עבור לתוכן

אני זקוק לחוות דעת על מסך PROVIEW DX-777 17" flat

Featured Replies

פורסם

האם כדאי לקנות את המסך הזה 650 שקל ואיך הוא בהשוואה למסך MAG ברמת מחיר זהה?

פורסם

מסך ביזיוני בהחלט. כנ"ל ה-MAG. הייתי ממליץ לעלות מעט בתקציב (בכ-150 ש"ח לפחות) ולקחת את ה-SAMSUNG 757DFX לפחות שכן במסכים לא מתפשרים. לא הייתי מסכן את בריאות עיני בגלל חסרון של 150 ש"ח. :-\

פורסם

יש לי מסך פחות טוב מהמסך הנ"ל, 1024X768-100HZ ורואים מעולה, חד, צבעים "רגילים" וחוץ מזה אני נהנה מהמסך...

אבל הבעיה שאתה עולה יותר מ"0" בBRIGHTNESS האיכות תמונה יורדת

רק בסרטים אני מעלה אותו מ0... אבל רואים הכי יפה במשחקים ושטויות על 0

פורסם

הייתי מליץ לך באמת, תעשה כמו ש Mentally אמר וקנה את ה SAMSUNG כי הוא ממש מצויין!

פורסם

קודם כל תתרחק מהפרוויו , אני תמיד חשבתי שהוא לא מזיק לי בכלל לעיניים ואחרי כמה זמן(הרבה מאוד זמן) הבנתי שהוא כן מזיק

כנ"ל כמעט רוב המסכים שלהם , המלצה שלי היא הסמסונג שהמליצו כי על מסכים לא מתפשרים(איזה חרוז יצא לי... ;D)

פורסם

מסכים לא מזיקים לעניים, קוראים לזה דמיון.

זה יכול לגרום לבחילות, כאבי ראש והקאות במקרים הגרועים ביותר.

בדוק מדעית :).

נכון ROCKFORD?? ;)

אל תשמיצו סתם את פרוויו בגלל המוניטין שלה.

אני אומר לך פותח הת'ראד שלי יש מסך פחות טוב משלך! עובד על 1024X786-100HZ שזה יפה! ולא אין לי בחילות, הקאות, או, כאבי ראש.

וזה מסך מעולה! רואים בו חד ויפה! זהו מספיק! די עם ההשמצות... אם לא ראית אז אל תבקר, זהו!

ואני בלאן פרטי ראיתי והוא עולה על האיכות של המסך שלי.. וזה +... +יפה מאוד אפילו.

פורסם

קודם כל אני לא משמיץ את פרוויו בגלל המוניטין שלה אלא בגלל שבגלל מסך מטומטם שלה (ועוד כמה מסכים...לא זוכר דגמים מדויקים)

לא יכלתי לקרוא כלום בגלל הטשטוש שהיה לי בגללם עובדה עכשיו עברתי ל-"MAG996PFs 19 ועכשיו אין שום תופעות כמו טשטוש וכד', וכל זה מנסיון.

בוא נגיד ככה שכל אחד עם העיניים שלו והתופעות שיהיו לו ממסכים כאלה...אהה ולא רואים בו חד ויפה :P

פורסם

קודם כל אני לא משמיץ את פרוויו בגלל המוניטין שלה אלא בגלל שבגלל מסך מטומטם שלה (ועוד כמה מסכים...לא זוכר דגמים מדויקים)

לא יכלתי לקרוא כלום בגלל הטשטוש שהיה לי בגללם עובדה עכשיו עברתי ל-"MAG996PFs 19 ועכשיו אין שום תופעות כמו טשטוש וכד', וכל זה מנסיון.

בוא נגיד ככה שכל אחד עם העיניים שלו והתופעות שיהיו לו ממסכים כאלה...אהה ולא רואים בו חד ויפה :P

תילך תראה אותו בעיניך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים