עבור לתוכן

בקשר ל-500MHZ ROUNDUP

Featured Replies

פורסם

אז ככה, הביקורת שכתבתם טובה מאד, רק דבר אחד עצבן אותי לאללה: אתם כתבתם שזכרונות של 400MHZ נחשב "LOW END".

אתם תגידו לי מה הקורא אמור להבין מזה?? שזה בקושי מעלה משחקי גיימבוי?? בימינו 1GB זיכרון כבר לא נחשב OVERKILL, ואף דרוש למשחקים של היום והעתיד הקרוב מאד, ואם מישהו רוצה לקנות 1GB של 400MHZ איכותיים, זה יעלה לו 1400 ש"ח בממוצע. רבותיי, 1GB של 500MHZ זיכרון אף אחד לא יכול לקנות גם אם יש לו 10K שקלים(אלא אם המפרט לא כולל מסך)!! וזה בדוק.

אם הבנאדם קונה מעבד וכרטיס מסך טובים, 400MHZ יספק אותו מעל הראש, וזו עובדה!

בכסף שבו אחד קונה 500MHZ זיכרון עדיף לקנות משהו שבאמת יעשה הבדל בפריימים, כמו כרטיס מסך טוב, או מעבד, אבל בזיכרון נפח משפיע יותר ממהירות.

בכתבכם את הנ"ל, אתם עלולים לגרום לכך שמשתמשים שיודעים פחות יבזבזו את כספם היקר, או יתאכזבו ממה שיש להם.

יכולתם לכתוב ש500MHZ מיועד לאלה שכסף לא רלוונטי בשבילם ומהירות ואוברקלוק חשובים להם יותר מקצבי פריימים תכלס.

מקווה שתבינו אותי! תודה מראש לכל מי שמגיב

פורסם

With the move to newer platforms and the increase in FSB, 400 mhz memories are now used by default (thus making them low-end). Also it means they can't be properly used for serious overclocking, it's also becoming harder and harder to get high quality PC3200 memory since most efforts are being put into faster modules like PC3500-4400.

PC3200 is getting old. Regardless, overclocking isn't to be dismissed, the performance improvement from system overclocking (overall not only in gaming) can be greater than that achieved by a better graphics accelerator.

I also made it abundantly clear that anything above PC3200 is unnecessary for people who have no interest in overclocking and that PC4000 and higher can have real use only in platforms that are capable of considerable overclocking.

פורסם

אז ככה, הביקורת שכתבתם טובה מאד,  רק דבר אחד עצבן אותי לאללה: אתם כתבתם שזכרונות של 400MHZ נחשב "LOW END".

אתם תגידו לי מה הקורא אמור להבין מזה?? שזה בקושי מעלה משחקי גיימבוי?? בימינו 1GB זיכרון כבר לא נחשב OVERKILL, ואף דרוש למשחקים של היום והעתיד הקרוב מאד, ואם מישהו רוצה לקנות 1GB של 400MHZ איכותיים, זה יעלה לו 1400 ש"ח בממוצע. רבותיי, 1GB של 500MHZ זיכרון אף אחד לא יכול לקנות גם אם יש לו 10K שקלים(אלא אם המפרט לא כולל מסך)!! וזה בדוק.

אם הבנאדם קונה מעבד וכרטיס מסך טובים, 400MHZ יספק אותו מעל הראש, וזו עובדה!

בכסף שבו אחד קונה 500MHZ זיכרון עדיף לקנות משהו שבאמת יעשה הבדל בפריימים, כמו כרטיס מסך טוב, או מעבד, אבל בזיכרון נפח משפיע יותר ממהירות.

בכתבכם את הנ"ל, אתם עלולים לגרום לכך שמשתמשים שיודעים פחות יבזבזו את כספם היקר, או יתאכזבו ממה שיש להם.

יכולתם לכתוב ש500MHZ מיועד לאלה שכסף לא רלוונטי בשבילם ומהירות ואוברקלוק חשובים להם יותר מקצבי פריימים תכלס.

מקווה שתבינו אותי! תודה מראש לכל מי שמגיב

אני לא ממש מסכים איתך...

1GB של זכרון שיצא מנצח בהשוואה (A-DATA) שולים היום 1600 ש"ח לא כולל משלוח אצל הדובים. ה OCZ Performance, שהם אחלה של PC4000, עולים 1700 ש"ח לגיגה. אז למה אתה אומר שאי אפשר לקנות גיגה של PC4000?

פורסם
  • מחבר

אני לא ממש מסכים איתך...

1GB של זכרון שיצא מנצח בהשוואה (A-DATA) שולים היום 1600 ש"ח לא כולל משלוח אצל הדובים. ה OCZ Performance, שהם אחלה של PC4000, עולים 1700 ש"ח לגיגה. אז למה אתה אומר שאי אפשר לקנות גיגה של PC4000?

קודם כל, אלה סכומים עצומים להוציא על זיכרונות, שנית, ADATA... עם הסטיקים של החברה הזאת אפשר באותה מידה לנגב את התחת, הרי שהם ברמה של NO NAME, כמו מיקרון ועוד.

שלישית, אין ארוחות חינם; גם אם תמצא PC4000 איכותי וזול(יחסית), התיזמונים שלו גרועים, מה שהורס את הביצועים במידה מסויימת. אני לא אומר לקנות 333 רק בגלל שרובם 2-2-2, אבל 3-4-4-8 אני לא אגע בכזה דבר, במיוחד שבאוברקלוק אתה עוד מעלה אותם, אחרת היציבות תיפגע(איך לא??). כדי לקנות PC4000 עם תיזמונים טובים צריך לשלם סכומים גדולים... מאד.... מאד..

פורסם

אוקיי, אז ככה A-DATA זיכרון מעולה נמנה עם הגדולים של הזכרנות, לחבר שלי יש אותו והוא האיץ ונתן לו ביצועים מצויינים ובמתחים מעולים.

ובנוסף, אתה לא תמצא שום זיכרון של 500MHZ שמתפקד בCL2! ככה זה במיהירויות האלו אבל מה שכן היתרון שלהם הוא שכל עוד אתה לא מאיץ ואתה נשאר על מהירויות דיפולט מה שאומר שהזיכרון עובד ב400 מג"ה אז אתה יכול לרדת וכן גם לCL2 אולי לא 2-2-2-5 אבל 2-3-3-7 או כאלה שגם מעולים!

אני לא בטוח שבאמת יש תיזמונים ממש טובים עם זכרונות במהירות הזאת, וגם אם כן אתה לא חייב לקנות את ההכי טוב הפרש בין 2-2-2-5 לבין 2-3-3-5 לצורך העניין הוא לא כזה הפרש!

ועדיין יש לך זכרונות במחירים מצוניינים שכאשר תאיץ ייתנו לך ביצועים פשוט מצויינים , אולי פחות בתיזמונים אבל במהירות שלהם.

פורסם

Obviously you didn't read the review since if you would read it properly you'd see that the ADATA are superb and they often transcend much more expensive modules such as Corsair modules. Regardless, neither ADATA or Micron (which btw have their excellent line of memories made by Crucial which is a division in Micron) are No Name brands, Micron makes good value memory and ADATA makes excellent modules aswell. Both brands are also very senior in the world of memory production.

פורסם

תראה, היום תזמונים משנים פחות ופחות. בפלטפורמות Intel התזמונים כמעט ולא משנים בגלל הפייפלין הגדול, ובפלטפורמות A64 התזמונים משנים פחות בגלל בקר הזכרון המובנה. ככה שהפלטפורמה היחידה שהתזמונים ישנו בה באמת זו AXP, אבל שם ידוע שלוקחים BH-5/6 או CH-5.

פורסם

אף אחת מיצרניות מקלות הזכרון לא מייצרת גם את הצ'יפים (חוץמ Crucial ו Samsung, באמת) וכולן משתמשות בצ'יפים של Hynix, Samsung ו Micron. יש הבדל גדול מאוד בין להגיד את זה לבין להגיד שבגלל זה כולן (יצרניות המקלות) אותו דבר. אני יודע ב100% שכשאני קונה סטיקים של OCZ או Corsair שלא תהיה בעייה עם לעבוד אתם במהירות שעון שנקבעה להן ואם יש בעייה (אבל כמו שאמרתי, לעיתים נדירות מאוד יש) אני יודע שיחליפו לי את הסטיקים בלי בעייה, כי זה מה שקורה כשקונים מחברה מוכרת עם שם. אני גם יודע שעם A-Data זה לא ככה, ולא יעזרו כל הסיפורים הטובים שאני אקרא עליהם; כי, מה לעשות, השם של A-Data זה לא כמו OCZ, Corsair או Crucial. תנו ל A-Data כמה שנים ואם הם, כמו שאתם אומרים, ימשיכו בלתת שירות טוב ולספק זיכרון איכותי, אנשים יתחילו להגיד שהאמינות שלהם לא נופלת מזו של חברות אחרות בתחום.

A-Data לא הרבה יותר זולים מCorsair ובטח מ OCZ ולדעתי זה הדבר הכי ישראלי לקנות את הכי זול ולקחת סיכון במקום לשלום קצת יותר, "לצאת פרייר" ולדעת שעם הזיכרון הזה אין בעיות. אתם יודעים מה זה להרכיב מערכת מרכיבים חדשים ולגלות שהיא לא עובדת? ברגע ההוא, לא הייתם מעדיפים לשלם אתה הכמה עשרות שקלים החדשים אפילו אם אתם יודעים שיחליפו לכם את המודולים?

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז ככה A-DATA זיכרון מעולה נמנה עם הגדולים של הזכרנות, לחבר שלי יש אותו והוא האיץ ונתן לו ביצועים מצויינים ובמתחים מעולים.

ובנוסף, אתה לא תמצא שום זיכרון של 500MHZ שמתפקד בCL2! ככה זה במיהירויות האלו אבל מה שכן היתרון שלהם הוא שכל עוד אתה לא מאיץ ואתה נשאר על מהירויות דיפולט מה שאומר שהזיכרון עובד ב400 מג"ה אז אתה יכול לרדת וכן גם לCL2 אולי לא 2-2-2-5 אבל 2-3-3-7 או כאלה שגם מעולים!

אני לא בטוח שבאמת יש תיזמונים ממש טובים עם זכרונות במהירות הזאת, וגם אם כן אתה לא חייב לקנות את ההכי טוב הפרש בין 2-2-2-5 לבין 2-3-3-5 לצורך העניין הוא לא כזה הפרש!

ועדיין יש לך זכרונות במחירים מצוניינים שכאשר תאיץ ייתנו לך ביצועים פשוט מצויינים , אולי פחות בתיזמונים אבל במהירות שלהם.

ופה קבור הכלב: אם אתה קונה זכרונות 500MHZ רק כדי להוריד אותם ל-400MHZ 2-3-3-7(תזמונים ממוצעים ביותר, יש לומר), אז איפה התמורה למחיר?? מילא אם אפשר היה להגיע ל 2-2-2-5, ניחא, אבל שוב במקרה הזה הייתי מעדיףפ לקנות 400MHZ עם התזמונים האלה במצב טבעי, כי אז כל הקומבינה יוצאת לך הרבה יותר איכותית.

בשורה תחתונה, כמו שאמרתי... קומבינת 500MHZ כמו שצריך עולה המון המון כסף.

עוד דבר, לARMAGEDDON, צדקת, טעות היה מצידי לומר דברים ללא בסיס, כי אכן לא קראתי את הביקורת. למרות זאת, אין מה לעשות... ביצועים לא תמיד מצביעים על אמינות ובנייה איכותית, וכרגע עם חברות כמו מיקרון ו ADATA הקריטריונים האלה בשאלה.

ואני בטוח שיש המון בפורום הזה שיודעים הרבה יותר על אוברקלוקינג ממני, אבל אנחנו מתקדמים לתקופה שבה זלילת המשאבים של המשחקים היא בעיקר בתחום הגרפי. העיבוד זה רק ה"שלד" של המשחק, מערכת החוקים שעליו המשחק מושתת. אז תחשוב לבד, מה מתפתח יותר מהר בימינו, החיצוניות של המשחק, או ה-AI והמנגנון הפנימי של ההמשחק?

יחד עם זאת נאות היה להגדיר דברים כמו שהם, מה שLOW END, אכן LOW END... אבל אין מה להגיד, 400MHZ עדיין מפציץ במשחקים.

פורסם

תקרא את הביקורת....

מהביקורת ברור שאין כוונה שמי שקונה היום מערכת מחשב חדשה ילך ויקנה PC4000. ברור שלמשתמש הממוצע שמרכיב מערכת אינטל ימליצו על PC3200 (וזה מה שקורה כאן בפורום ובפורום מפרטים וכו).

מטרת הביקורת היא לסקור אך ורק זכרונות שמיועדים לOC!!!

מי שקורא את הביקורת מסין שיש לו מה לקנות את הזכרונות הללו רק אם הוא מתכנן OC ובמקרה כזה, PC3200 הור בהחלט LOWEND!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים