עבור לתוכן

מעבד P4C יעבוד על P4G8X deluxe עם DDR266?

Featured Replies

פורסם

נדפק לי המעבד :'( , P4 2.4B ואני צריך אחד חדש. יש לי לוח אם Asus P4G8X deluxe וזיכרון 2X256 DDR266 ג'נרי. אני ממש לחוץ עכשיו בכסף, יש לי בדיוק מספיק לגמור את הרשיון נהיגה ולקנות מעבד, אני לא רוצה הלוואה מההורים בשביל זיכרון ואם יש צורך גם לוח אם אם אני לא חייב. עוד כמה חודשים אני קונה זיכרון חדש בכל מקרה, ואולי גם לוח אם.

יש לי אפשרות להריץ מעבד עם באס 800 על הלוח שלי? ב BIOS יש אפשרות לשנות את ה system bus בין 100 ל 300 אבל אני לא יודע אם זה רק תאורטי והלוח יישרף.

בקשר לזיכרון, אני יכול להריץ אותו עם מחלק 4:6 בשביל שיעבוד במהירות הרגילה שלו ולא 400 מה"צ? למישהו יש את הלוח ויכול לבדוק לי אם יש שם בכלל מחלק כזה, המחשב שלי קצת לא עובד כרגע ::)

התוכנית זה לקנות עכשיו מעבד, ועוד כמה חודשים זיכרון תואם, אם זה אפשרי. הזיכרון הזה יעבור לאחיות שלי. שיקבלו AXP חביב.

מישהו גם יכול להמליץ על מעבד טוב במחיר של עד 1300 ככה?

תודה רבה

פורסם

במחיר של 1300 אתה יכול לקחת 3גיגה...

או לקנות 2.8גיגה C ולמכור את הזיכרון שלך ולקנות סטיק של 512מגה עכשיו... ואחרי זה עוד אחד...

פורסם

הלוח לא תומך במעבדים עם באס של 800 מה"ז.

אולי זה יפעל בכל זאת, אבל אולי לא - הסיכון הוא שלך.

פורסם

תבדוק אם נשאר לך אחריות יצרן על המעבד .....הרי לאינטל יש הגימיק הזה של "אחריות לכל החיים".

אם אין אחריות ב 1300 ש"ח אתה יכול לקנות מעבד ולוח של AMD וישאר לך עודף......

משהו שלדעתי יותר משתלם מלהסתכן ולשים מעבד על לוח לא תואם....

בכל אופן שיהיה בהצלחה!

פורסם

לאינטל יש אחריות ל 3 שנים (שלא היתה אמורה לעבור בינתיים).

אחריות לכל החיים זה גימיק של איסטרוניקס (יבואן בישראל).

פורסם
  • מחבר

הוא באחריות, אבל זה לא כולל פינים עקומים לפי מה שידוע לי ולפי מה שכתוב בספרון של המעבד. הצעה, לא לשים משחה טרמית על מעבד כשמאוד עייפים ::)

פורסם

אם הם רק עקומים זה לא בעיה לישר אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים