עבור לתוכן

רכישת מודם ראוטר מאיביי

Featured Replies

פורסם

היי.

חושב על לרכוש מודם ראוטר מאיביי:

https://www.ebay.com/itm/192358279670

הדגם הזה נמכר בארץ. האם יכולה להיות בעייה במכס (משרד התקשורת וכו).

קראתי לא מזמן שהיו הקלות ביייבוא ראוטרים. אם לא זה - כנראה שלא חושב הייתי שוקל בכלל את האופציה.

פורסם

כללית עדיין יכולות להיות בעיות כי הדגמים שנמכרים בארץ הם בעלי קושחה מותאמת עם הגבלה על עוצמת ותדרי השידור. 

אגב, וסליחה ששאני מתערב, אתה באמת רוצה לקנות Seller Refurbished? המשמעות של זה היא שמדובר במשהו שהוא לא יכול למכור כמשומש כי הוא עבר תיקון על ידי המוכר, אפילו לא על ידי היצרן. 

פורסם
  • מחבר

מוצר refurbished הוא כזה שעבר טיפול קוסמטי על מנת שייראה כחדש. נחשב רמה מעל למוצר משומש ומתחת למוצר חדש.

מנסיון, לעולם לא היו לי בעיות עם מוצרים refurbished. תמיד הרגשתי שאני מקבל מוצר חדש. ואיביי \ אמאזון אמורים לדאוג לרוכש אם קיבל מוצר שלא תואם לתיאור.

בכל אופן, אם יש ספק בנוגע לבעיות במכס, לא ארכוש.

פורסם

אני יודע שכך זה אמור להיות. בפועל Seller Refurbished - מוצר חדש שחזר למוכר, לפעמים כמקולקל והמוכר החליט שתיקן אותו. או באותו מידה מוצר משומש מאוד שהמוכר רוצה למכור כחדש \ מוצר שבכלל לא זמין כחדש, כמו טלפונים נוקיה שהוחלף להם פאנל לסיני זול אבל חדש ואפשר למכור אותם כך, או אייפוד קלאסיק מסין שמחליפים להם את הפלסטיקה. אני גם קונה לפעמים מחודש על ידי היצרן, עם אחריות 90 יום, אבל לא על ידי המוכר. 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים