פורסם 2018 ביוני 177 שנים היי, יש ברשותי מערכת מבוססת i7-1155, ולפי כל הסימנים הלך הלוח. כיוון שזו מערכת מושקעת למדי, אני מעוניין להחליף רק את הלוח. אני מחפש אחד עם שני חריצי PCI-EX-16, וארבעה חריצי זכרון. למישהו יש רעיון איפה אני מוצא לוח כזה (עדיפות לחדש, לא משומש) ? תודה מראש.
פורסם 2018 ביוני 187 שנים סביר להניח שיהיה קשה עד בלתי אפשרי למצוא לוח אם מתקדם חדש לתושבת 1155, שכן תושבת זו עברה מזמן מהעולם (אנחנו מדברים על מעבדים מהדור השני והשלישי של משפחת ה Core של אינטל, בעוד שכיום נמכרים מעבדים מהדור השמיני). גם במעט החנויות בארץ שכן מוכרות לוחות אם לתושבת הזו סביר להניח שניתן יהיה למצוא לוחות אם בסיסיים בלבד המבוססים על ערכת השבבים H61, הכוללים רק שני חריצי הרחבה לזיכרון וחריץ הרחבה מסוג PCI-Express X16 יחיד.
פורסם 2018 ביוני 207 שנים תחפש בגוגל ניו טק מחשבים, יושב באזור רמת גן/בני ברק. יש לו מגוון עצום של לוחות חדשים, גם ישנים ונדירים. אני מצאתי אצלו לוח שלא מצאתי בשום מקום אחר בארץ.
פורסם 2018 ביוני 217 שנים שים לב לכמה דברים בנוגע לניו-טק מחשבים: 1. המחירים לא מופיעים באתר, אז לא ברור עד כמה ישתלם לרכוש משם לוח אם. 2. בחלק מהמקרים מדובר בלוחות אם משומשים ולא חדשים. 3. תקופת האחריות שמקבלים על לוחות אם, גם חדשים (לפחות בדגמים הוותיקים יותר), היא כשנה ולא 3 שנים. ובכל זאת - אם אין לך ברירה ואתה חייב לוח אם שלא נמכר בשום מקום אחר זו כנראה אחת האפשרויות הבודדות העומדות בפניך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.