עבור לתוכן

המכפלה שלי 12.5 האם אני יכול לשנות אותה?

Featured Replies

פורסם

המכפלה שלי 12.5 האם אני יכול לשנות אותה? יש לי מעבד amd ahtlon xp 2600 לא ברטון ולוח אם של גיגהבייט ga-7vax האם אני יכול לשנות?

פורסם

אתה צריך לבדוק אם המעבד שלך פרוץ אחי

פורסם
  • מחבר

ואיך אני בודק את זה בעיקרון הצלחתי לעשות oc אבל בגלל המכפלה הגדולה המגהרץ עולה יותר מדי

פורסם

תנסה להעלות בביוס את המכפלה ל13 או להוריד ל12, תשמור את השינויים ותעשה ריסט.

אם אתה רואה שהמהירות הכללית של המעבד השתנתה, המכפלה שלך פתוחה ואתה יכול לשנות אותה איך שאתה רוצה...

אם המהירות של המעבד נשארה כמו קודם, המכפלה שלך נעולה.

פורסם

יכול להיות שאתה יכול לעשות את זה דרך סויטצ'ים בלוח, תבדוק בחוברת של הלוח אם.

פורסם

על הלוח, ימינה מהמעבד, אמורים להיות לך 6 מתגים קטנים, שעומדים על "0" וענו על AUTO. אם אתה רוצה לשנות את המכפלה, קודם כל תקרא בספר של הלוח על הקומבינציות של המתגים והמכפלה שמתקבלת, ואחר כך אתה יכול לשבור את האצבעות אאאאאא סליחה.... לשנות את המכפלה של המעבד...

בספר כתוב הכול בצורה די מפורטת...

בהצלחה  :)

נ.ב: תיזהר המOC עם הלח הזה, יקח לו קצת זמן להיתרגל למצב החדש (למרות שזה נשמע מטומטם, זה נכון... לפחות אצלי... מיד אחרי הOC המחשב עשה ים בעיות, ואחרי שנתתי לו לנוח כמה דקות, הוא עבד פחות או יותר בסדר), וגם עם תעשה OC לא רציני במיוחד, ותחזיר את המצב לסטנדרט, הוא יעשה קצת בעיות. מניסיון, אני ממליץ לך לכבות את המחשב אחרי כל הגדרה חדשה של המכפלה\ תדירות של המעבד\ זיכרון, לפחות ל2 דקות.

ועוד משהו, אצלי הביוס כל הזמן הציג הודעות שגיעה, המחשב הייה עובד אבל בכל זאת אותי זה קצת הדאיג... אני לא יודע מה יהייה אצלך...

פורסם

המכפלה שלך פתוחה

רק תבדוק בביוס איפה אתה משנה אותה

פורסם
  • מחבר

א: איך אני משנה בביוס

ב: lg ראה לפי הפרטים שלך יש לי מעבד כמו שלך ? אולי אתה יודע ועוד דבר תענו לי מהר

פורסם

אי אפשר לשנות את המכפלה בביוס!

ואין לנו את אותו המעבד, לי יש את הAXP 1800+... אני הגעתי איתו למכפלה מקסימאלית של 14 ו2266MHZ (אבל זה לא הייה יציב...). ת'רד שפתחתי עם כל הנתונים על הOC שעשיתי:

www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=67564.0

פורסם

בלוח שלך אתה יכול לשנות מכפלה רק דרך הגמפרים על הלוח אם. אתה לא יכול לשנות דרך הביוס.

תקרא את החוברת הוראות של הלוח אם (אם אין לך תוריד מהאתר)

פורסם
  • מחבר

holly מצאתי את הגאמפרים שנקראים ck ratio עכשיו מופעים שם 6 מתגים מה אני עושה?

פורסם

אתה פותח את החוברת הוראות של הלוח אם ורואה בדיוק מה הם עושים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים