פורסם 2004 במאי 2721 שנים ובכן לפי הכותרת בטח המחשבה הראשונה שעולה לראש היא סייבר סקס, אבל זה נדוש, חסר טקאט וזה פשוט ALL TALK AND NO WALKהעיניין הוא שיש לי חברה בחול, ואני רואה אותה עוד 54 ימים, ואני משתגע פו בינתיים רק לדבר בטלפון או עם המקלדת, ומחפש רעיונות מקוריים לדברים שאפשר לעשות (רעיונות חופשיים בלי גבולות) עם long distance יש הצעות?
פורסם 2004 במאי 2721 שנים תבגוד בה... ;D אנחנו לא נספר אמממ היא ישראלית או שהיא אמריקאית ובאה לפה לחופשה קצרה... כי אם היא אמריקאית אז פרוש מזה עכשיו
פורסם 2004 במאי 2721 שנים מחבר היא אמריקאית אמקריאית, לא רוצה לשמוע על דברים כמו עזוב את זה עכשיו, זה נדוש ועלוב ולא מתאים.לא באה לישראל אני בא לשם,ויש מצלמה.
פורסם 2004 במאי 2721 שנים ארץ, עיר, חי, צומח, דומם, ילד, ילדה, מקצוע, סיכום, ימים לחזרהזה יהיה נחמד:[מתוך שיחה באייסיקיו]1: אאאאאאאאאאאאאאאאאאאלף ב ג ד ה ו ז ח ט י כ ל מ 2: סטופ!1. מ...1. טוב שנינו אמרנו "מולדובה" זה 5 נקודות[/שיחה באייסיקיו] ;D
פורסם 2004 במאי 2721 שנים מחבר לא אחי זה ברור, אני מדבר על דברים שונים משיחה או דברים כאלה, רעיונות ואפילו אני לא יודע איך להגדיר כי אני לא בטוח שיש, לעשות דברים אחרים חוץ משיחה ONLINE
פורסם 2004 במאי 2721 שנים שימו טראנסים ותרקדו מול המצלמות, דמיינו שאתם בדיסקוטק...תאכל מולה פיצה ותתעקש לשלם.שים סרט במחשב ושדר אותו אליה דרך הרשת... קנה לה גם קולה ופופקורן...
פורסם 2004 במאי 2721 שנים מחבר אני מניח שזה היה אפשרי עם הייתי גר ב never ever land...חחחחחחחחח אהבתי אבל
פורסם 2004 במאי 2721 שנים בונה מה קרה לכם?? יש מצלמת רשת ואתם לא משחקים אקווא קווא דלע אומק??? איזה חיים אלה איזה??חח סתם.. דברו במקרופון ואם המצלמת רשת במחשב... זה חוסר הרבה כסף מאשר להתקשר והרעיון של אקווא קווא עדיין בתוקף
פורסם 2004 במאי 2721 שנים מחבר אחי סייבר זה צולע, ביחוד לא 50 somthing days befor....אני פשוט מחפש רעיונות לפעילויות מכל סוג ושפע שאפשר לעשות חוץ מ MADA FA**N CYBERלא בהכרך שקשור לסקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.