פורסם 2004 במאי 2821 שנים מחבר לא נורא X-DUDE, למרות שהנושא המקורי היה באמת הסאונד בסרט ולא הפס קול.איך קוראים לזה שעשה את הפס קול (לפחות המנגינות החשובות ) של פרק היורה? ואני חושב שגם אחד מהסרטים של סופר-מן, זה אותו אחד של מלחמת הכוכבים?יש לו קשר להארי פוטר? אחד הסרטים?
פורסם 2004 במאי 2821 שנים בהחלט יש כמה פסקולים איכותיים, הפסקול של שיבת המלך מצויין (טראקים ספציפיים: The Return of The King @ Into the West)גם הפסקול של גלדיאטור הוא איכותי (ספציפית: The Battle @ Earth @ The Might of Rome @ Main Theme).
פורסם 2004 במאי 2821 שנים אני עדיין חושב שאין על טראנטינו בקטע של פסי-קול ו KILL BILL זה רק אחת מההוכחות
פורסם 2004 במאי 2821 שנים לא נורא X-DUDE, למרות שהנושא המקורי היה באמת הסאונד בסרט ולא הפס קול. איך קוראים לזה שעשה את הפס קול (לפחות המנגינות החשובות ) של פרק היורה? ג'ון ווליאמס, סאונדטראק גדול אבל מאוס קצת. האנס זימר בהחלט גדול ואיך שכחתם את הסאונדטראק האגדי של הפריצה לאלקטרז שהוא עשה? אבל הסאונדטראק שאני הכי אוהב זה של לב אמיץ, יש גירסה של ~7 דקות שפשוט מדהימה אותי כל פעם מחדש. אבל היא באיכות לא משו אז באסה קצת
פורסם 2004 במאי 2821 שנים יש הבדל בין "ליהוק" שירים לסאונדטראק, כמו שנעשה בקיל ביל 1/2, לבין הלחנה תיזמורתית מלאה של סאונדטראק שלם מאפס.
פורסם 2004 במאי 2821 שנים כן אבל טראנטינו לא סתם בוחר שירים טובים הוא בוחר את השירים המושלמים לכל רגע והוא עושה את זה בגאונות
פורסם 2004 במאי 2821 שנים מישהו יכול להסביר לי מתי יצא הדי וי די לארץ!? לא ראיתי אותו בשום מקום,ומה עם פירסומות וכאלה.איך ראית אותו מקורי?
פורסם 2004 במאי 2921 שנים הסאונד ב-LOTR3 אכן נשמע נהדר ב-5.1 ב-DVD. בנוסף יש סאונד מצויין לסרט The One ול-Pearl Harbor! והיום אחרי שראיתי בקולנוע את The Day After Tomorrow - אין מה להגיד....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.