פורסם 2004 במאי 2921 שנים תראו את הדבר הזה מוזר לא?אני בטוח שזה לא קולט הרבה ערוצים כי יש הרבה ערוצים שהם מקודדים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2004 במאי 2921 שנים אכן דבר מוזר ואם זה באמת עובד זה לא חוקי כי זה נחשב גניבה בגלל ש"MAYBE" (יענו yes) מקדדים את הערוצים שלהם ובעצם מה שהממיר בבית עושה זה לפתוח ת'קידוד (כן מה לעשות באמת קופסה גדולה בשביל לפתוח ת'קידוד :-\ אבל חיפיפ ) בכול מיקרה אני לא הייתי קונה!
פורסם 2004 במאי 2921 שנים כל ערכות הלווין הללו קולטות רק ערוצים לא מוצפנים אבל אפשר לקנות כרטיסי הצפנה לערוצים מסויימים ואז לצפות בהם.
פורסם 2004 במאי 2921 שנים אפשר לומר שאת הערוצים הלא מוצפנים בדרך כלל מקבלים בחבילה הבסיסית של הYES או HOT כלומר ערוצים זרים וEUROSPORT CNN וכו
פורסם 2004 במאי 2921 שנים דבר כזה לא נשמע חוקי...בכל אופן צריך כאן איזה שפן נסיונות שינסה את זה ויגיד את דעתו ;D
פורסם 2004 במאי 2921 שנים זה חוקי לגמרי, זה לא כולל שום דבר לא חוקי..צריך שמישהו יתקשר וילחץ עליהם לפקסס לו את הרשימת ערוצים.
פורסם 2004 במאי 3021 שנים זה כבר קיים מלא זמן. וזה לא קשור לקידוד מה שהם נותינם לך זה כול מיני ערוצים מן העולם (אירופה בעיקר). לא שווה רק אם אתה חובב מושבע של סרטים בשפות לא מובנות.
פורסם 2004 במאי 3021 שנים דווקא הוא קולט מלא ערוצים היה לנו כזה דבר דגם ישן יותר והוא קולט מלא ערוצים!! 1.כל הערוצים בארץ 2.כל הערצוים של הערבים 3.כל הערוצים בפה הרוסית ואוקראינית שאין ביס!! 4.מלא ערוצי ספורט 5. 8 תחנות פורנו ;D 6.הערוצים הבין לאומיים BBC סטאר ורלד וכדו... ועוד... זה לא היה בבית שלנו זה היה בעסק
פורסם 2004 במאי 3021 שנים יש כמה לויינים שהצלחת יכולה לקלוט (קו ראיה). אבל רק אחד אם היא נייחת , או שהיא עם מנוע (יקר). יש אתרים לנושא הזה עם רשימת כל התחנות שבכל לוין. יש לוינים לשידורים אנאלוגיים ויש דיגיטליים . אין תרגום לתחנות זרות. כמה כבר אפשר לראות .. חבל"ז . התנתקתי מהכבלים ואני רואה ערוץ 1 ו 2 ומבסוט . אינטרנט יותר טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.