פורסם 2004 במאי 2721 שנים אני צריך המלצה על אימיול טוב שמוריד מה מתחבר מהר היה לי את 0.2 והוא היה טוב מאוד פשוט מישהו אמר לי שעשו משהו לאימיול הזה והוא לא רישמי או משהו כזה אז הורדתי את 0.42C הוא לא היה טוב בכלל אז החלפתי ל 0.42G זה מה שיש לי עכשיו והוא גם לא כל כל טוב הוא בכושי מוריד לי אז אני רוצה הצלמה על אימיול טוב שיוריד לי מהר אני מוריד מ.ק 22 כבר יומיים וזה עשה לי רק 6 MB אם 0.2 אני כבר האיתי גומר מזמן השמח אם תביאו לי קישור להוריד גם את האימיול
פורסם 2004 במאי 2921 שנים אמממ...כמו שאמרתי בת'ארד כאן...תכבה את הפיירוואל של XP ותוריד אימיול מהאתר הרשמי ולא מאתרים אחרים למשל W.FAW..http://emule-project.net<---חבר שלי מוריד על 90 ואפילו יותר..
פורסם 2004 במאי 2921 שנים מחבר אני עשיתי את זה כבר ואז החזרתי מהר אני ביטלתי את הפיירוול חמש דקות אחרי זה פרצו לי למחשב עשו לי כל מיני דברים מאז אני לא מבטל אותוהאימיול הזה לא מוצא לי אנשים להוריד מהם זה לא מוצא יותר מ10
פורסם 2004 במאי 2921 שנים מחבר [glow=withe,2,300]איך לבטל את הפיירוול[/glow]יש לך 2 מחשבים למטה של האינטרנט תלחץ עליהם דבל קליק נפתח לך חלון תלחץ על "מאפיניים" או "properties"נפתח לך חלון יש לך הרבה חוצצים למעלה תלחץ על האחרון ("הבטחה" או "advanced") תבטל את ה V הראשון תתנתק מהאינטרנט ותתחבר מחדש
פורסם 2004 במאי 2921 שנים אני עשיתי את זה כבר ואז החזרתי מהר אני ביטלתי את הפיירוול חמש דקות אחרי זה פרצו לי למחשב עשו לי כל מיני דברים מאז אני לא מבטל אותוהאימיול הזה לא מוצא לי אנשים להוריד מהם זה לא מוצא יותר מ10 אם חמש דקות אחרי זה פרצו לך אז זה לא טוב כנראה שלא עידכנת עידכונים לויינדוס או משהו כי אני כבר המון זמן בלי פיירוולולא פרצו לי..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.