עבור לתוכן

ההשפעות שלנו, על קוני כרטיסי המסך למיניהם, והמודעות לזה.

Featured Replies

פורסם

אני באמת לא מבין למה אנשים ממשיכים להתווכח על הנושא הנ"ל.

כל אחד והצרכים האישיים שלו, הצרכים של אח שלי הקטן לא מתקרבים אפילו לרמה של GF2!!!

אבל הצרכים שלי עוברים את מה שה6800UE\X800XTP יכולים לתת, קשה לי להסתפק בפחות מ50-70FPS ב1600X1200 עם פילטרים על 4X-2X.

כל אחד והצרכים שלו!

ואין אפילו למה להתווכח על זה, אבל הבעיה שאנשים משפיעים על אנשים אחרים ללכת אחריהם ולקנות ATI או NVIDIA!

שתמיד צריך להשאר נטרלי ולעשות מה שהלב\ראש או הבנצ'ים ( :) ) קובעים.

לבדוק את כל הכיוונים, ולדעת מה הכי מתאים לאותו בן אדם, גם אם זו איכות התמונה המדוברת וגם אם אלו הביצועים המושלמים לכל אחד.

אסור להגיד היי, תקנה ATI, או יאללה, לך על NVIDIA.

צריך לפרוס ולהציג את כל העובדות, היתרונון והחסרונות! ושהקונה יחליט מה הוא רוצה לפי הרצו המתבסס שלו, ולא לפי רצונם של אנשים אחרים שלא אוהבים את ATI\NVIDIA.

אני מבקש מכולם שיבינו שהם באמת יכולים להרוס לכל אחד את הכיף וההנאה שהוא מחפש בכרטיס שלו, אז בבקשה כולם, תמנעו מזה.

ותפסיקו לפתוח ת'ראדים ולדבר על זה שוב ושוב.

ד"א אני משתתף בת'ראדים האלו כבר 4 ימים ברציפות וזה יוצא לי מהישבן, כמה שאני מנסה להעביר את הדעות של כולם לנטרליות, הדעות שלהם רק מתחזקות.

גם הייתי מציע להקים סטיקי של הנושא ב"פורום גרפיקה", במקום לטחון אותו איפה שרק אפשר.

פורסם

כל הכבוד אחי אני גם בדעה שלך

פורסם

רק עכשיו הגעת למסקנה הזאת

פשש

יש לך הצתה מאוחרת

פורסם
  • מחבר

רק עכשיו הגעת למסקנה הזאת

פשש

יש לך הצתה מאוחרת

לא, אני לא ראיתי עד היום איזה ת'ראד דומה לשלי שרוצה להעביר מסר באחידות לכולם, ובאמת כדאי שאנים יפנימו את זה ויתחשבו באחים, אפילו אם הם חושבים שמה שהם עושים זה טוב.

המסקנה הזו היא כבר בפנסיה, אבל צריך להתחיל לדבר על זה מתישהו.

אם אתה לא רוצה אל תשתתף, אף אחד לא מכריח אותך.

פורסם

ולכן תמיד שואלים (כי פותח התראד לא תמיד טורח לציין) מחה התקציב ומה הצרכים.

פורסם
  • מחבר

שם הוויכוח האין סופי רק מתחיל.

ונגיד שזה קורה כמו שאתה אומר, זה לא! בכמות נכבדת מהת'ראדים לא מדברים על תקציב וצרכים, וישר בלי לחשוב פעמיים משתלטים על התראד עם וויכוח ראש בראש על מי החברה המועדופת בקרב כרטיסי המסך... ופותח הת'ראד צריך לחבר 1+1 כתוצאה מהת'ראד ולקנות מה שלפיו הכי נראה לו כתוצאה מהדיון בת'ראד.

וחבל, באמת.

פורסם

רק NViDiA !!! ;D

סתם צוחק,אתה צודק אבל לא נראה לי שזה ייגמר :P

פורסם

תראה אני לדוגמה ממצליץ לאנשים לקנות כרטיס מסוים רק לפי הצרכים והתקציב של אותו אחד , אני לא זוכר שמישהו פה הכריח מישהו אחר לקנות R9800PRO

אחרי שהוא אמר לו שיש לו 500 שקל והוא צריך את זה רק לאופיס

אבל אם מישהו לדוגמה אומר שיש לו 1100 שקל והוא רוצה כרטיס למשחקים כבדים, אז אני ממליץ לו למתוח טיפה יותר את התקציב על מנת לקבל ביצועים הרבה יותר גדולים

אם הוא יוסיף עוד 100 ש"ח ויקנה כרטיס אחר

נ.ב גם אני הייתי מציע להקים סטיקי של הנושא ב"פורום גרפיקה" עם כל הכרטיסים המומלצים לפי התקציב וכך כל אחד יכול לראות לבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים