עבור לתוכן

מספר באגים מוזרים במע.הפעלה

Featured Replies

פורסם

לפני הכל, מידע כללי על המחשב שלי:

Intel i7 6700k @ 4.8Ghz
Asus Z170-A
16GB RAM @ 2400Mhz
Asus GTX1080Ti Strix OC
2x Samsung EVO 850 250GB - Raid0
Seagate Barracuda 2TB
Seasonic 660W PLATINUM
ASUS PG279Q 2K 165Hz IPS
Secondary: DELL P2414H
Corsair Strafe Keyboard
Corsair M65 Pro Mouse

אז דבר ראשון שקורה לי בעלייה של המחשב זה שהטעינה של הוינדוס עצמו לוקחת כלכך הרבה זמן שאפשר ללכת לשירותים, להכין קפה, לשתות את הקפה עם סיגריה, לחזור וזה עדיין טוען. איזור ה10 דקות שבהם רואים את הלוגו הכחול עם עיגול שמסתובב למטה. זה התחיל אצלי לפני כשנתיים, לאחר מכן קניתי SSD שני ועשיתי RAID0 לכן הייתה התקנה נקייה - תקופה קצרה זה טען בשנייה ועכשיו זה חזר שוב לאותו מצב. תקינות הSSD בכל הסקטורים מובטחת, את זה כבר בדקתי.

באג שני - משהו בצורה אקראית מעיר לי את המסכים, לפעמים המחשב נדלק מעצמו ממצב שינה. האם יש תוכנה או לוג כלשהו שאני יכול לעקוב ולראות מה מעיר לי את המחשב?

באג שלישי - זה משהו שנתקלתי בו גם במחשב אחר לחלוטין (מחשב נייד) וזה חוזר על עצמו גם פה - לפעמים כשמעלים משחקים במצב "Fullscreen" הם מיד מומזערים למטה ואני לא יכול לראות אותם בכלל. לכן לרוב כשאני מתקין משחק ויש בו את האוצפייה אני מיד מחליף ל-Widowed Borderless וככה אין שום בעיה. הקטע שזה קרה בצורה אקראית לחלוטין! לרוב כשדבר כזה קורה זה כי ההגדרות של המסך באותו משחק לא נתמכות במסך. הקטע שאני לא משנה כלום בהגדרות ותמיד מופעל אצלי על אותו מסך. אז לא ברור לי למה זה קורה.

באג רביעי - בזמן האחרון ממש (שבוע) פתאום אני לא מצליח להריץ שום משחק, עד שהבנתי שהייתה סוג של קריסה לדרייבר של הכרטיס מסך, אפילו את הלוח בקרה של NVIDIA לא ניתן היה לפתוח. ניתוק המשתמש ולוגין חזרה עוזרים לדרייבר לעלות מחדש וזה חוזר לעבור (כמובן שבגלל הבאג הראשון אני נמנע מלעשות ריסטרט). נכון להרגע עשיתי התקנה נקייה של הדרייבר ועוד לא ראיתי שזה חזר. עבר יום בלי התקלה הזו.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

תנסה לבצע DEFRAG אפילו ב SSD למערכת הקבצים כולל קבצי ה REGISTRY ב OFFLINE

תנסה את ה

https://www.ccleaner.com/defraggler

התוכנה חינמית ותנסה את ה OFFLINE

כמו כן תנסה את ה CCLEANER מאותו יצרן לבצע ניקוי של ה REGISTRY

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים