עבור לתוכן

נפקדות מהצבא - מספר שאלות.

Featured Replies

פורסם

ברור,אבל לא צריך שהוא יהיה חולה צבא, מספיק רק מישהו שמתנגד לסרבנות (שזה רוב האנשים).

פורסם

אנשים החוק שאחרי 15 יום אתה נחשב לעריק נעלם.

עכשיו זה אחרי 44 , תקלטו את זה כבר :\

החוק הזה נועד מן הסתם כדי להפחיד אנשים לערוק , כי עכשיו כדי לערוק הם צריכים לברוח ל45 יום

שזה יותר חמור מעריקה של 15...

פורסם
  • מחבר

אנשים , אתם מדברים הרבה שטויות.

נתחיל מזה , שאתה נחשב לעריק ביום ה45 בדיוק.

44 ימים אתה נפקד , ביום ה45 אתה עריק.

שאתה נפקד , אתה נשפט בבסיס שלך , ואתה עדיין שייך אליו , ומשטרה צבאית לא עושה כלום כל עוד אתה נפקד.

ברגע שאתה הופך לעריק , אתה נשפט בבית דין צבאי .

נפקד יכול לקבל עד 28 יום מעצר.

עריק - אין גבול.

משטרה צבאית יכולה לנסות לחפש אותך , רק 14 יום אחרי שאתה עריק!

זה אומר שיש לך 59 ימים להיות בבית בלי שהם יעשו כלום , וביום ה60 , הם יבואו לחפש אותך.

(הם יכולים לבוא , זה לא אומר שהם יבואו על היום הראשון)

בקשר לעונש , הכי גרוע שאני שמעתי שמישהו קיבל זה יומיים על יום.

זאת אומרת אם הוא היה 50 ימים בבית הוא קיבל 100 בכלא(בפועל).

לעריקים בלבד :

בדרך כלל , מציעים להם עסקת טיעון , לפני המשפט שלהם , זאת אומרת מציעים להם נגיד לשבת 21 ימים בכלא...

אם האסיר מסכים , הוא חותם , ויושב 21 ימים.

במידה והוא לא מסכים , הטביעה יכולה לנסות לתת לו גם 30 ימים... אבל השופט יכול לתת רק 15 ...

ככה שהעסקת טי עון זה בעצם סיכון... אבל רוב האנשים מעדיפים את עסקת הטיעון , כי בדרך כלל הטביעה מצליחה לקבל מה שהיא רוצה.

נפקדות\עריקות - נשאר בתיק הצבאי , וזה לא תיק פלילי , וגם אם אומרים לכם שכן , ברגע שתסיימו את השירות שלכם הכל יעלם.

בקשר לצאת על 21 - נכון שזה משפיע על העתיד , אבל לשום גורם אזרחי (מלבד משטרה \ משרד רישוי) אסור לדעת למה השתחררתם מהצבא.

ואסור להם לברר , ככה שאתם יכולים להגיד שבעיה בבית \ בריאותית או לא יודע מה , ולא נפשית...

והם לא יכולים לדעת למה השתחררתם...

בקשר לימים שאתה כאילו אמור להחזיר לצבא , אז נתחיל מזה שבשישה חודשים הראשונים של השירות שלך

כמה שתיהיה עריק , 99 אחוז מהמקרים , לא יוסיפו לך את זה על השלוש שנים. אני מכיר הרבה שעשו , ולכולם ויתרו

(בתנאי כמובן שאחר כך הם היו בסדר גמור)

אחרי השישה חודשים האלו , מוסיפים בדיוק כמה זמן שהחסרת מהצבא. --אבל-- ב99 אחוז מהמקרים , מורידים חצי.

זאת אומרת אם במהלך השירות שלך החסרת חודשיים ללא אישור

(סתם דוגמא - חודש נפקדות פלוס חודש כלא)

אז יתנו לך עוד חודש לשירות.. ולא עוד חודשיים.

נ.ב- בקשר לעונש של עריקים , אין הגבלה בעיקרון , אבל שוב פעם , הכי גרוע שקרה איי פעם

(ותאמינו לי , יש לי דרכים לדעת)

שהאסיר ישב יומיים על יום... וזה גם בגלל שהוא התחצף במשפט וזאת לא היתה הפעם הראשונה שהוא היה עריק.

לכל הגובניקים - אתם תסבלו בכלא.

מי שהיה בקרבי והוא נכנס לכלא... זה יהיה בית זוXות בשבילו .

לכל מי שעורק כדי לקבל שינוי שיבוץ , שיתפלל שיתנו לו "גחלת" בכלא... זה מעין משקית ת"ש שמטפלת בכל הבעיות שיש לכם

לא רק בבית , והיא הדרך הקלה ביותר להיות גובניק.. היא יכולה פשוט להציע לכם לבחור מה אתם רוצים להיות.

במידה ולא תקבלו גחלת ( עריקות ראשונה לא תמיד מקבלים , שניה כמעט תמיד) תבקשו לראות קבן.

אם אתם רוצים לדעת בקשר לפלוגות בכלא , (ג - לפני משפט \ ב - אסירים רציניים על סחר בנשק ודברים רציניים \ א - סתם נפקדים ועריקים )

תכתבו כאן , פשוט כואבות לי האצבעות כרגע

:\

מקווה שעזרתי. ואתם יכולים להיות בטוחים לגבי כל מילה שרשמתי כאן...

תגיד ...וזה עוזר לצאת מהצבא (כמו שאמרתי אני מכיר מישהו שדופק עכשיו ניפדקות\עריקות

,הוא כבר עריק ) והוא עושה את זה כדי לצאת מהצבא... על אי התאמה , העם זה יעזור לו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים