרונות, ואולי אני אאלתר איזה מאוורר של 80 מ"מ על הסלוט של ה PCI שיעשה רוח על הצלעות קירוראז.. מה מומלץ?
פורסם 2002 באפריל 823 שנים שאני בא להדביק צלעות קירור לזכרונות או את המאוורר לליבה, משנה באיזה משחה טרמית אני אשתמש?במדרך כתוב 'כל' משחה, בין אם זה אלומינה שעולה כ 40 ש"ח בערך או ארקטיק סילבר 3 שעולה כמעט פי שנייםבתכנון שלי זה לשים על הכרטיז קריסטל אורב ו4 צלעות קירור לזכרונות, ואולי אני אאלתר איזה מאוורר של 80 מ"מ על הסלוט של ה PCI שיעשה רוח על הצלעות קירוראז.. מה מומלץ?תבין המעבד הוא המגבלה תעשה לו OC
פורסם 2002 באפריל 823 שנים שאני בא להדביק צלעות קירור לזכרונות או את המאוורר לליבה, משנה באיזה משחה טרמית אני אשתמש?במדרך כתוב 'כל' משחה, בין אם זה אלומינה שעולה כ 40 ש"ח בערך או ארקטיק סילבר 3 שעולה כמעט פי שנייםבתכנון שלי זה לשים על הכרטיז קריסטל אורב ו4 צלעות קירור לזכרונות, ואולי אני אאלתר איזה מאוורר של 80 מ"מ על הסלוט של ה PCI שיעשה רוח על הצלעות קירוראז.. מה מומלץ?תבין המעבד הוא המגבלה תעשה לו OC
פורסם 2002 באפריל 823 שנים מחבר אמממ.. אינך חושב שזה פתאום יזנק לי את הציון באיזה אלף ככה נכון? כי על ה2000 שהיה לי עוד לפני יומיים זה שיפר בקצת מאודעריכה: אה, וגם ה AGP על 4Xשהוא היה על 2x התוצאה הייתה ב 15 נקודות פחות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.