עבור לתוכן

משלוח לאמזון גרמניה באמצעות דואר EMS

Featured Replies

פורסם

היי, בדיוק לפני שבוע שלחתי חזרה לאמזון גרמניה nintendo switch תקול באמצעות דואר EMS שמובטח להיות 2-3 ימי עסקים.

המעקב על החבילה נעצר משום מה ב4.7 , כשזה המריא לגרמניה. הצלחתי לתפוס את הנציגים של EMS בטלפון והם אמרו לי שלא עודכן להם שזה נחת משום מה, והם יעשו בירור מול גרמניה שיכול לקחת עד 45 ימי עסקים.

למישהו יש ניסיון עם שיטת המשלוח הזו? אני פשוט מקווה שעוד יומיים שלוש זה יסתדר לבד..

מה קורה לי מול אמזון אם זה נאבד בדואר? חשוב לציין שביטחתי את המשלוח בEMS בגובה עלות המוצר, וכבר הבאתי לאמזון את הקבלות ואת המספר מעקב (ולמעשה הם כבר שלחו לי לבנק זיכוי על המשלוח באותו הרגע)

פורסם

EMS == דואר ישראל הבזיוני. משתתף בצערך. אי אפשר לדעת אם זה בכלל המריא לגרמניה או אבד בארץ, הרי הסריקה מתבצעת כהכנה לנסיעה, או בכלל אבד אחרי הנחיתה לפני המיון. 

ודאי שאמזון לא חייבים לך מאומה אם הם לא קיבלו את המוצר, אלא לפנים משורת הדין (יתכן שאני טועה, אני מציע בכל מקרה לברר את זה בצ'אט). הרבה חברות נוהגות לפנים משורת הדין ומזכות על RMA כבר בהוכחת משלוח. 

אתה יכול בהחלט לנסות להשתמש בביטוח שעשית, אלא אם כן הוא מותנה בסיום הבירור של ה 45 יום. לדעתי כמובן שאין שום בירור משמעותי אלא כסתח של סיכוי נוסף להגעת החבילה לפני מימוש הביטוח. 

בהצלחה. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

EMS == דואר ישראל הבזיוני. משתתף בצערך. אי אפשר לדעת אם זה בכלל המריא לגרמניה או אבד בארץ, הרי הסריקה מתבצעת כהכנה לנסיעה, או בכלל אבד אחרי הנחיתה לפני המיון. 

ודאי שאמזון לא חייבים לך מאומה אם הם לא קיבלו את המוצר, אלא לפנים משורת הדין (יתכן שאני טועה, אני מציע בכל מקרה לברר את זה בצ'אט). הרבה חברות נוהגות לפנים משורת הדין ומזכות על RMA כבר בהוכחת משלוח. 

אתה יכול בהחלט לנסות להשתמש בביטוח שעשית, אלא אם כן הוא מותנה בסיום הבירור של ה 45 יום. לדעתי כמובן שאין שום בירור משמעותי אלא כסתח של סיכוי נוסף להגעת החבילה לפני מימוש הביטוח. 

בהצלחה. 

באשר לאמזון, נראה מה יקרה כאשר יעבור הזמן וזה לא יגיע אליהם, מבחינתם כבר שלחתי להם את החבילה וזיכו אותי על עלות המשלוח. לצורך העניין לא קיבלתי REFUND אלא בחרתי במכשיר חדש שכבר הגיע אלי, ואם אני לא טועה בreturn page שלהם כתוב שיש לי עד ה17 לחודש לשלוח להם proof of shipment שאת זה כבר עשיתי. 

הדבר הכי גרוע שיכול לקרות זה שאמזון יחליטו לחייב אותי פתאום אם זה לא יגיע אליהם בקרוב.

תודה רבה דואר ישראל..

האמת שיצא לי פעם אחת לשלוח טלפון סלולרי לRMA דרך EMS וזה הגיע תוך פחות משבוע ועבר חלק, לכן התפתתי לשלוח שוב דרכם. טעות שלי אני מניח.

היה עדיף לשלוח ב500 שקל דרך DHL וגם את זה אמזון היו מחזירים לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים