עבור לתוכן

שיתוף תיבת אימייל על גבי רשת

Featured Replies

פורסם

האם אפשר לשתף חשבון אימייל בין 2 מחשבים המחוברים ברשת (98 ו-XP)?

אם כן, אז האם אפשר לשתף  בין אאוטלוק 5 (WIN 98, אופיס 97) ואאוטלוק 6 (WIN XP, אופיס 03)?

(אני יכול להתקין אופיס 03 גם במחשב השני אם צריך)

ושאלה אחרונה: אם אפשר לעשות את זה, האם כדאי? זתומרת, זה לא יהיה מסורבל/איטי?

אם לא כדאי או אי אפשר בדרך שציינתי, אז איך בכל זאת אפשר לשתף חשבון POP3 (מהספקית) על שני מחשבים? (בלי לשמור הודעות על השרת)

תודה מראש!

פורסם

לא שאלת את זה כבר פעם?...

anywayz, לא ידוע לי על שום דרך לעשות את זה ב-Outlook Express או בכלל בווינדוס. ווינדוס תומך בשיתוף קבצים ומדפסות. לא יותר מזה.

אני יודע שבלינוקס אפשר לשתף הכל. :-X

דרך אגב, הגרסה של ה-Outlook Express שלך לא תלוייה באופיס המותקן אלא ב-Internet Explorer המותקן. אם אתה רוצה לעדכן את ה-Outlook Express מ-5 ל-6, אתה צריך לעדכן את ה-Internet Explorer על אותו מחשב. עידכון האופיס לא ייתן לך שום דבר (אלא אם כן גם הוא מכיל עידכון ל-Internet Explorer ולכן גם ל-Outlook Express).

Outlook Express = חלק מהחבילה של Internet Explorer שאתה מקבל אותה ביחד עם הווינדוס.

Microsoft Outlook = חלק מהחבילה של Microsoft Office.

פורסם
  • מחבר

לא שאלת את זה כבר פעם?...

לא..... שאלתי על שיתוף תיבת אימייל בין משתמשים על אותו מחשב.

[ד"א הצלחתי לעשות את זה בסוף, למרות שזה הראה לי שזה לא השתנה-יום אחד אני בודק ופתאום התיקיה של האינבוקס של שניהם היא אותה אחת!.... (מה שהווינדוס לא נתן לי לעשות משום מה קודם...). אם כבר מדברים על זה, הסיפור הזה גרם לי לאבד כמה הודעות: הייתי בטוח שיש שתי תיקיות שונות, אז החלטתי למחוק את כל הקבצים שבכל זאת היו כפולים..... אחרי איזה כמה מחיקות אני שם לב שמה שאני מוחק נעלם גם מהיוזר השני..... ואז בדקתי וראיתי שמה שניסיתי לעשות קודם עבד......]

anywayz, לא ידוע לי על שום דרך לעשות את זה ב-Outlook Express או בכלל בווינדוס. ווינדוס תומך בשיתוף קבצים ומדפסות. לא יותר מזה.

אני יודע שבלינוקס אפשר לשתף הכל. :-X

בסוף אני באמת אעבור ללינוקס........ אבל אז אם יהיו לי בעיות אני לא אוכל להטריד אותך באמצע הלילה בסקייפ... ;) טוב נו, נשאר בווינדוס..... ;D

בכל מקרה, תודה....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים