עבור לתוכן

מסך טוב לגיימינג...

Featured Replies

פורסם

הבנתי ככה... תקנו אותי אם אני צודק (כי אני תמיד צודק גם כשאני לא) חח סתם, הבנתי שמסך 60Hz נותן עד 60fps ומסך 144Hz עד 144fps אז אם אני קונה מסך 75Hz או 100Hz גם אני יקבל עד 75 ו-100 fps?...

נערך על-ידי bResLev-C3p0

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי את השאלה שלך. אבל נתחיל מזה שמסך לא נותן FPS. מסך רק מציג את הפריימים.

מן הסתם אם תקנה מסך 75Hz, הוא יציג (במקסימום) 75FPS. אם לדוגמא המשחק ירוץ על 150FPS, המסך יציג לך 75FPS בלבד. אם המשחק ירוץ על 30FPS המסך יציג 30FPS.

עניתי לך?

פורסם
  • מחבר
ציטוט של --- The King ---

אני לא בטוח שהבנתי את השאלה שלך. אבל נתחיל מזה שמסך לא נותן FPS. מסך רק מציג את הפריימים.

מן הסתם אם תקנה מסך 75Hz, הוא יציג (במקסימום) 75FPS. אם לדוגמא המשחק ירוץ על 150FPS, המסך יציג לך 75FPS בלבד. אם המשחק ירוץ על 30FPS המסך יציג 30FPS.

עניתי לך?

כן זה בדיוק למה שהתכוונתי... יש לי 1070... אז עם מסך 75Hz או 100Hz אני יוכל לנצל יותר טוב את הכרטיס מסך נכון?

פורסם

מה הרזולוציה של המסך?

איזה משחקים אתה משחק בעיקר?

לאיזה הגדרות גפיות אתה מכוון?

פורסם
  • מחבר

מה הרזולוציה של המסך?

איזה משחקים אתה משחק בעיקר?

לאיזה הגדרות גפיות אתה מכוון?

אני חושב שיספיק לי fhd... משחקים כבדים כמו וויצ'ר 3... מחכה ל-devil may cry 5... וכו'... לגבי הגדרות גראפיות זה אתה תגיד לי עד כמה אפשר עם ה-gear הנ"ל?

נערך על-ידי bResLev-C3p0

פורסם

על הגדרות גבוהות עם GTX1070 ב- FHD אתה יכול לקבל 70-100 FPS (תלוי במשחק ובשאר המערכת). כמובן כמה שתוריד הגדרות ככה ה- FPS יעלה.

פורסם
  • מחבר

על הגדרות גבוהות עם GTX1070 ב- FHD אתה יכול לקבל 70-100 FPS (תלוי במשחק ובשאר המערכת). כמובן כמה שתוריד הגדרות ככה ה- FPS יעלה.

הגדרות גבוהות זה הכוונה ultra... או רק high?

פורסם

הגדרות מקסימליות (ultra)

פורסם
  • מחבר

הגדרות מקסימליות (ultra)

טוב תודה לך לילה טוב אז סלח לי אם אני נשמע מפגר אבל אני מבין שהתשובה היא כן שווה להשקיע במסך עם Hz יותר גבוה?

נערך על-ידי bResLev-C3p0

פורסם

אם שווה לך זה אתה תגיד..

בעיקרון יש לך את האמצעים להינות ממסך כזה, כן.

פורסם
  • מחבר

אם שווה לך זה אתה תגיד..

בעיקרון יש לך את האמצעים להינות ממסך כזה, כן.

תודה 🙂

פורסם

HZ/הרץ - הינו יחידות תדר. כלומר מספר הפעמים בשניה שהמסך דוגם את התמונה מהכרטיס מסך.

כיף יותר לשחק עם מסך עם קצב רענון גבוה. ב-CS:GO זה יותר מורגש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים