עבור לתוכן

מחשב למסחר במניות

Featured Replies

פורסם

שלום, אני צריך עזרה בקניית מחשב שיתאים למסחר במניות (שיריץ את תוכנת המסחר חלק בעקרון ויוכל לתמוך בחיבור של כמה מסכים מקביל, 4 מסכים בערך)

אני לא מבין כל כך במחשבים למעט ידע בסיסי (אני למשל לא יודע איזה כרטיס מסך הוא טוב ובכללי מה השימוש שלו אז אשמח להסבר קצר)

1.תקציב: 4,500

2. לחסוך או לנצל את כל התקציב?: לחסוך (לא חייב הרבה).

3. שימושי מחשב עיקריים: מסחר בבורסה האמריקאית תוך שימוש בתוכנת קולמקס פרו (COLMEX PRO) ושימוש ב4 מסכים במקביל, מעט גיימינג (פורטנייט לדוגמא אני נותן כי על המחשב הקודם התקשה מאוד להריץ המשחק לאחי הקטן), תוכנות עריכת וידאו ותמונות ברמה בסיסית.

4.במידה והמחשב מיועד לתוכנות ספציפיות יש לרשום אותן ואת אופן השימוש בהם (מעט\ הרבה\ כבד\ פרנסה): COLMEX PRO (פרנסה), ADOBE PHOTOSHOP CS6 (מעט מאוד), גיימינג בכללי (מעט מאוד).

5.האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה\אופיס?: כן, מערכת הפעלה ווינדוס 10.

6.אזור מגורים (לחנויות מומלצות): ירושלים והסביבה עם אפשרות למרכז הארץ.

7.האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה): המחשב צריך תמיכה בשימוש של 4 מסכים במקביל (מה שדורש מספר חיבורים מתאימים, איכות כרכטיס המסך חשוב פה?), אני חייל וקונה את המחשב לשימוש בבסיס ולכן אני צריך מודם סלולרי\ננוסטסיק וחיבורים מתאימים לכך (USB 3 type A והרבה מהם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים