פורסם 2002 באפריל 723 שנים טוב אז עוד אין תמונה אבל אני ממש גאה(כמו אבא).העפתי את המאורר הדפוק והקטן שיש שם (ממש עלוב)ושמתי את המאורר של המעבד שלי AMD THUNDERBIRD 1200עליו .אז הגעתי ל תוצאה מדהימה :::::::294\520ווואוווווציון ה 3DMARK 2001SE7480משהו פגז.אחרי שזה עבד יציב איזה שעה אמרתי טוב זה יציב אפשר להשאר עם זה.אחרי מחשבה שניה הורדתי ל240\480לציון מכובד של 6800תמונןת יגיעו.דרך אגב הוא תופס מקום גם של PCI אחד.
פורסם 2002 באפריל 723 שנים יפה יפה, על כמה מעלות הכרטיס אחרי Full load של 10 דקות בערך?אתה לא רואה כאלה נקודות לבנות?ואני רוצה לראות תמונות! אחרת אני לא מאמין..... :smoke:
פורסם 2002 באפריל 723 שנים מחבר אני עדיין בהלם מזההאמת שגם שמתי את המאורר של הביוס הישן בצד הכרטיס כך שהוא יזרים אויר לכ אורכו .משהו מטורף.אבל זה נחמד כי הכרטיס בה כולו אם היטסינק כסוף יפה.
פורסם 2002 באפריל 723 שנים רק כמה שאלות בסדר?כי יש לי גם איזה סינק נחמד ספר אז אולי גם אני אעשה1. איך חיברת אותו לכרטיס? עם דבק תרמי?2. זה מכסה גם את הזכרונות?3. איך הסרת את הסינק הקודם?4. איפה הוא נמצא? על גב הכרטיס או על הליבה עצמנ?
פורסם 2002 באפריל 723 שנים מחבר טוב אז כך אין תמונות כי אחי לקח את המצלמה הדיגיטלית!!!אבל יהיו .הוראות:לא פרקתי את ההיטסינק המקורי כי הוא היה טוב מכסה את כל הלוח (מעבד+זכרונות).המאורר שהיה שם היה קטן מאד.המאורר של ה AMD גדול הרבה יותר ולכן הוא מזרים אויר גם על הזכרונות.האורר השני מזרים אויר אל אזור המאורר הראשון עוד מעט תמונות! :smoke:
פורסם 2002 באפריל 723 שנים חשבתי שמת גם את הסינק וגם את המאוורר.........אז שמת רק את המאורר על הסינק המקורי?
פורסם 2002 באפריל 723 שנים מחבר כן אבל שני מאוררים(אוף אח שלי שכח את הקבל USB אז אין תמונות עוד).ההיט סינק אין בעיה איתו!!!אבל אני לא מכיר תוכנה שבודקת את טמפ מAGP!אבל לפי המהירות זה שופר.
פורסם 2002 באפריל 723 שנים אז תוכל אולי לשלוח את הלינק להשוואה ב 3DMARK ??איך קיבינימט שמת מאורר של מעבד על הכרטיס ???
פורסם 2002 באפריל 823 שנים מחבר אני ינסה לתת הסבר הכי טוב ללא תמונות בינתיים!הצד העליון של הכרטיס (איפה של הרכיבים) עליו במקור שי היט סינט גדול מאד בצבע כסף שהיה במקור!הוא מכסה הכל מעבד וזכרונות.אני העפתי משם את המאורר 40 ממ היה שם, שמתי במקומו מאורר 60 ממ של AMD כאמור.בנוסף כאשר הכרטיס מחובר למחשב אז רואים את הפרופיל שלו (צד) בצד הזה חיברתי את המאורר של לוח האם שלי בכדי שיזרים אוירלכל אורך הכרטיס.בקש ללינקים :1 אני אף פעם לא עשיתי השואה עם ה 3DMARK2001 אלה רק נתן תוצאה אצלי במחשב.2 יהיה תמונות ואז כל מי שחושב שאני שקרן (אף פעם לא כינו אותי ככה אני ממש נעלב) יוכלו את הכובע!!!אם משהו יודע איך לשמור צילום מהמסך אז שיגיד לי ואני יראה לכם את ה התוכנה של המהירות של הכרטיס!יום טוב :smoke:
פורסם 2002 באפריל 823 שנים אני ינסה לתת הסבר הכי טוב ללא תמונות בינתיים!הצד העליון של הכרטיס (איפה של הרכיבים) עליו במקור שי היט סינט גדול מאד בצבע כסף שהיה במקור!הוא מכסה הכל מעבד וזכרונות.אני העפתי משם את המאורר 40 ממ היה שם, שמתי במקומו מאורר 60 ממ של AMD כאמור.בנוסף כאשר הכרטיס מחובר למחשב אז רואים את הפרופיל שלו (צד) בצד הזה חיברתי את המאורר של לוח האם שלי בכדי שיזרים אוירלכל אורך הכרטיס.בקש ללינקים :1 אני אף פעם לא עשיתי השואה עם ה 3DMARK2001 אלה רק נתן תוצאה אצלי במחשב.2 יהיה תמונות ואז כל מי שחושב שאני שקרן (אף פעם לא כינו אותי ככה אני ממש נעלב) יוכלו את הכובע!!!אם משהו יודע איך לשמור צילום מהמסך אז שיגיד לי ואני יראה לכם את ה התוכנה של המהירות של הכרטיס!יום טוב :smoke:שקרן !!! סתם סתם... :saint:תדאג שהחלון המדובר יהיה החלון הפעיל תלחץ ALT ו PRINT SCREEN יחד.תפתח את MSPAINTותלחץ Ctrl + V(תלחץ ''אישור'' אם הוא מבקש)לך ל FILE --> SAVE ASשמור כ JPEGויאללה תעלה לכאן את ההוכחות!!!נראה לי שזה שיא 294/520 - הרבה מעבר לנתונים של GF3...תן את שאר המפרט!!הנה לינק להשוואה מול שלי ב 3DMARK 2001 ...לחץ כאן להשוואה ישירה מול המפרט שלי
פורסם 2002 באפריל 823 שנים מחבר תסלח לי HF Integrale אבל החומרה שלי אוכלת את שלך בלי למצמץ!!! והנה צילום לפי ההוראות!!!!!!!!!! וחוץ מזה מי שלא מאמין של יאמין אני חשבתי שאתם תשמחו ותעדדו ובמקום זה אני מקבל גל התקפות. תתבישו אני מרוצה מזה ואני יודע שזה עובד - מספיק לי. זה צילום איך שאני עובד לאחר הורה קצת של המהירות . יום שמח לכולם. :smoke:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.