פורסם 2019 בפברואר 276 שנים שוקל לרכוש 9900K ולא מצליח להחליט איזה בורד לבחור בין השניים הבאים (אפשרי להציע משהו אחר) , אשמח לדעתכם בנושא... GIGABYTE Z390 AORUS MASTER או ASRock Z390 Taichi Ultimate הציוד הבא קיים כבר וממתין להתקנה בלוח שיבחר.. שני MVNE 500GB 3200/2600Mbps לטובת raid strip עבור מערכת ההפעלה. שני SSD 256 GB שני HD 3 TB מכניים ו 32 GB RAM ו GTX 1080 וספק 800Watt gold חשבתי לקרר את המעבד עם הפתרון הבא: Corsair Hydro Series H100i PRO Low Noise מה דעתכם?
פורסם 2019 בפברואר 276 שנים דעתי היא זאת - לוח אם - Gigabyte Z390 Designare קירור - NZXT Kraken X62, או אם תרצה 82. ועכשיו לכמה דברים שמוכנים - ציטוט של TheMitch שני MVNE 500GB 3200/2600Mbps לטובת raid strip עבור מערכת ההפעלה מיותר לגמרי. לא נותן דבר וחצי דבר.
פורסם 2019 בפברואר 276 שנים מחבר למה אתה אומר שלא נותן כלום? זה סה"כ קצב נתונים של מעל 6000Mbps קריאה ו5000 כתיבה.. מערכת הפעלה ו office וכרום וכו.. אמורים להנות מזה פלאים.. לא??? אשמח להבין..
פורסם 2019 בפברואר 276 שנים לא. אלא אם אתה איזה סייבורג או כל צורה אחרת של איזה רובוט שיכול להבחין במילי אם לא מיקרו שניות שיהיו ההבדל בין כונן nvme טוב בודד לבין הרייד של שניים מהם. כמו ההבדל בין cl15 לבין cl16 בזכרונות באותה מהירות. זה טוב לבנצ'ים למיניהם, שום הבדל בעולם המעשי. תאמין לי שאני יודע. מה שהיה טוב לקשיחים בימי פרה היסטוריה, לא בהכרח תופס היום, בטח לא עם כונן כמו שרשמת. נערך 2019 בפברואר 276 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2019 בפברואר 276 שנים מחבר אכן הבורד שהצעת יפה ואז כולל את חיבורי 2 x Thunderbolt 3 connectors של MASTER משום מה אין?! אפילו לא שמתי לב לזה.. אבל יש לו פחות m.2 אחד.. שבמאסטר ש 3.. אבל ב review ראיתי יש במאסטר יתרון שהגופי קירור מעל מייצבי המתח טובים יותר בהרבה.. ועם 9900K זה נושא משמעותי לאורך זמן.. ושמתי לב שלמרות שהמאסטר הוא האח הגבוה יותר הוא זול יותר.. מהדיזיינר.. מאוד מוזר. ?!
פורסם 2019 בפברואר 276 שנים זה גם עניין של מיתוג. קח בחשבון שכל NVME לוקח ערוצי PCI. ואם לא הפנמת את המיותרות של רייד עם שני NVME, אז מה יש לומר ? הלוח שהצעתי משמש על ימין ועל שמאל אתרים שונים לביקורות חומרה, לא שיש להם בעיה כספית לקחת איזה לוח שירצו, אבל הם עובדים עם דזינר, ואין שום בעיה באיכות מייצבי המתח שבו. אני ער לזה שמדובר ב - 9900K, לכן גם הצעתי את הקירור שהצעתי. איך שנראה לך. תמתין להצעות אחרות. בהצלחה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.