פורסם 2002 באפריל 723 שנים שלום שלום שלום,כידוע לכולנו מזג האויר בארצנו קצת לא יציב.ביום שישי האחרון (5.4) החל בסביבות איזור המרכז (שם אנוכי מתגורר) מז"א שרבי ואביך.המעבד שלי, שביום אביבי ממוצע הטמפ' שלו נעה בין 27-29 מעל', החליט ל"המהיר" את קבצ פעימות הלב שלי וקפץ לטמפ' של 53 מעל' (לא נורא כ"כ, אבל בהתחשב בעובדה שהחדר שלי עוד ממוזג זה כבר מתחיל להעלות סימני שאלה).בכל מקרה... ,אחרי שהפגנתי יכולות של משורר (ראו סיפור נפלא למעלה ^) שאלתי היא על איזה מאוורר אתם ממליצים(מפרט למטה) + איזה FAN BUS כדאי לי לקנות (תמונה של המארז למטה) (5 מאווררי מארז (לא כולל מאוורר של מעבד + 2 של ספק)) .אם תוכלו לצרף גם שמות של חנויות (או רמזים לשמות של חנויות ;D) זה יהיה נהדר.המון תודות.
פורסם 2002 באפריל 723 שנים רמז - זיגזגתקנה מה שהם אומרים יעלה 40-70 שקל שזה לא סוף העולם ושיהיה קר יום טוב :smoke:
פורסם 2002 באפריל 723 שנים יש לך מארז גדול?אתה מוכן לקדוח?ובייבאס או ריאוסטאט תכין לבדאני ממליץ על ריאוסטאט
פורסם 2002 באפריל 823 שנים שלום שלום שלום,כידוע לכולנו מזג האויר בארצנו קצת לא יציב.ביום שישי האחרון (5.4) החל בסביבות איזור המרכז (שם אנוכי מתגורר) מז"א שרבי ואביך.המעבד שלי, שביום אביבי ממוצע הטמפ' שלו נעה בין 27-29 מעל', החליט ל"המהיר" את קבצ פעימות הלב שלי וקפץ לטמפ' של 53 מעל' (לא נורא כ"כ, אבל בהתחשב בעובדה שהחדר שלי עוד ממוזג זה כבר מתחיל להעלות סימני שאלה).בכל מקרה... ,אחרי שהפגנתי יכולות של משורר (ראו סיפור נפלא למעלה ^) שאלתי היא על איזה מאוורר אתם ממליצים(מפרט למטה) + איזה FAN BUS כדאי לי לקנות (תמונה של המארז למטה) (5 מאווררי מארז (לא כולל מאוורר של מעבד + 2 של ספק)) .אם תוכלו לצרף גם שמות של חנויות (או רמזים לשמות של חנויות ;D) זה יהיה נהדר.המון תודות. RENOSTATpan da רק להם יש
פורסם 2002 באפריל 823 שנים שלום שלום שלום,כידוע לכולנו מזג האויר בארצנו קצת לא יציב.ביום שישי האחרון (5.4) החל בסביבות איזור המרכז (שם אנוכי מתגורר) מז"א שרבי ואביך.המעבד שלי, שביום אביבי ממוצע הטמפ' שלו נעה בין 27-29 מעל', החליט ל"המהיר" את קבצ פעימות הלב שלי וקפץ לטמפ' של 53 מעל' (לא נורא כ"כ, אבל בהתחשב בעובדה שהחדר שלי עוד ממוזג זה כבר מתחיל להעלות סימני שאלה).בכל מקרה... ,אחרי שהפגנתי יכולות של משורר (ראו סיפור נפלא למעלה ^) שאלתי היא על איזה מאוורר אתם ממליצים(מפרט למטה) + איזה FAN BUS כדאי לי לקנות (תמונה של המארז למטה) (5 מאווררי מארז (לא כולל מאוורר של מעבד + 2 של ספק)) .אם תוכלו לצרף גם שמות של חנויות (או רמזים לשמות של חנויות ;D) זה יהיה נהדר.המון תודות. RENOSTATpan da רק להם ישתשמע אתה חדש פה אבל אסור לפרסם פה את השם של החנות הזאת.......אם תרצה הסבר יש ת'רדים שלמים שמוקדשים לענייןאבל אם אתה רוצה בקצרה: פנדה תבעו את hwzone על סכום של 300,000 שקל אחרי שפנדה גנבו להם את האתר
פורסם 2002 באפריל 823 שנים שלום שלום שלום,כידוע לכולנו מזג האויר בארצנו קצת לא יציב.ביום שישי האחרון (5.4) החל בסביבות איזור המרכז (שם אנוכי מתגורר) מז"א שרבי ואביך.המעבד שלי, שביום אביבי ממוצע הטמפ' שלו נעה בין 27-29 מעל', החליט ל"המהיר" את קבצ פעימות הלב שלי וקפץ לטמפ' של 53 מעל' (לא נורא כ"כ, אבל בהתחשב בעובדה שהחדר שלי עוד ממוזג זה כבר מתחיל להעלות סימני שאלה).בכל מקרה... ,אחרי שהפגנתי יכולות של משורר (ראו סיפור נפלא למעלה ^) שאלתי היא על איזה מאוורר אתם ממליצים(מפרט למטה) + איזה FAN BUS כדאי לי לקנות (תמונה של המארז למטה) (5 מאווררי מארז (לא כולל מאוורר של מעבד + 2 של ספק)) .אם תוכלו לצרף גם שמות של חנויות (או רמזים לשמות של חנויות ;D) זה יהיה נהדר.המון תודות. RENOSTATpan da רק להם ישתשמע אתה חדש פה אבל אסור לפרסם פה את השם של החנות הזאת.......אם תרצה הסבר יש ת'רדים שלמים שמוקדשים לענייןאבל אם אתה רוצה בקצרה: פנדה תבעו את hwzone על סכום של 300,000 שקל אחרי שפנדה גנבו להם את האתרעדיין הוא רוצה לדעת לא
פורסם 2002 באפריל 823 שנים תשמע אתה חדש פה אבל אסור לפרסם פה את השם של החנות הזאת.......אם תרצה הסבר יש ת'רדים שלמים שמוקדשים לענייןאבל אם אתה רוצה בקצרה: פנדה תבעו את hwzone על סכום של 300,000 שקל אחרי שפנדה גנבו להם את האתריפה..עוד מעט נראה אותך אחראי פורום... ;D
פורסם 2002 באפריל 823 שנים שלום שלום שלום,כידוע לכולנו מזג האויר בארצנו קצת לא יציב.ביום שישי האחרון (5.4) החל בסביבות איזור המרכז (שם אנוכי מתגורר) מז"א שרבי ואביך.המעבד שלי, שביום אביבי ממוצע הטמפ' שלו נעה בין 27-29 מעל', החליט ל"המהיר" את קבצ פעימות הלב שלי וקפץ לטמפ' של 53 מעל' (לא נורא כ"כ, אבל בהתחשב בעובדה שהחדר שלי עוד ממוזג זה כבר מתחיל להעלות סימני שאלה).בכל מקרה... ,אחרי שהפגנתי יכולות של משורר (ראו סיפור נפלא למעלה ^) שאלתי היא על איזה מאוורר אתם ממליצים(מפרט למטה) + איזה FAN BUS כדאי לי לקנות (תמונה של המארז למטה) (5 מאווררי מארז (לא כולל מאוורר של מעבד + 2 של ספק)) .אם תוכלו לצרף גם שמות של חנויות (או רמזים לשמות של חנויות ;D) זה יהיה נהדר.המון תודות. RENOSTATpan da רק להם ישששש... שלא ישמעו אותך האחראים על האתר :veryangry:
פורסם 2002 באפריל 823 שנים מחבר אנשים להיכן גלש הת'רד הזה....ידעתי שאסור לי לבקש שם של חנות (אפילו לא רמז כפי שציינתי).בכל מקרה, אין לי כוח, זמן וחשק להכין פאן באס לבד.האם מישהו מכיר אחד כזה ששולט על 5 מאווררים ?? ולא רק על 4 כמו זה שהצעתם.ומה עם המאוורר למעבד ? (נראה לי שאלך על הוולקנו 7+, שווה משהו ?)(מצורף סירטוט של האוורור במארז).
פורסם 2002 באפריל 823 שנים וולקנו 7+ תלך אבל אל תוריד לו את המהירות.........תשאיר אותה על בינוני או גבוההובאמת........ ממש לא לוקח הרבה זמן להכין ריאובאס
פורסם 2002 באפריל 823 שנים מחבר טוף, סגרנו על מאוורר למעבד - וולקנו 7+.בקשר לפאן באס שממש אין לי, שוב, את החשק, כוח וזמן להכין אחד...מה דעתכם על זה ?Macpower Digidoc 5Macpower Digidoc 5
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.