עבור לתוכן

איך כדאי לטוס לאירופה ואיפה כדאי לחיות על מנת לשלם הכי פחות כסף?

Featured Replies

פורסם

האלן, אני מעוניין לטוב בקיץ לאירופה עם חברתי,עוד לא החלטתי לאן (גרמניה,צכיה,אמסטרדם), אולי אתם תמליצו לי!

אנחנו רוצים לחסוך כמה שיותר בעלות הטיסה והמגורים שם וגם מוכנים להתפשר על הנוחות.. איפה לדעתכם הכי כדאי לגור שם? מלון? דירה שכורה?(מישהו מכיר אתר עם דירות להשכרה?) ,וגם איך הכי זול לטוס לשם? (דקה 90,חבילה אחרת?)

הקיצור זאת הפעם הראשונה שלי שאני מתחמן טיסה לחול אז אנא ממכם עיזרו לי בקשר לשאלות הנ"ל...

תודה מראש! :-*

פורסם

למען האמת גם אני מצטרף לשאלה...

באופן עקרוני צ'ארטרים של חברות אירופאיות מעפנות הכי זולים.

פורסם

אני ממש לא יודע אבל יש לי שלוש עצות בשבילך:

1-אל תטוס עם חברה ישראלית לאירופה, לפקיסטנים עם קלצ'ניקוב עושים בדיקות פחות קפדניות\מביכות מלישראלים בנמלים האירופאים.

2- לפי מה שאני יודע המצב הכלכלי בגרמניה הוא על הפנים היום, המדינה פושטת את הרגל. תבדוק את כמה זה נכון לפני שאתה בוחר.

3-לזוג, אני מציע אנגליה, הפאבים הכי טובים, והמקום היחיד באירופה שמבין אנגלית, זה גם חשוב תזכרו שהארופאים הטיפשים האלה לא יודעים אנגלית (לעזאזל אפילו סרטים אמריקאים בקולנוע הם מדובבים!)

פורסם

ברור שאתה סט בצ'ארטר..

אתה צריך לטוס למדינה ללא יורו כדי שיהיו מחירים נורמלים... ברגע שאתה נוסע למדינה עם יורו אתה מת..

פורסם

כרטיסים זה הדבר האחרון שקונים (מניסיון), שטסתי ללונדון יומיים לפני רק קנו לי את הכרטיסים וזה היה מחיר בקרשים, צריך פשוט לשריין תקופה מסויימת ולהכין את המזוודות ולחכות להזמדנות הטובה ביותר.

פורסם

חח אתה גם יכול לבוא ביום הטיסה ולקנות כרטיסים שעתיים לפני הטיסה במחיר הפקרות.. :)

פורסם

חפש דילים ב- www.daka90.co.il , אני תמיד קונה שם כרתיסי טיסה. חוצמזה, גרמניה זה לא כזה מקום נורא להיות בו, לפחות בבוואריה או בשוואבים. בניגוד למזרח/צפון גרמניה שזרועים בפשע וגזענות. בדרום יש לך הרבה ירידים, פסטיבלים כמו טורניר אבירים אחד שהייתי בו, ממש כמו מסע בזמן לימי הביניים, עם תלבושות אוטנטיות ומאכלים. שעה-שעה וחצי נסיע מהיכן שהייתי זה הרי האלפים והלכתי לטפס שם והגעתי לנקודת גבול בין 3-4 מדינות, ראיתי צמחיה עשירה וחיות בר, מים נקיים, השתכשכתי קצת בנחל שזורם מהשלגים המופשרים (קררררררררר!!!) ואם אתה נוסע עם חברה שלך אז דע לך שאין מקום רומנטי מזה שהייתי בו.

אם אתה בוחר לנסוע לגרמניה אז תן לי בהודעה הפרטית ואני אגיד לך איפה הכי כדאי להיות (מנסיון אישי) ואני אשאל בשבילך על איזה הוסטל, יש כמה ממש לא יקרים ועוד שהם אומרים לך שזה 3 כוכבים אבל זה נראה כמו 5 מבפנים והשרות אדיב ומסור. לשכור בקטה בכפר או חדר באחד הבתים הכפריים החמודים האלו זה לא כ"כ יקר, עלה לי בסביבות ה-40 מארק ללילה. עכשיו עם היורו אולי זה יעלה יותר אבל לא בהרבה. קיצ-קץ, דבר איתי ואני אפילו אוכל לבנות לך מסלול טיולים אם בא לך וחברים שלי שבגרמניה יוכלו להמליץ לך על מקומות בילוי כמו מסעדות טובות, מועדוני ריקודים (לא חסר), פאבים, פסטיבלים וכיו"ב.

נ.ב. - אנגליה הרבה יותר יקרה. 18 שקל בשביל סנוויץ' מסריח - Oh please! חוצמזה, באנגליה לא הכי מתים על ישראלים ולוקח זמן עד שמתרגלים למבטא שלהם. באירופה אולי לא כל אחד מבין אנגלית אבל מסתדריםץ צ'כיה - לשם דווקא לא הייתי נוסעת. לא חסר שם אנטישמים ותאמין לי שלא בא לך לפגוש ב-סקינס מהצד הלא נכון של הקאלט, ועוד עם חברה. אמסטרדם נחמדה, הולנד בכלל, אבל אני לא ממליצה לבלות יותר מדי זמן באיזורי הערים ולנדוד לכפרים. המחירים יותר זולים שם, האויר יותר נקי, מוצרי מזון מהטבע (חלב וגבינות כפריים, תותי יער...), יש טבע, ציפורים שרות, רומנטיקה וכו' וכו'. אם אתה נוסע לאמסטרדם אז נסה לשכור סירה לשוט שם בנהר אל מחוץ לעיר, לאיפה שתחנות הרוח ושדות הצבעונים (אני לא בטוחה אם הם עדיין פורחים אבל מקסימום תקנה פקעת של צבעוני פרוסי כחול לאמא כמזכרת...).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! התגובות שלכם מאוד מעניינות!

P.S - בדקה ה-90 הכרטיסים לא כל כך זולים כמו שראיתי

אנשים אמרו לי שאפשר לקנות כרטסים ב 100-150 דולק לאירופה יום לפניי הטיסה עצמה למשל..

איפה אפשר לברר על זה ואיך אפשר להבטיח את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים