פורסם 2004 במאי 2721 שנים בוקר טוביש לי לוח IS7-E, וגם זוג זכרונות DDR400 256MB בדואל.הזכרונות רצים במהירות דיפולט על תיזמונים של 2.5-4-4-8.בביוס יש לי אפשרות במקום של הזכרונות לשנות הגדרות מרגיל לטורבו, F1 ועוד משהו.מה זה עושה?כיצד אני בודק יציבות במקרה שאני משנה?ושאלה קצרה שאני אשמח אם מישהו יסביר, איזה תיזמונים כדי לי לנסות? (2-3-3-7? 2-3-3-8? 2-4-4-8? מה?)
פורסם 2004 במאי 2721 שנים אפשר הסבר איך משתמשים בתוכנה?הבנתי שמפעילים אותה עוד לפני הכניסה לווינדוס..אפשר לדעת בבקשה אחרי שהורדתי את הקובץ RAR מה השלבים שאני צריך לעשות בשביל להפעיל את התוכנה? מה להעביר לדיסקט? איך להפעיל אותו אחר כך לפני הכניסה לווינדוס?
פורסם 2004 במאי 2721 שנים מחבר תודה,אבל שתי השאלות האחרות עדיין לא פתורות לימה המצבים האלו (F1, טורבו וכו) עושות?ואני אשמח אם מישהו יסביר, איזה תיזמונים כדי לי לנסות? (2-3-3-7? 2-3-3-8? 2-4-4-8? מה?)
פורסם 2004 במאי 2821 שנים מחבר מה זה משנה איזה זכרון יש לי?אני יכול להחליף אותו לסטיקים אחרים שיש לי. כרגע זה KKINGMAX BGAשאלתי מה המצבים האלו עושים...
פורסם 2004 במאי 2821 שנים בטח שזה קשור איזה זיכרון יש לך כי זה קשור לשאלה שלך על תיזמונים מה הכי כדאי, את הקינגמקס אני ממש לא מכיר כל כך אז אני לא אמליץ לך על תיזמונים על זיכרון שאני לא מכיר כל כך.בקשר למצבים בלוח, זה מצבים ש"מאיצים" אתה מערכת כמו כן מורידים את התיזמונים, אל תבחר במצבים שאתה לא בטוחש שהזיכרון שלך יעמוד בהם.כנס לאתר של אביט לברר יותר על המצבים האלה, כמו כן יש לך את "גוגל" שבטוח יביא תוצאות.
פורסם 2004 במאי 2821 שנים מחבר בעצם מה שאתה אומר זה לשחק עם המצבים האלו ואחר כך לבדוק יציבות (פריים יספיק כדי לבדוק את הזיכרון+מעבד?)
פורסם 2004 במאי 2921 שנים לא, זה לא מה שאני אומר.מה שאני אומר זה שתבדוק אם הזיכרון שלך יעמוד בכלל בתיזמונים של המצבים האלה מראש לפני שאתה שם אותם, ובדיקת יציבות פריים יהיה אחלה וmemtest86 לזיכרון.
פורסם 2004 במאי 2921 שנים מחבר איך בדיוק אני בודק שהזכרונות שלי יעמדו בתיזמונים האלו? (מה בכלל התיזמונים שהמצבים האלו שמים?) הSPD של הKINGMAX BGA הוא 2.5-4-4-8.
פורסם 2004 במאי 2921 שנים אם זה הדיפולט אל תרד ממנו אלא אם כן אתה לא מפחד להעלות מתח ויש לך קירור על הזיכרון.
פורסם 2004 במאי 2921 שנים מחבר הזכרונות הם BGA - הם לא מתחממים בלאו הכי.השאלה נשארת - יש טעם לשנות את המצבים האלו מנורמל ולראות מה קורה?
פורסם 2004 במאי 3021 שנים התיזמונים אמורים לשפר את הביצועים של המחשב בכללי , ובין היתר מעניקים לך עוד איזה 100 נקודות או קצת יותר ב3די מרק 03/01SE.אם יש טעם , אני לא בטוח, זה די מסכן לך את הזיכרון אם אתה תביא אותו למצב שלהוא לא יכול לעמוד בו אז יתחילו להיות לך שגיאות בזיכרון וכו'..תעשה את השיקול שלך אם זה שווה לך.
פורסם 2004 במאי 3021 שנים ראיתי ביקורות אל הזיכרון של KUNMAX BGA והוא לא משהו בכלל!! ראיתי ביקורות שהוא לא עולה אל 179-180מה"צ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.