פורסם 2018 בדצמבר 36 שנים חיברתי את הרמקולים למחשב באמצעות הכבל המצורף והפעלתי סרטון ביוטיוב, אבל הם לא עובדים. בבדיקה שעשיתי בדרייבר "Realtek hd" כל הרמקולים משמיעים צליל בצורה תקינה. ניסיתי לחבר את הרמקולים למחשב באמצעות כבל AUX ולהפעיל שיר ביוטיוב והרמקולים עובדים נהדר. מה עושים כדי לגרום לרמקולים לעבוד? או שאולי פשוט להשאיר את זה ככה עם הכבל AUX? תודה. נערך 2018 בדצמבר 36 שנים על-ידי zahipan
פורסם 2018 בדצמבר 36 שנים תחילה, התקנת דרייברים לקול? איזה חיבור השתמשת והאם הגדרת אותו כדיפולט כיציאת סאונד בהגדרות הסאונד בווינדוס?
פורסם 2018 בדצמבר 36 שנים מחבר 1. כן, התקנתי היום את הדרייבר של הלוח אם. 2. מדובר בכבל 3.5mm עם 3 חיבורים (שחור, ורוד וירוק). 3. אני חושב שעשיתי זאת.
פורסם 2018 בדצמבר 36 שנים תגדיר את הרמקולים כ 5.1 ואחרי זה תכנס מחדש לכרום ותנסה להפעיל סרטון, תראה אם יש שינוי תנסה גם דפדפן אחר אם קיים
פורסם 2018 בדצמבר 36 שנים מחבר היי, עשיתי את זה בבוקר וזה לא עבד, אני מחר אנסה לשחק עם זה עוד קצת, אם אני לא אצליח אני פשוט אשאיר את זה ככה עם הכבל AUX. יש לי עוד שאלה: יש לרמקולים האלו גם חיבור אופטי, האם חיבור אופטי יותר טוב מאנלוגי? תודה.
פורסם 2018 בדצמבר 46 שנים תפתח את הכרום ותפעיל נגיד סרטון ביוטיוב אחרי זה תלחץ לחיצה הפוכה על אייקון הסאונד בשורת ההתחל > מערבל סאונד > תבדוק שרמות הווליום תקינות או שאין השתקה בכרום או כל התקן אחר ברשימה במידה ויש תנסה לבטל או לחילופין תנסה לאפס את הגדרות הרילטאק שלך בנוגע לשאלתך, ברמת העיקרון חיבור אופטי עדיף נערך 2018 בדצמבר 46 שנים על-ידי andralamusya
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.