עבור לתוכן

רגע לפני הסוף: מבצעי חומרה אחרונים של שבוע הסייבר מאנדיי

Featured Replies

פורסם

הזדמנות אחרונה להתחדש ברכיבי חומרה במחירים קורצים - לפני שהיקפי המבצעים מצטמצמים והמחירים חוזרים לשגרה

לכתבה

פורסם

נייד נוסף של אייסר מסדרת Aspire 5 בארץ ניתן לרכוש אותו מפרט עם 1TB ב2300ש"ח _ IDEAPAD של LENOVO. יש לציין שכל הדגמים בעלי חבור פנימי של SATA3 וזה אומר שניתן להחליף את הHDD ב SSD באופן עצמאי.

פורסם

יש סיכוי שעוד יהיו מבצעים על כרטיסי מסך, בסדרי גודל שהיו ביום שני? 1060 בפחות מאלפייה וכדומה? 

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא אותו מפרט. מחשב ללא מערכת הפעלה לעומת מחשב עם חלונות 10, מחשב עם כונן קשיח בלבד לעומת מחשב עם כונן קשיח וכונן SSD, מעבד Core i5-8250U לעומת מעבד Core i7-8550U ועוד.

פורסם

אני ממש רוצה להביא פאדים לעכבר שיהיו לאורך כל השולחן שלי הבעיה שבארץ לא מצאתי בדיוק התאמה אבל 3 פאדים יעשו את העבודה בKSP יש מבצעים אבל בגלל שהם מפגרים או משהו הם מגבילים לקוחות למוצר אחד מכתגוריה מה שאומר שאני יכול לקנות מהם רק פאד 1 ... אם מישהו יודע על מבצע טוב לפאד דיי גדול משהו סטייל 400X300 2/3MM אני אשמח לדעת על מבצע זה.

פורסם

סביר להניח שיהיו עוד מבצעים לקראת סוף שנה וגם בכל מקרה עוד מעט יכנסו דגמי 2060gtx ואז יהיה סייל על הדור הקודם

פורסם
ציטוט של אורח דן

סביר להניח שיהיו עוד מבצעים לקראת סוף שנה וגם בכל מקרה עוד מעט יכנסו דגמי 2060gtx ואז יהיה סייל על הדור הקודם

מתכוון מבצעים בחו"ל או בארץ? 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים