עבור לתוכן

נפקדות מהצבא - מספר שאלות.

Featured Replies

פורסם

אז ככה אני מכיר משהו ניפדק (RK אל תגיד להם מי! :)) )

ואני יודע שחלק פה בצבא ..והכל...

אז רציתי לדעת עם מישהו יכול להגיד לי כמה דבר

אני יודע שאחרי מספר ימים של ניפדקות מקבלים כבר משפט אזרחי וזה נכנס לתיק הפלילי , מישהו יודע כמה ימים?

(איזה סוהר אמר לי זה 40-45 יום אבל אני לא זוכר במדויק)

וכמה יכולים לתת בפנים על נפדקות כזאת מעלה ל 50 יום?

ועם ככל שזה יותר ימים נותנים יותר?

ועם זה בכלל עוזר לצאת מצבא הנפדקות הזאת?

( זה לא אני שניפקד אני סיימת בהצטיינות את הצבא שלי היה לי שרות קצר :)))חחחחח )

-- לנפדקים נפקדות העתדיים כאלו שרוצים לצאת מצבא .. יש דרכים פשוטות יותר...

סתם טיפ :)

(קבן - 21 וזהו ) ;)

פורסם

עד 15 יום בצבא נחשב לנפקדות.... מעל נחשב לעריקות....

עריקות מטופלת ע"י משטרה צבאים והמפשט נערך אצל קצין שיפוט של משטרה צבאית... על עריקות גם אם היא תהיה 300 ימים אין משפט אזרחי

ואין האשמות פליליות.

צבא זה חרא של מקום

הצטרפו כמוני לגדוד 21.......

פורסם

נו באמת מה זה ההטפות האלה לעריקות

כל העריקים הם הזבל של המדינה. לא תורמים כלום. סתם עלוקות ושתדעו שבהרבה מקומות לא יקבלו אותכם לעבוד בגלל שלא עשיתם צבא.

ישאלו את צה"ל למה לא עשיתם צבא וצה"ל יענה 21.

ניראה לכם שמישהו רוצה להעסיק מישהו שיש לו פרפיל 21.

אני אוהב את המדינה שלי ואני רוצה לשרת בצבא ותפסיקו עם ההטפות המטומטמות האלה

פורסם

אני יותר מעדיף את גודדים 805

פורסם

אזזז מי אמר לך בכלל שנפקדות זה תיק במשטרה או שזה פלילי או שזה קשור למשטרה בחוץ.

כול מה שאתה עושה זה שיך לצבע וכמובן נפקדות שיכת לצבע בגלל שלצערי הרב יש אנשים כמוך שיוצאים על 21 נפשי ומעודדים אנשים אחרים לצאת אז פשוט אין לכם מושג מה זה שירות צבאי וחוקים עזוב את זה אני יסביר בקשר לנפקדות אז ככה ...

גם בצבע יש משטרה שהיא נקראת משטרה צבאית ואחד מהתפקידים שלה זה לעצור נפקדים,עכשיו נראה לי שיש חוק חדש שעל היום הראשון שאתה נפקד זה נחשב לך עריקות,אם מישהו יודע בנושא יותר טוב אז שיתקן אותי בזה,קיצור בוא נתחיל בזה

שעל כול יום שאתה בבית אתה חייב לצבא את היום הזה יענו אתה עושה 3 שנים והיית נפקד 50 יום אתה תסים 3 שנים ותמשיך עוד 50 יום עד שתסים 3 שנים מלאות בצבא ...

עכשיו אני יכול להגיד לך בודאות שעל 50 יום זה כלא בטוח 100%,כמה זמן זה תלוי על תשאל אותי זה תלוי על מי אתה נופל .

קיצור אין לי שום בעיה שיצאת מהצבא אבל על תמליץ לעוד אנשים לצאת כי זה יהיה ממש גרוע לאתר הזה אם אנשים יתחילו להמליץ על יציאה מהצבע על פרופיל 21

ורק לידע אישי לכול מי שקורא את כול הכמות מילים שכתבתי

אני אומר לכם שאני מכיר הרבה שניסו ולא הצליחו ושזה לא כול כך קל לצאת על 21 צריך שיהיה לך משהו באמת נפשי כידי לצאת

טוב מקווה שעזרתי וגם מנהלים אני מבקש אם יהיה כאילו הודעות א תנעלו כי זה לא מוסרי לדבר על זה היום ואני אומר את זה לא בגלל שאני עכשיו בצבע אלה בגלל המצב היום במדינה..........

פורסם
  • מחבר

צודק

התכוונתי לעריקות

ממתי זה נחשב לעריקות ,...

גדוד 21 רולז!

(ולא להגיד סתם ! לדומא אני הייתי בצבא החרא הזה...זה לא שישר יצאתי .. אחרי שראיתי עד כמה שהוא דפוק אז יצאתי )

בקיצור אני הבנתי שאחרי 40 ומזהו יום החייל הנפקד נחשב עריק...ומה שאני רוצה לדעת עד כמה ימים יכולים לתת לו בפנים

מעל ל 50 ימים של עריקות

?

ואלו שרוצים להגיד על עריקים או ניפקדים תפתחו דיון חדש...

לדעתי עריקות זה דבר אידיוטי .. או ניפדקות הכי טוב זה קבן הכי מהר והכי טוב... אתה יוצא בלי בעיות ומקבל והכל.

"גם בצבע יש משטרה שהיא נקראת משטרה צבאית ואחד מהתפקידים שלה זה לעצור נפקדים,עכשיו נראה לי שיש חוק חדש שעל היום הראשון שאתה נפקד זה נחשב לך עריקות,אם מישהו יודע בנושא יותר טוב אז שיתקן אותי בזה,קיצור בוא נתחיל בזה

שעל כול יום שאתה בבית אתה חייב לצבא את היום הזה יענו אתה עושה 3 שנים והיית נפקד 50 יום אתה תסים 3 שנים ותמשיך עוד 50 יום עד שתסים 3 שנים מלאות בצבא"

אוי זה שטויות את זה כל אחד יודע... ( דרך אגב אפשר לקצר את זה עם אתה בסדר עם המפקד שלך יכולים לקצר נגיד 25 יום לדוגמא )

אני הייתי במעצר פיקודי שבועיים .. ואלו היו השבועיים הכי כייפים שלי בצבא המסריח הזה... כל פעם שהייתי בעונש זה היה הכי כייף...

בוא נגיד ככה שירתתי 5 חודש וחודש וחצי מכל השרות שלי היה בריתוקים ומעצר אחד ואלו היו הזמנים שהכי נהנתי...

זה כל מה שלי יש להגיד..

;D

פורסם

לא מקבלים יום דפוק על כל יום נפקדות, אלה על כל יום במכבוש\כלא.

אני למשל קיבלתי 21 יום במעצר על סירוב פקודה מהסמג"ד האפס שלי, בגלל סירוב פקודה.

ואבל זה כבר לא משנה אני כנראה בקרוב מאוד יקבל פרופיל 24 או שאני כבר ישתחרר על 21 רפואי.

דרך אגב לא רק המשטרה הצבאית שופטת על עריקות\נפקדות, אלה גם מפקד מדרגת סגן אלוף ומעלה ביחידה שלך, אבל הם בדרך כלל יותר מחמירים.

פורסם
  • מחבר

לא מקבלים יום דפוק על כל יום נפקדות, אלה על כל יום במכבוש\כלא.

אני למשל קיבלתי 21 יום במעצר על סירוב פקודה מהסמג"ד האפס שלי, בגלל סירוב פקודה.

ואבל זה כבר לא משנה אני כנראה בקרוב מאוד יקבל פרופיל 24 או שאני כבר ישתחרר על 21 רפואי.

דרך אגב לא רק המשטרה הצבאית שופטת על עריקות\נפקדות, אלה גם מפקד מדרגת סגן אלוף ומעלה ביחידה שלך, אבל הם בדרך כלל יותר מחמירים.

היית במחבוש ? או כלא?

עם מכבוש אז איזה ?

:)

דרך אגב 21 של קבן הוא נחשב רפואי

לי כתוב בתעודת שיחרור שחוחררתי עקב בעיות בריאותיות בדיוק כמו אחד שיצא על בעיה רפואית אמיתית. :))חח

פורסם

אז יש לי תיקון קטן

צבע כותבים עם "א" צבא

פורסם

ההיתי במעצר בלי"ש, הייתי באימון עם הפלוגה שלי שם, והסמג"ד הכניס אותי לשם ל21 יום, הייתי מש"ק שירותים במעצר, תחלס היה כיף, חוץ מהבושה שהחברים מהפלוגה רואים אותי כל היום מסתובב עם מגב, מברשת, ושקיות, חוץ מזה היה שכונה, וזה היה עדיף על השטח.

חוץ מ21, אני בטוח הולך לקבל נחות שאני ישתחרר, ועם שעלאה גם הרבה פיצועים...

פורסם

אנשים , אתם מדברים הרבה שטויות.

נתחיל מזה , שאתה נחשב לעריק ביום ה45 בדיוק.

44 ימים אתה נפקד , ביום ה45 אתה עריק.

שאתה נפקד , אתה נשפט בבסיס שלך , ואתה עדיין שייך אליו , ומשטרה צבאית לא עושה כלום כל עוד אתה נפקד.

ברגע שאתה הופך לעריק , אתה נשפט בבית דין צבאי .

נפקד יכול לקבל עד 28 יום מעצר.

עריק - אין גבול.

משטרה צבאית יכולה לנסות לחפש אותך , רק 14 יום אחרי שאתה עריק!

זה אומר שיש לך 59 ימים להיות בבית בלי שהם יעשו כלום , וביום ה60 , הם יבואו לחפש אותך.

(הם יכולים לבוא , זה לא אומר שהם יבואו על היום הראשון)

בקשר לעונש , הכי גרוע שאני שמעתי שמישהו קיבל זה יומיים על יום.

זאת אומרת אם הוא היה 50 ימים בבית הוא קיבל 100 בכלא(בפועל).

לעריקים בלבד :

בדרך כלל , מציעים להם עסקת טיעון , לפני המשפט שלהם , זאת אומרת מציעים להם נגיד לשבת 21 ימים בכלא...

אם האסיר מסכים , הוא חותם , ויושב 21 ימים.

במידה והוא לא מסכים , הטביעה יכולה לנסות לתת לו גם 30 ימים... אבל השופט יכול לתת רק 15 ...

ככה שהעסקת טי עון זה בעצם סיכון... אבל רוב האנשים מעדיפים את עסקת הטיעון , כי בדרך כלל הטביעה מצליחה לקבל מה שהיא רוצה.

נפקדות\עריקות - נשאר בתיק הצבאי , וזה לא תיק פלילי , וגם אם אומרים לכם שכן , ברגע שתסיימו את השירות שלכם הכל יעלם.

בקשר לצאת על 21 - נכון שזה משפיע על העתיד , אבל לשום גורם אזרחי (מלבד משטרה \ משרד רישוי) אסור לדעת למה השתחררתם מהצבא.

ואסור להם לברר , ככה שאתם יכולים להגיד שבעיה בבית \ בריאותית או לא יודע מה , ולא נפשית...

והם לא יכולים לדעת למה השתחררתם...

בקשר לימים שאתה כאילו אמור להחזיר לצבא , אז נתחיל מזה שבשישה חודשים הראשונים של השירות שלך

כמה שתיהיה עריק , 99 אחוז מהמקרים , לא יוסיפו לך את זה על השלוש שנים. אני מכיר הרבה שעשו , ולכולם ויתרו

(בתנאי כמובן שאחר כך הם היו בסדר גמור)

אחרי השישה חודשים האלו , מוסיפים בדיוק כמה זמן שהחסרת מהצבא. --אבל-- ב99 אחוז מהמקרים , מורידים חצי.

זאת אומרת אם במהלך השירות שלך החסרת חודשיים ללא אישור

(סתם דוגמא - חודש נפקדות פלוס חודש כלא)

אז יתנו לך עוד חודש לשירות.. ולא עוד חודשיים.

נ.ב- בקשר לעונש של עריקים , אין הגבלה בעיקרון , אבל שוב פעם , הכי גרוע שקרה איי פעם

(ותאמינו לי , יש לי דרכים לדעת)

שהאסיר ישב יומיים על יום... וזה גם בגלל שהוא התחצף במשפט וזאת לא היתה הפעם הראשונה שהוא היה עריק.

לכל הגובניקים - אתם תסבלו בכלא.

מי שהיה בקרבי והוא נכנס לכלא... זה יהיה בית זוXות בשבילו .

לכל מי שעורק כדי לקבל שינוי שיבוץ , שיתפלל שיתנו לו "גחלת" בכלא... זה מעין משקית ת"ש שמטפלת בכל הבעיות שיש לכם

לא רק בבית , והיא הדרך הקלה ביותר להיות גובניק.. היא יכולה פשוט להציע לכם לבחור מה אתם רוצים להיות.

במידה ולא תקבלו גחלת ( עריקות ראשונה לא תמיד מקבלים , שניה כמעט תמיד) תבקשו לראות קבן.

אם אתם רוצים לדעת בקשר לפלוגות בכלא , (ג - לפני משפט \ ב - אסירים רציניים על סחר בנשק ודברים רציניים \ א - סתם נפקדים ועריקים )

תכתבו כאן , פשוט כואבות לי האצבעות כרגע

:\

מקווה שעזרתי. ואתם יכולים להיות בטוחים לגבי כל מילה שרשמתי כאן...

פורסם

עד 15 יום בצבא נחשב לנפקדות.... מעל נחשב לעריקות....

עריקות מטופלת ע"י משטרה צבאים והמפשט נערך אצל קצין שיפוט של משטרה צבאית... על עריקות גם אם היא תהיה 300 ימים אין משפט אזרחי

ואין האשמות פליליות.

מה שהוא אמר. נדמה לי... בכל אופן, אין הרבה עדכונים שוטפים בקשר לממתי העריק נחשב לנפקד אבל על נפקדות לא נהוג לתת עונש מאסר, לא אם לחייל יש גליון התנהגות נקי והוא אינו בעייתי או על תנאי. חברה טובה שלי ערקה מהצבא ל... 4 חודשים! המשטרה הצבאית אפילו לא באו לחפש אותה והיא עבדה כל הזמן הזה והרוויחה מלא כסף. כשהיא באה לקצין העיר בגין מחלה, אף אחד לא טרח לקרוא למשטרה צבאית לעצור אותי. נתנו לה טיפול ושלחו אותה הביתה (עם גימלים!). בסוף נמאס לה שלא מחפשים אותה, היא אפילו נעלבה, אז היא פשוט הלכה והסגירה את עצמה, נשפטה אצל קשמ"ץ (קצין שיפוט של משטרה צבאית) וקיבלה חודש אחד בלבד בכלא (וגם דפוק חודש אחד, בתמורה ל-4 חודשים של חופש).

פורסם

נו באמת מה זה ההטפות האלה לעריקות

כל העריקים הם הזבל של המדינה. לא תורמים כלום. סתם עלוקות ושתדעו שבהרבה מקומות לא יקבלו אותכם לעבוד בגלל שלא עשיתם צבא.

ישאלו את צה"ל למה לא עשיתם צבא וצה"ל יענה 21.

ניראה לכם שמישהו רוצה להעסיק מישהו שיש לו פרפיל 21.

אני אוהב את המדינה שלי ואני רוצה לשרת בצבא ותפסיקו עם ההטפות המטומטמות האלה

הממ....לא בדיוק, אפילו ההפך.

יש מקומות עבודה שיעדיפו אנשים שלא שירתו בצבא כי הם לא הולכים למילואים.

כל עוד הבעיה שלך שבגללה יש לך פרופיל 21 לא מפריעה למעסיק ולעבודה שלך אז המעסיק יעדיף מישהו שלא התגייס.

פורסם

אלא אם כן יבוא לך איזה אחד שחולה צבא ולא מוכן לקבל אף אחד שלא שירת בקרבי.... :-X

ויש כאלה.

פורסם

אלא אם כן יבוא לך איזה אחד שחולה צבא ולא מוכן לקבל אף אחד שלא שירת בקרבי....  :-X

ויש כאלה.

תארו לעצמכם, דרישות/תנאי קבלה לתפקיד:

קרביים שדופקים ערבים או פקידות פוסטמות עם בז'אז'ים גדולים שודעות להכין קפה שחור, "קפה הנשיא".

ואז תדעו שהמעסיק הוא בטח... הרס"ב שמעון.

http://www.geocities.com/rasabshimon/index.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים