פורסם 2002 באפריל 823 שנים בחרתי להתחבר ל YES + WOW והם אמרו לי שאפשר לחסוך ולחבר את כרטיס הרשת לבד.אז קניתי את הכרטיס, ואני מאד מבקש שמישהו יעזור לי, איך בדיוק מתקינים אותו, כי אני לא מבין ממש כלום בנושא הזה.כתבו תשובות בפורום או דרך ה ICQ 128944483 .תודה מראש, ואחלה פורום!
פורסם 2002 באפריל 823 שנים ככהקנה כרטיס רשתבוא הביתהכבה את המחשבנתק את המחשב מכל חיבוריוהעבר אותו למשטח עבודה נוח (מיטה!!!!!)קח מברג פיליפספתח את המארזתסתכל על איפה שהכרטיס מסךנכון הוא מתחבר למשהו שחור כזה??אז לידו יש חיבורים לבנים כאלהשבקצה שפונה למארז, יש סתימה כזאתתפתח את הסתימה הזאת במקום שאתה רוצה להכניס את הכרטיס רשתתדחוף את הכרטיס רשת לתוך החיבור הלבן הזה (נראה בערך כמו לחבר קלטת של מגסון למגסון)תבריג את היציאה שנוספה (יש מקום לבורג)סגור את המארזחבר את החיבורים שהיוהדלק את המחשבהתקן את הדרייברים של הכרטיס רשתתוריד מהאינטרנט את החייגן של WOWתתקיןותתחדש
פורסם 2002 באפריל 923 שנים מחבר קודם כל תודה על ההסבר! אולי לא ניסחתי את עצמי טוב , את כרטיס הרשת התקנתי בעצמי (PCI SLOT) וגם את הדרייברים המסופקים איתו. ופה מתחילה הבעיה........ אני מדליק את המחשב, ועוד לפני שהווינדוס (98 SE ) עולה, מוצגת לי הודעה שחסרים הקבצים הבאים: vnetsup.vxd vredir.vxd dsf.vxd אחרי זה עולה הווינדוס ומופיעה הודעה: mspn32.dll file not found one of the following mught be disabled: Microsoft Network אולי לא הבהרתי את עצמי, אבל אף פעם לא היה לי שום רשת במחשב. בדקתי וכתוב שהתקנת הדרייברים הסתיימה בהצלחה, אבל אני מקבל את השגיאות האלה. אין לי מושג למה ואין לי מושג מאיפה אני צריך למצוא את קבצי ה-VXD האלה. עזרה תתקבל בברכה.......
פורסם 2002 באפריל 923 שנים קודם כל תודה על ההסבר! אולי לא ניסחתי את עצמי טוב , את כרטיס הרשת התקנתי בעצמי (PCI SLOT) וגם את הדרייברים המסופקים איתו. ופה מתחילה הבעיה........ אני מדליק את המחשב, ועוד לפני שהווינדוס (98 SE ) עולה, מוצגת לי הודעה שחסרים הקבצים הבאים: vnetsup.vxd vredir.vxd dsf.vxd אחרי זה עולה הווינדוס ומופיעה הודעה: mspn32.dll file not found one of the following mught be disabled: Microsoft Network אולי לא הבהרתי את עצמי, אבל אף פעם לא היה לי שום רשת במחשב. בדקתי וכתוב שהתקנת הדרייברים הסתיימה בהצלחה, אבל אני מקבל את השגיאות האלה. אין לי מושג למה ואין לי מושג מאיפה אני צריך למצוא את קבצי ה-VXD האלה. עזרה תתקבל בברכה....... נשמע כאילו התקנת הרשת במחשב שלך לא הסתיימה בהצלחה. מה שעליך לעשות הוא להכנס למאפייני הרשת, ולהסיר משם את הכל.לאחר מכן,הסר את כרטיס הרשת, ואתחל את המחשב. עכשיו חזור על תהליך ההתקנה כולו שוב . תזדקק לדיסק המקור של הווינדוס על מנת לאפשר לו להעתיק קבצים.
פורסם 2002 באפריל 923 שנים מחבר עשיתי את מה שאמרת ועכשיו לא חסרים שום קבצים, אבל......כאשר אני נכנס לדף הגדרות NETWORK אני מקבל הודעה:Network is not completewould you like to continue?בחלון ההגדרות הזה חסר את המרכיב client for microsoft networksניסיתי להתקין את הרכיב (באמצעות ADD ) אבל משום מה כשאני מאתחל את המחשב, הרכיב לא קיים. מה שכן נמצא הוא הרכיב windows family logonככה ש.......אלה שיש להם ADSL, רשמו בבקשה את רשימת כל המרכיבים שיש לכם בדף ההגדרות NETWORK(אולי אני צריך לעשות REMOVE לכמה מהם)תודה על העזרה!
פורסם 2002 באפריל 923 שנים צריך להתקין את הVPNתלך לADD/REMOVE ושם בWINDOWS SETUPתקיית תתקין את הVIRTUAL PRIVET NETWORK שנמצא בCONNECTIONואש הוא יתקין לך DIAL UP ADAPTER והרשת שלך תהייה שלמהבהצלחה
פורסם 2002 באפריל 923 שנים מחבר המצב הוא כזה:מותקן אצלי ה VPN ואני חושב שאיתו אין בעיות. אבל בחלון הגדרות NETWORK מופיעה לי הודעה שהרשת אינה שלמה (NETWORK INCOMPLETE) . אז ניסיתי להתקין את ה- client for micro$oft networkוזה מבקש את הדיסק של הווינדוס, מעתיק קבצים בהצלחה, ואז.....איך שאני מאתחל מחדש את המחשב הרכיב הזה שוב נעלם מההגדרות, ושוב NETWORK INCOMPLETEאני לא סתם אומר את זה, כי באתר של בזק כתוב שחייבים את המרכיבclient for micro$oft networkבשביל ADSL, בנוסף ל VPNאני לא יודע, אולי החייגן יגדיר את זה לבד כמו שצריך, אבל אני צריך עזרה, כי ממש לא בא לי לשלם 179 ש"ח על כמההגדרות.
פורסם 2002 באפריל 923 שנים אז תתקין את הפרוטוקל הזה.בשביל לעשות את זה, לך לLocal Area Connection.שם תלחץ Install, אחר כך על Protocol,תבחר את הפרוטוקול המדובר ותתקין אותו.
פורסם 2002 באפריל 923 שנים המצב הוא כזה:מותקן אצלי ה VPN ואני חושב שאיתו אין בעיות. אבל בחלון הגדרות NETWORK מופיעה לי הודעה שהרשת אינה שלמה (NETWORK INCOMPLETE) . אז ניסיתי להתקין את ה- client for micro$oft networkוזה מבקש את הדיסק של הווינדוס, מעתיק קבצים בהצלחה, ואז.....איך שאני מאתחל מחדש את המחשב הרכיב הזה שוב נעלם מההגדרות, ושוב NETWORK INCOMPLETEאני לא סתם אומר את זה, כי באתר של בזק כתוב שחייבים את המרכיבclient for micro$oft networkבשביל ADSL, בנוסף ל VPNאני לא יודע, אולי החייגן יגדיר את זה לבד כמו שצריך, אבל אני צריך עזרה, כי ממש לא בא לי לשלם 179 ש"ח על כמההגדרות.נכוןבטלפון יסבירו לך ב-2 דקות הכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.