פורסם 2018 בדצמבר 26 שנים שלום בימים האחרונים על הרבה תיקיות ומסמכים שלי מופיע צורה של חיצים הפוכים, מה זה אומר? אני מצרף תמונה. תודה.
פורסם 2018 בדצמבר 26 שנים https://superuser.com/questions/1001970/two-blue-arrows-at-top-right-of-icons
פורסם 2018 בדצמבר 26 שנים מחבר תודה על התגובה המהירה. אני מבין שצריך להוריד את את הדחיסת תוכן במאפיינים. השאלה היא איך זה קרה פתאום שבתיקייות מסויימות נוצר דחיסה, והאם ישנה בעיה בלהשאיר את ה-V בדחוס תוכן לצורך מקום בדיסק.
פורסם 2018 בדצמבר 26 שנים לא בדיוק בעיה, אבל .... תלוי כמה לחוץ אצלך הדיסק, או בעברית פשוטה, כמה חסר לך נפח אחסון. מצד שני, זה בד"כ מאיט את העבודה וגם לא הכי מועיל לקשיח / כונן. תמיד עדיף במידת האפשר להוסי אמצעי אחסון מאשר להפעיל את התכונה הזו. נערך 2018 בדצמבר 26 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2018 בדצמבר 26 שנים מחבר יש מצב שווינדוז זיהה את מצוקת המקום בכונן שלי ולכן הפעיל את התכונה הזו? אני כבר כתבתי כאן על מצוקת הכונן שלי במחשב הנייד - שכל הזמן מתמלא לו, ולא יצאתי עם פתרון. דרך אגב יש לי עוד קטע מוזר שאני לוחץ על המאפיינים של התיקייה מסמכים הוא מריץ לבדוק כמה מקום זה תופס בדיסק, ומופיע מעל 2 טרה!!, ויש לי בדיסק רק כ200 ג'יגה. יש למישהו הסבר על הקטע ההזוי הזה? נערך 2018 בדצמבר 26 שנים על-ידי nanana
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.