עבור לתוכן

הכרטיס מסך הלך ): מה אני עושה..?(עידכון-הצלחתי לתקן!)

Featured Replies

פורסם

טוב זה מתחיל ככה. ברשותי RADEON 9700 PRO של גיגהבייט(לשעבר-הוא מת) אתמול פתחתי את המתחיל במקום צפצוף קצר הוא משמיע צפצוף ארוך והמסך נדלק ומיד נכבה. ככה היה פעמיים,ניתקתי מהחשמל את המסך והמחשב הפעלתי מחדש--- והופ הכל עבד פיקס.

היום בבוקר כמובן שוב אותה בעיה רק שהפעם בשום אופן המחשב לא מסכים לעלות. ניתקתי 9999 פעמים מהחשמל והחזרתי. עד שלפתע כשאר סתם הזזתי קצת את הכרטיס מסך,המחשב הסכים לעלות,אך לאחר זמן טעינת הווינדוס(הדבר הכחול שזז) המסך שוב נדלק והווינדוס לא עלה. בקיצר לאחר מאמצים רבים הצלחתי להגיע למצב בטוח,להעיף את הדרייברים החדשים,ואז המחשב הסכים לעלות אבל עבד לאט בטירוףףףףףף. אז ניסיתי שוב להתקין את הדרייברים החדשים ואז שוב המחשב לא עלה. (אגב במצב בטוח הוא עשה לי שיש בעיות עם הכרטיס מסך וכל מיני-דברים חמורים) עכשיו אני עובד עם last known good configoration משהו כזה... והמחשב עובד מהר רק עם 4 צבעים.

בקיצור אני בטוח שהכרטיס מסך הלך כי גם היה לי בעיות דומות בעבר. מה אני יכול אולי לעשות, ויש לי אחריות גם בפנדה,מה הם יעשו לדעתכם(לא נראה לי שאפשר לתקן אותו הוא עבר הרבה דברים המסכן הזה...

פורסם

הם יבדקו אם הבעיה באמת בכרטיס כמו שאתה אומר יש סיכוי שתקבל כבר 9800פרו כי אל נשארו 9700פרו... אולי רק של הרקולס :-\

פורסם
  • מחבר

תודה אחי עוד תגובות בבקשה??

הבעיה 100% בכרטיס מסך כי היו את כל הסימנים שזה בכרטיס. ב-dxdiag רשום שאין האצת direct3d.

עובדה שהווינדוס גם אומר שהוא חזר מ-critical error בכרטיס מסך r9700. המסך לא עובד(כי אין מה שיקשר בין המחשב למסך) עובדה שאני עובד ב-4 צבעים. מה כבר יכול להיות הבעיה?? ביזכרון חח?? במעבד? בלוח אם חחח הוא חדש ועובד מעולה של איפוקס. אין שום דבר במחשב חוץ מהכרטיס מסך שקשור לבעיות שיש לי עכשיו.

ואמןןןן יביאו לי 9800 פרו.. למרות שגם 9700 פרו של הרקולס לא ממש אכפת לי. אבל אני מכיר את פנדה פעם הייתה לי בעיה בכרטיס הוא היה אצלהם בבדיקה חודש וחצי!!!! וחזר בדיוק כמו שהיה קודם-רק שהוא עבד משום מה ,עצם חיבורו מחדש למחשב כנראה פתר את הבעיה. לא משנה בכל אופן... תודה

פורסם

אני מתאר לעצמי שהאחריות על הכרטיס שלך היא בעצם של CD-LOG. מה שפנדה יעשו זה ישלחו את הכרטיס ל-CD-LOG והם יבדקו מה הבעיה ואם צריך ישלחו חזרה ל-GigaByte ושם כנראה יתקנו או יחליפו באחד דומה (אולי יש להם) או במשהו אחר תמורת תוספת תשלום או לא.

לכן, אני מציע לך להתקשר דבר ראשון על הבוקר לפנדה ולשאול אם יש טעם שתבוא אליהם או שתקפוץ ישירות ל-CD-LOG, הם ממוקמים בנתניה. אם יש לך אחריות אתה אמור להיות מסודר. במקרה הכי גרוע אם עושים לך בעיות אתה תמיד יכול ליצור קשר עם GigaByte דרל האתר שלהם אבל אני מקווה ומתאר לעצמי שלא תגיע למצב הזה.

פורסם

אין פה שום דבר שמחייב שהכרטיס הוא הבעיה.

זה יכול להיות באותה מידה הלוח אם, הזיכרון או אפילו במצבים מסויימים הספק כח.

פורסם

בוא נגיד שלקבל 9800PRO חינם לא תקבל.

אבל הם יגידו לך תוסיף קצת כסף ותקבל

פורסם
  • מחבר

יוווווו אז איך אני יכול לבדוק מה הבעיהה אוףףףףףף זה 99% הכרטיס מסך... גם ב-directx רשום שאין direct3d

פורסם

הוא אמר שכאשר המחשב עלה זה אמר שהיתה שגיאה שקשורה לכרטיס מסך אבל כדי להיות בטוח תנסה להפעיל את הכרטיס מסך על מחשב אחר ואז תתקשר לפנדה

פורסם

אין האצת D3D כי הדרייבר לא מותקן, זה לא מוכיח שום דבר לגבי החומרה.

פורסם

בדקת על מחשב אחר?

פורסם

מה הבעיה לנסות לחבר למחשב שלך כ.מ אחר ולבדוק אם עובד טוב?

פורסם
  • מחבר

טובבב נראה אולי אני אעשה את זה באמת.... אין לי כח להוציא את זה חחחחח

פורסם
  • מחבר

אני לא מאמיןןןןןןןןןןן חחחחחחחחחח סידרתי את זה!! אין לי מושג איך אבל פתאום זה עובד. התקנתי דרייברים כיביתי את המחשב. הוצאתי את הזיכרונות והחזרתי,הוצאתי את הכרטיס והחזרתי. ואיזה פלא פתאום הכל עובד. אפילו ב-3dmark03 התוצאה עלתה לי מ-4600 בערך ל-4883 כרגע !

פורסם

לפי העבודה הקצרה מאוד עם המחשב שלך(מאוד מאוד) , אני כבר הבנתי שיש בעיות עם הלוח והזיכרונות... , הזיכרונות לא מותאמים ללוח ב100אחוז...

והכרטיס נראה לי בסדר גמור...

אז כל פעם שאתה חושב שיש לך בעיה , קודם לך על הזיכרונות...

ובכלל , בתור המלצה , אני ממליץ לך לחסוך כסף לזיכרונות...

פורסם
  • מחבר

כן אחי צודק כנראה הזיכרונות. רק אוךךךךך לפני חודש רציתי לקנות כבר חדש ופתאום עלה המחיר באיזה 100 ש"ח לכל סטיק איזה באסה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים