עבור לתוכן

אינטרנט של unlimited, כדאי ?

Featured Replies

פורסם

לאור מעבר דירה שוקל אם להתחבר לunlimited ברמת גן, נכון להיום אנחנו מחוברים לאינטרנט פרטנר ואני לא מרוצה מכיוון שסטרימינג עובד בצורה נוראיתתתת. 

מישהו יכול לספר מניסיון איך השירות ובעיקר סטרימינג בשעות 19:00 -21:00 ? 

תודה מראש

פורסם

אתה מחובר לסיבים בפרטנר? 

בכל אופן אם יש לך אפשרות להתחבר לאנלימיטד אתה בר מזל. קפוץ על זה, כולם מריירים על האינטרנט שלהם.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של nachum37

אתה מחובר לסיבים בפרטנר? 

בכל אופן אם יש לך אפשרות להתחבר לאנלימיטד אתה בר מזל. קפוץ על זה, כולם מריירים על האינטרנט שלהם.

יש לך את האינטרנט שלהם?

פורסם

אתה מבין בכלל מה הם מציעים?

מדובר בעולם אחר לגמרי של אינטרנט, ובאותו פאקינג מחיר כמו ה"עגלה עם סוסה" שיש היום בישראל בתשתיות הרגילות של בזק/הוט.

הבעיה היחידה היא שיש פריסה שלהם בערך ב-1% מהמדינה.

אם אתה גר במקום שיש פריסה שלהם, אין פה בכלל דילמה.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של Milford Cubicle

אתה מבין בכלל מה הם מציעים?

מדובר בעולם אחר לגמרי של אינטרנט, ובאותו פאקינג מחיר כמו ה"עגלה עם סוסה" שיש היום בישראל בתשתיות הרגילות של בזק/הוט.

הבעיה היחידה היא שיש פריסה שלהם בערך ב-1% מהמדינה.

אם אתה גר במקום שיש פריסה שלהם, אין פה בכלל דילמה.

אני באזור פריסה , אני שואל מכיוון שהם חדשים יחסית, וזה אומר שהם עדיין מפתחים תשתית , יכול להיות בעיות מול ספקים ,ניתוקים, חוסר מענה... אני מסכים שזה נשמע טוב ואפילו ממש טוב אבל כל חוות דעת באינטרנט בערך מ 2016 אז רציתי חוות דעת מעודכנת

פורסם

מחובר לאנלימיטד מעל חודש, גם מרמת גן. 

על תחושב פעמיים, תתחבר. האינטרנת שלהם בכמה רמות ממה שהיה לי לפני זה. היתי מחובר להוט עם 200 מגה ובזק בין לאומי כספק. 

באנלימיטד יש רק דני ספקים, אקספון והלו. 

התחברתי להלו כי מקבלים כתובת אי פי אמיתית. אקספון חברה יותר מוכרת, אבל החיבור שלהם מאחורי נאט. דורשים תוספת תשלום לכתובת אמיתית קבועה. 

פורסם
  • מחבר
ציטוט של puu

מחובר לאנלימיטד מעל חודש, גם מרמת גן. 

על תחושב פעמיים, תתחבר. האינטרנת שלהם בכמה רמות ממה שהיה לי לפני זה. היתי מחובר להוט עם 200 מגה ובזק בין לאומי כספק. 

באנלימיטד יש רק דני ספקים, אקספון והלו. 

התחברתי להלו כי מקבלים כתובת אי פי אמיתית. אקספון חברה יותר מוכרת, אבל החיבור שלהם מאחורי נאט. דורשים תוספת תשלום לכתובת אמיתית קבועה. 

מעולה , תודה 

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים