פורסם 2018 בדצמבר 196 שנים אם אני מחליט לרכוש מחשב בהתאם למפרטים שיש כאן בפורום,אבל מעוניין ביותר זכרון (שני כונני SSD של 500 או כונן של 1T) האם אני זקוק לספק כוח יותר חזק בשביל זה או שאפשר להצמד לספק הכוח שמופיע במפרטים ? כמה כוח זולל כונן זכרון כזה ? לדעתי לא הרבה,אבל אני ממש לא מומחה.
פורסם 2018 בדצמבר 196 שנים ציטוט של BRPOQNT אם אני מחליט לרכוש מחשב בהתאם למפרטים שיש כאן בפורום,אבל מעוניין ביותר זכרון (שני כונני SSD של 500 או כונן של 1T) האם אני זקוק לספק כוח יותר חזק בשביל זה או שאפשר להצמד לספק הכוח שמופיע במפרטים ? כמה כוח זולל כונן זכרון כזה ? לדעתי לא הרבה,אבל אני ממש לא מומחה. אין צורך להחליף ספק כוח לתוספות שציינת, הכי טוב לפתוח דיון בבקשת מפרטים עם מילוי טופס. נוכל לעזור לך שם בהחלטות נערך 2018 בדצמבר 196 שנים על-ידי ithamar22
פורסם 2018 בדצמבר 196 שנים ציטוט של BRPOQNT אם אני מחליט לרכוש מחשב בהתאם למפרטים שיש כאן בפורום,אבל מעוניין ביותר זכרון (שני כונני SSD של 500 או כונן של 1T) האם אני זקוק לספק כוח יותר חזק בשביל זה או שאפשר להצמד לספק הכוח שמופיע במפרטים ? כמה כוח זולל כונן זכרון כזה ? לדעתי לא הרבה,אבל אני ממש לא מומחה. תקרא לילד בשמו - אחסון, לא זיכרון. אתה רוצה להוסיף אמצעי אחסון - או במקרה הזה, כונני SSD. זיכרון זה RAM. והצריכה של אמצעי אחון זניחה, במיוחד אם זה SSD. נערך 2018 בדצמבר 196 שנים על-ידי napoleon45
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.