פורסם 2004 במאי 2521 שנים עשיתי אינטרנט בכבלים החלטתי לעבור כי נגמר לי החוזה וההצעות שקיבלתי לא היו מפתות כמו 139 כולל הכל מנטויז'ן זה עדיף מה 230 ששילמתי קודם לכן.יום חמישי באים להתקין לי כבר! אז יש לי מספר שאלות.1.איזה סוגי מודמים יש ומה כדאי לבקש?2.עם חייגן או ללא חייגן?(האם זה משנה שיש לי נתב בכלל?)3.וסתם טיפים והתרשמות שיש לכם לגבי אינטרנט בכבלים אני אשמח לשמוע.
פורסם 2004 במאי 2521 שנים מחבר קראתי קצת בכמה אתרים וכולם מעידיפים ללא חייגן. מישהו יכול להסביר לי מה זאת אומרת ולמה זה כל כך משמעותי ?וכמובן עדיין מחכה לתשובות מההוגעה קודם.
פורסם 2004 במאי 2721 שנים אתה יכול לקרוא דעה אחת על חייגנים בת'רד הזה. דעתי בקשר למה שנאמר שם היא שזה לא כ"כ גרוע. אפשר להשיג נתב שיחייג בעצמו ואז כל החסרונות שם כבר לא רלוונטיים. הבעייה עם חייגן בכבלים היא שהם בד"כ משתמשים בפרוטוקול בעייתי בכבלים עם חייגן, L2TP. אם אתה עם חייגן, אתה צריך לוודא שהנתב תומך בפרוטוקול הזה, כי לא הרבה נתבים תומכים בזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.