עבור לתוכן

התחממות של פנטיום 4 1700Mhz

Featured Replies

פורסם

שלום !

יש לי בעיה... המחשב רץ לאאאאט ומדי פעם אני מקבל שגיאה (בזמן ה-Boot) כביכול מה-"Hardware Monitor".

האם הסיבה היא שהמעבד מתחמם ומגן על עצמו ע"י האטה ??

המחשב שלי רץ במהירות רגילה ואין לו שום תוספות קירור, כלומר יש מאוורר על צלעות על המעבד (מה שנקרא Boxed) אני לא מצליח לברר בשום מקום --

לכמה מעלות בכלל צריך המעבד הזה להגיע ??

כמה מהר צריך המאוורר להסתובב ?? הוא מגיע ל-2500 סל"ד והמעבד ממשיך וממשיך להתחמם, עד בערך 41 מעלות. זה באמת כזה גבוה ??

מה אפשר לעשות כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר ??? ????

תודה אנשים !!! 8)

פורסם

רגע רגע, למעלה רשמת שהמחב שלך רץ לאט ואחרי זה רשמת שהוא רץ במהירות רגילה, לא הבנתי את זה...

מעלות נורמליות של מעבד הם עד 50 מעלות או 55 אם אני לא טועה... ומהירות נורמלית למאוורר של מעבד אמורה להיות 3300 או 3000... 41 מעלות למעבד זה יפה מאוד, אין לך מה לידאוג בקשר לזה

פורסם

אם טמפרטורת המעבד 41 מע' (גם במנוחה)

אין לך בכלל מה לדאוג.

ייתכן שאתה מקבל שגיאה מהHardware Monitor בגלל שמאוורר אחר, לא של המעבד הפסיק לעבוד

ייתכן שהמחשב שלך עובד לאט בגלל שהWindows כבר מלא בשטויות, Spywares ותוכנות אחרות שתוקעות אותו

נסה להוריד תוכנות כמו AdAware 6 וSpysweeper על מנת להסיר את הSpywarים האלו.

כמו כן נסה לעשות reset למחשב אחרי כמה זמן שהוא דלוק ואז בדוק מה הטמפרטורות שלו, אולי בכל זאת המאוורר של המעבד הפסיק לעבוד אבל המעבד לא מספיק להתחמם כשאתה מדליק את המחשב.

יעזור אם תרשום איזה מפרט מחשב יש לך ומה השגיאה שאתה מקבל.

פורסם

חברה 41 מעלות לפנטיום במצב מנוחה זה חם

יש לך רק מאוורר אחד על המעבד?

תקנה לפחות עוד מאוורר אחד שיוציא חום מהמחשב,ואם אתה רוצה עוד יותר לקרר אז גם מאוורר מקדימה לכניסת אויר.

פורסם

זה רחוק מאוד מחם. שלי נח לו ב 46 מעלות כרגע וזה ממש לא מפריע לו. הוא מגיע לסביבות ה 60 בעומס ועובד בלי בעיה.

פורסם

היה לי 1.6 ועכשיו יש לי 2.6 ושניהם במצב מנוחה יושבים על 33 +-מעלה

פורסם

טוב ויפה, זה לא אומר כלום על המעבד של מישהו אחר.

חוץ מזה שאין להסיק מסקנות מהמדידות האלו כאשר לא מדובר בלוחות זהים, אותו מעבד וגוף קירור יכולים לתת מדידות שונות בהרבה (20 מעלות בקלות) בין שני לוחות שונים.

פורסם
  • מחבר

רגע רגע, למעלה רשמת שהמחב שלך רץ לאט ואחרי זה רשמת שהוא רץ במהירות רגילה, לא הבנתי את זה...

מעלות נורמליות של מעבד הם עד 50 מעלות או 55 אם אני לא טועה... ומהירות נורמלית למאוורר של מעבד אמורה להיות 3300 או 3000... 41 מעלות למעבד זה יפה מאוד, אין לך מה לידאוג בקשר לזה

התכוונתי שלא ניסיתי לעשות שום overclocking שהיה מעלה את הטמפרטורה.

חברה 41 מעלות לפנטיום במצב מנוחה זה חם

יש לך רק מאוורר אחד על המעבד?

תקנה לפחות עוד מאוורר אחד שיוציא חום מהמחשב,ואם אתה רוצה עוד יותר לקרר אז גם מאוורר מקדימה לכניסת אויר.

אם טמפרטורת המעבד 41 מע' (גם במנוחה)

אין לך בכלל מה לדאוג.

ייתכן שאתה מקבל שגיאה מהHardware Monitor בגלל שמאוורר אחר, לא של המעבד הפסיק לעבוד

ייתכן שהמחשב שלך עובד לאט בגלל שהWindows כבר מלא בשטויות, Spywares ותוכנות אחרות שתוקעות אותו

נסה להוריד תוכנות כמו AdAware 6 וSpysweeper על מנת להסיר את הSpywarים האלו.

כמו כן נסה לעשות reset למחשב אחרי כמה זמן שהוא דלוק ואז בדוק מה הטמפרטורות שלו, אולי בכל זאת המאוורר של המעבד הפסיק לעבוד אבל המעבד לא מספיק להתחמם כשאתה מדליק את המחשב.

יעזור אם תרשום איזה מפרט מחשב יש לך ומה השגיאה שאתה מקבל.

תודה, אבל הקירור המקורי לא אמור להיות תמורה מספיקה לכסף :) ? כמו כן מערכת ההפעלה הותקנה מחדש, אין שום דבר כדול על המחשב  - בעיקר עדכונים  של מיקרוסופט, אפילו לא Office.

השגיאה שקיבלתי היא שה-Hardware monitor מצא שגיאת חומרה, שום דבר מעבר לזה. כל הערכים האחרים בביוס (מתחת Hardware monitor) הם רק מתחים והם בתחומים נורמליים, פשוט בקשר לטמפרטורה ומהירות המאוורר לא הייתי בטוח...

[glow=red,2,300]כדאי ללכת ולבדוק במעבדה או שיש מצב לניסונות נוספים לפני כן ?[/glow]

תודה על התגובות !

m.c

פורסם

יש שם שעון שמודד את הטמפ', זה די פשוט לראות אם הוא מגיע לתחום האדום או לא.

הנתון הבעייתי אמור להבהב לפי מה שזכור לי מהתוכנה של אינטל.

פורסם

בכל מקרה אני לא חושב שהבעיה היא מהתחממות יתר של המעבד כי 41 מעלות זה בסדר גמור גם אם זה במנוחה,

במיוחד עכשיו בקיץ שממש חם. אני חושב שהבעיה היא באמת בחומרה אחרת במחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים