עבור לתוכן

מצבי הביצועים בביוס של אביט

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב

יש לי לוח IS7-E, וגם זוג זכרונות DDR400 256MB בדואל.

הזכרונות רצים במהירות דיפולט על תיזמונים של 2.5-4-4-8.

בביוס יש לי אפשרות במקום של הזכרונות לשנות הגדרות מרגיל לטורבו, F1 ועוד משהו.

מה זה עושה?

כיצד אני בודק יציבות במקרה שאני משנה?

ושאלה קצרה שאני אשמח אם מישהו יסביר, איזה תיזמונים כדי לי לנסות? (2-3-3-7? 2-3-3-8? 2-4-4-8? מה?)

פורסם

כדי לבדוק יציבות יש לך את +Memtest86

www.memtest.org

פורסם

אפשר הסבר איך משתמשים בתוכנה?

הבנתי שמפעילים אותה עוד לפני הכניסה לווינדוס..

אפשר לדעת בבקשה אחרי שהורדתי את הקובץ RAR מה השלבים שאני צריך לעשות בשביל להפעיל את התוכנה? מה להעביר לדיסקט? איך להפעיל אותו אחר כך לפני הכניסה לווינדוס?

פורסם
  • מחבר

תודה,

אבל שתי השאלות האחרות עדיין לא פתורות לי

מה המצבים האלו (F1, טורבו וכו) עושות?

ואני אשמח אם מישהו יסביר, איזה תיזמונים כדי לי לנסות? (2-3-3-7? 2-3-3-8? 2-4-4-8? מה?)

פורסם

איזה זיכרון בדיוק יש לך?

חברה...

פורסם
  • מחבר

מה זה משנה איזה זכרון יש לי?

אני יכול להחליף אותו לסטיקים אחרים שיש לי. כרגע זה KKINGMAX BGA

שאלתי מה המצבים האלו עושים...

פורסם

בטח שזה קשור איזה זיכרון יש לך כי זה קשור לשאלה שלך על תיזמונים מה הכי כדאי, את הקינגמקס אני ממש לא מכיר כל כך אז אני לא אמליץ לך על תיזמונים על זיכרון שאני לא מכיר כל כך.

בקשר למצבים בלוח, זה מצבים ש"מאיצים" אתה מערכת כמו כן מורידים את התיזמונים, אל תבחר במצבים שאתה לא בטוחש שהזיכרון שלך יעמוד בהם.

כנס לאתר של אביט לברר יותר על המצבים האלה, כמו כן יש לך את "גוגל" שבטוח יביא תוצאות.

פורסם
  • מחבר

בעצם מה שאתה אומר זה לשחק עם המצבים האלו ואחר כך לבדוק יציבות (פריים יספיק כדי לבדוק את הזיכרון+מעבד?)

פורסם

לא, זה לא מה שאני אומר.

מה שאני אומר זה שתבדוק אם הזיכרון שלך יעמוד בכלל בתיזמונים של המצבים האלה מראש לפני שאתה שם אותם, ובדיקת יציבות פריים יהיה אחלה וmemtest86 לזיכרון.

פורסם
  • מחבר

איך בדיוק אני בודק שהזכרונות שלי יעמדו בתיזמונים האלו? (מה בכלל התיזמונים שהמצבים האלו שמים?) הSPD של הKINGMAX BGA הוא 2.5-4-4-8.

פורסם

אם זה הדיפולט אל תרד ממנו אלא אם כן אתה לא מפחד להעלות מתח ויש לך קירור על הזיכרון.

פורסם
  • מחבר

הזכרונות הם BGA - הם לא מתחממים בלאו הכי.

השאלה נשארת - יש טעם לשנות את המצבים האלו מנורמל ולראות מה קורה?

פורסם

התיזמונים אמורים לשפר את הביצועים של המחשב בכללי , ובין היתר מעניקים לך עוד איזה 100 נקודות או קצת יותר ב3די מרק 03/01SE.

אם יש טעם , אני לא בטוח, זה די מסכן לך את הזיכרון אם אתה תביא אותו למצב שלהוא לא יכול לעמוד בו אז יתחילו להיות לך שגיאות בזיכרון וכו'..

תעשה את השיקול שלך אם זה שווה לך.

פורסם

ראיתי ביקורות אל הזיכרון של KUNMAX BGA והוא לא משהו בכלל!! ראיתי ביקורות שהוא לא עולה אל 179-180מה"צ... :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים