פורסם 2018 בדצמבר 236 שנים המחשב בעבודה הפסיק לעבוד. יש לו SSD ככונן מערכת. כנראה משהו נדפק במהלך הסופ"ש. אולי המחשב ניסה להתקין עדכון או משהו. ניסיתי לגשת דרך שורת הפקודות ולהריץ FIXBOOT וגם SFC וזה לא עזר. הכונן תקין. אין שגיאות במערכת הקבצים. מה עושים?
פורסם 2018 בדצמבר 236 שנים ציטוט של Gimel ניסיתי לגשת דרך שורת הפקודות ולהריץ FIXBOOT וגם SFC וזה לא עזר. הכונן תקין. אין שגיאות במערכת הקבצים. זה מה שהחלונות טוען, שאין שגיאות. אם לכאורה אין, אז למה לא עולה ? יש אפשרות להגיע לנקודת שיחזור המערכת ? עדיף אפילו 2 אחורה .... עוד "מחלה" - זכרונות. איזו שהיא מיגעת לא הכי נוגעת בסלוט והרי לך מערכת מושבטת, שגם לא תמיד טורחת לצפצף כי כל העסק נמצא בין לבין .... נערך 2018 בדצמבר 236 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2018 בדצמבר 236 שנים ציטוט של Gimel כיבו את שחזור המערכת בשביל לחסוך מקום עכשיו זה מצחיק אותי, אבל כשקרה לי, הייתי הכי רחוק מלצחוק. טוב, נשאר הפאן החומרתי. להוציא זכרונות, לנקות גם וגם ולקוות לטוב. בטח אין צורך לפרט לך .....
פורסם 2018 בדצמבר 236 שנים מחבר אני לא מאמין ששיאה בזיכרון תגרום לתקלה מהסוג הזה. כלומר, היא יכולה לגרום לה בהתחלה ע"י שיבוש הקובץ, אבל בהמשך הייתי נתקל במסך כחול ולא בשגיאה של כשל בהעלאת המערכת.
פורסם 2018 בדצמבר 236 שנים אמונות לחוד, ותקלות לחוד. פעלת "לפי הספר", לא עזר. לא ממש פירטת מה התקלה, אבל ניחא. מה כבר יש לך להפסיד ? זיכרון זה דבר מתעתע לא רק באנשים ...
פורסם 2018 בדצמבר 236 שנים עצתי הלא מלומדת - ניקוי הסטיקים והסלוטים של הזכרונות, ואם לא עוזר - אין מנוס מהתקנה מחדש. לא מלבב, אבל זה מה יש. בהצלחה !
פורסם 2018 בדצמבר 236 שנים אם המחשב חשוב למישהו, היו עושים לפחות אימאג' של הכונן מפעם לפעם, ניתן לאחסנו גם על אחד הדיסקים הקשיחים הפנימיים. מה לגבי אופציות האתחול של F8, מצב בטוח, LAST KNOWN GOOD וכו'?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.