עבור לתוכן

צריך לוח לפנטיום 4 ht עד 700 שקל... חריגות עד 50...

Featured Replies

פורסם

אני צריך לוח לפנטיום 4 ht עדיין לא החלטתי אם פרסקוט או לא... אגב אני יודע שיש הרבה מעבדים של 2.8... יש a,b,c ועוד וכבר התחרפנתי... מה הכי טוב למשחקים/אינטרנט?

אוקי אז לשאלה החשובה:

אני צריך לוח טוב, מבית טוב, לא צריך רייד ושטויות כאלה, אבל כמובן שיואסבי2 ופיירווייר, כמו כן אני רוצה את הכרטיס קול המובנה הכי טוב שיכול לבוא בתקציב... OC לא הכי מעניין אותי, וזהו בעצם.. מה עוד כבר יכול לבוא עם הלוח? אם יש לוחות עם פיצ'רים מעניינים תכתבו, תכתבו מהו הפיצ'ר ואני ישקול אם זה מתאפשר מבחינת התקציב (שלט, כבלים עגולים וכדומה..) יציאות מקדימה חובה, גם ליואסבי וגם לאודיו.

אגב, הלוח יתאכסן כנראה בchencro xpider (gaming pro(

פורסם

פרסקוט גרוע לך על 2.8C ,ואם יש לך מספיק כסף והמחשב לא נועד לעריכת וידאו לך על מעבד athlon 64

"יציאות מקדימה חובה, גם ליואסבי וגם לאודיו." זה ממש מגוחך זה כבר עניין של מארז לא של לוח

אם עדיין לא קנית תמארז של צנברו אני ממליץ לך לקחת raidmax scorpio 868 או supertalent CA-601UFS

למארז של צנברו איורור לא כל כך טוב

הלוח הכי משתלם לתקציב, ABIT AI7 עולה 687.72 בwww.pch.co.il

פורסם

הרשה לי לחלוק על דעתך רון

השקעה בAI7 נראת לי מיותרת, במחיר שלו יש כבר את הIC7 שאומנם מגיע בלי כרטיס רשת (תוספת של 30 שקל) אבל מגיע עם ערכת שבבים 875. (660 שקל בKSP).

לדעתי מספיק גם הIS7-E (מה שלי יש - 480 שקל בKSP) ערכת שבבים 865I, יש 4 חריצי זכרון, כרטיס קול, כרטיס רשת, 8 יציאות USB, SATA וכו. אם אתה צריך גם FIREWIRE יש את הIS7 הרגיל ב580 אבל אז כבר יותר שווה להוסיף וללכת על הIC7.

פורסם

IC7 קצת טוב יותר באוברקלוק ואין כרטיס רשת תוספת של בערך 50 שח ההבדל בין 865PE ל 875P קטן מאוד

הסיבה שהמלצתי על AI7 היא שהוא אמר " כמו כן אני רוצה את הכרטיס קול המובנה הכי טוב שיכול לבוא בתקציב."

ABIT AI7 = REALTEK ALC658

ABIT IC7 = REALTEK ALC650E

ונראה לי שככל שהמספר גבוהה יותר אממ איכותי יותר..

פורסם

לא יודע אם יש הבדל בכרטיסים תאמת.

אני רק יודע שעל הIS7-E שלי יש יציאה וכניסה אופטיות דיגיטלית..

פורסם

ל IS7 ול IS&-E

יש

Analog Devices AD1985 codec

זה יותר טוב? פחות טוב?..

פורסם

המידע שלך שגוי,כל הלוחות של ABIT משתמשים באודיו של realtek

http://www.abit-usa.com/products/mb/comparison.php

יש בלוח שלי Analog Devices AD1985 וזה ממש איכות חרא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים