עבור לתוכן

אם כל צמד זכרונות יכולים לעבוד בDUAL ??

Featured Replies

פורסם

השאלה שלי היא האם כל זכרון שיש לי יכול לעבוד בדואל אם אני מחבר אותו בשני סטיקים

למשל יש לי 2 זכרונות DDR 400  של אותה חברה אבל הם מאד ישנים ופשוטים האם הם יכולים לעבוד בדאול ?

כי לפי מה שאמרו לי חייבים שהזכרון יהיה מיוחד לדואל ושלא כל 2 סטיקים שמחברים הם יעבדו בדואל .

אשמח לתגובות

תודה מראש.......

עריכה: הלוח אם שלי תומך בדואל כמובן.....

פורסם

אין הגבלה קבועה על דרישות הזכרונות כדי שהם יעבדו בדואל.

כמובן שיש זכרונות שהם ממש פשוטים וזולים שיכול להיות שהם לא יתפקדו כמו שצריך בדואל אבל לפי מה שאמרת לא ניראה לי שצפויה לך בכלל בעיה...

ומה זה בדיוק זכרונות DDR400 ישנים?! בני כמה שנתיים? זה לא ישן...

ולא צריך זיכרון ש"עוצב במיוחד לדואל" כדי שזה יעבוד מעולה ואתה תיהנה מביצועים טובים בהרבה

פורסם
  • מחבר

אין הגבלה קבועה על דרישות הזכרונות כדי שהם יעבדו בדואל.

כמובן שיש זכרונות שהם ממש פשוטים וזולים שיכול להיות שהם לא יתפקדו כמו שצריך בדואל אבל לפי מה שאמרת לא ניראה לי שצפויה לך בכלל בעיה...

ומה זה בדיוק זכרונות DDR400 ישנים?! בני כמה שנתיים? זה לא ישן...

ולא צריך זיכרון ש"עוצב במיוחד לדואל" כדי שזה יעבוד מעולה ואתה תיהנה מביצועים טובים בהרבה

אחי אתה יכול לפרט קצת כי לא ממש הבנתי אותך.....

אז צריך זכרונות עם "עיצוב במיוחד לדאול" או שפשוטים יספיקו....?

כי ראיתי ש crosair הוציאו זכרונות מיוחדים לדואל

פורסם

אין זכרונות מיוחדים לדואל

שתי זכרונות זהים יעבדו בדואל בהנחה שהלוח תומך/ומחברים בסלוטים המתאימים

פורסם

לא נכון בכלל.

אם זיכרונות עבדו לחוד ב400 מגה-הרץ ותזמונים מסויימים לא אומר בכלל שהם יעבדו בדיואל. הרבה פעמים צריך להאיט את התזמונים.

חשוב גם שהזכרונות יהיה באותו גודל. אם שני הזכרונות מוגדרים לתזמונים שונים, תעבוד עם האיטי מבינהם.

אתה לא חייב שזכרונות יהיו מוגדרים לעבודה בדיואל כדי שהם יעבדו, אבל תדע שיכול להיות שתצטרך להאיט את התזמונים.כשאתה קונה צמד שכתוב שהוא מוגדר לדיואל, אתה יכול לבוא בטענות לייצרן כשהוא לא.

פורסם
  • מחבר

עכשיו ממש בלבלתם אותי.....

אפשר תשובה יותר ברורה

כל אחד פה סוטר את השני.... :-\

פורסם

מתי שאמרתי "זהים" ברור שהתכוונתי לזהים כאילו זכרונות זהים ברור שיהיו באותו גודל ודגם

הזכרונות יעבדו בתזמונים שלהם כל עוד הם זהים ואין צורך להוריד תזמונים

צמד זכרונות זה סך הכול כל מה שזה צמד שתי זכרונות זהים,אין זכרונות שמוגדרים לדואל הדואל תלוי בלוח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים