עבור לתוכן

בנוגע למפרטים הממולצים

Featured Replies

פורסם

טוב זה הוא ההודעה הראשונה שלי והדיון הראשון שלי (1+1= הוא חדש)

אני אישית התחלתי להתעניין בחומרה דרך גיימר אבל זה לא אמור לשנות ........

הסתכלתי היום במפרטים ממולצים וראיתי במחיר של 5,000 ש"ח שמים מעבד יחסית חלש (AMD2500+) כרטיס מסך בסדר (G5900XT) שבמחיר כזה אפשר לבנות מפרט טוב בכמה רמות

לדוגמא:

AMD ATHLON 64 3000+ BOX

ALBATRON K8X800 Pro

WD 80GB 7200RPM 8M SATA

Samsung 512MB DDR 400 Original

Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB Bulk

Toshiba 16x48 SD-1802 OEM

ASUS 52X24X52 RW RETAIL

Mitsumi floppy 1.44

A-top Armor Gaming Case 400W Silver (מארז יקר יחסית שהוא יפה ומקורר היטב)

המחיר הכולל 5,366 והוא כולל בתוכו מארז יפה (שאפשר לקנות מארז ב 200 ש"ח ולא ב450 ש"ח) כונן DVD (שאפשר לשים פשוט כונן רגיל) צורב , כרטיס מסך שלוקח בכמה רמות את הכרטיס במפרט הממולץ, מעבד שגם הוא לוקח בכמה רמות את המעבד במפרט הממולץ .........

לאחר מכן המשכתי להסתכל ולא שמתי לב שיש איזכור למעבדי AMD64 שהם נחשבים לטובים בשוק היום (לאחר שAMD הוציאה את ה3800+ היא לקחה בחזרה את המקום הראשון) ......

בקיצור השאלה שלי מדוע אין מפרטים אם AMD64 ?

פורסם

כי עוד לא עידכנו אותם.

פורסם
  • מחבר

כי עוד לא עידכנו אותם.

רשום שמעדכנים כול 15 לחודש ....

ודבר כזה לדעתי צריך לעדכן ...

פורסם

חכם גדול..

נתת מפרט בלי רמקולים בכלל! כשבמומלצים יש רמקולים שעולים 530 ש"ח!

גם מקלדת ועכבר חסרים לך.

וספק כח זה לא משהו שניתן להתפשר בו! תסתובב בפורום שלנו קצת יותר ותלמד שספק כח איכותי הוא חובה!

וכאן מארז ה-Compucase 6A19 עם ספק HEC 300AR-T הוא המינימום!

למה שאתה הצעת אני לא בטוח שהוא יספיק (A64 + R9800P), כאן 300W כבר דיי גבולי ומומלץ לרכוש ספק כח בנפרד, או מארז שמגיע עם אחד חזק יותר.

כל המארזים הג'נריים עם ספק 400-500W שעולים מתחת ל-200 ש"ח לא שווים יריקה, כי זה פשוט שקר לאור יום, ספקים איכותיים לא נמכרים במחירים כאלה, רק הספק צריך לעלות יותר כסף!

"כרטיס מסך שלוקח בכמה רמות את הכרטיס במפרט הממולץ"

הממ.. תסתכל קצת בבנצ'מרקים בן אדם, ההבדל בין הכרטיסים הוא מינורי לחלוטין. לפעמים אפילו ה-5900XT עובר את ה-R9800P!! אך כאשר מפעילים את הפילטרים אכן ה-R9800P בד"כ יצא עם היד העליונה.

אני לא טוען שהראדון לא יותר חזק, כי הוא כן, אבל בהחלט לא "לוקח בכמה רמות" את ה-5900XT.

חוץ מזה אי אפשר לעבור את התקציב ב"רק" 360 ש"ח.. זה כבר לא התקציב! המקסימום שאפשר לעבור צריך להיות מתחת ל-100 ש"ח מעל התקציב המקורי (כלומר 50XX).

באשר למפרטים, פעם הבאה שים לב שיש דיון בראש הפורום רק בשביל לדון על המפרטים. אין צורך לפתוח דיונים נוספים ולכן הדיון הזה ננעל.

באשר לעדכון - אני מודע לכך שהוא מתאחר, החלטתי לוותר עליו כבר ולהעביר אותו לתחילת החודש הבא, יותר הגיוני מאמצע של כל חודש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים