עבור לתוכן

בעיה בחיבור בין מחשב נייד למסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ומקווה שזוהי הקטגוריה הנכונה לפרסום הדיון.
לא מזמן רכשתי מסך טלוויזיה חדש; LG 60UJ630Y שאותו רציתי לחבר למחשב נייד אשר ברשותי ASUS ROG GL553VE (בעל כרטיס מסך מובנה intel hd graphics 630 + Geforce 1050 Ti)
הבעיה העיקרית היא מעין "לאגים" / תנועה לא רציפה בזמן סרטים, משחקים ותוכונת גרפיות שאני משתמש בהן (Autocad וכדו'...) וזה ממש מציק ומקשה על עבודה איתו. 
אני משתמש בכבל HDMI 2 למסך 4K (חדש ולא הכי זול בשוק+ ניסיתי כבל אחר ואותה תוצאה). 

ניסיתי כל מיני קומבינציות עם ההגדרות (לחבר את הנייד למסך אחר שהוא גם 4K ופחות או יותר אותה תוצאה, חיברתי נייד אחר למסך שלי ואותה תוצאה) 
הבנתי שהמסך טלוויזיה, לא מוגדר כמסך מחשב ולכן יש בעיות. 
כשניסיתי להגדיר רזולוציה דרך לוח הבקרה של NVIDIA, הסתבר שאין לי שם אופציות כמו במחשבים אחרים (רק הגדרות תלת מימד). מחקתי את כל מה שקשור לכרטיס מסך ועידכנתי לגרסא הכי אחרונה ואחת שלפניה דרך הדרייברים מהאתר שלהם וזה לא עבד. אתמול חבר שלח לי הודעה שכתוב בה ככה:

If the laptop has NVIDIA Optimus with both NVIDIA and Intel graphics then you may not get all the options from the NVIDIA Control Panel, specifically any option related to the display. For such Optimus laptops, if the display output is connected to the Intel graphics then you will not see the Display options in the NVIDIA Control Panel. This is expected because we can only control displays that are connected to the NVIDIA graphics. You can use the Intel display options if the display is connected to Intel graphics. To determine which graphics card the output is connected to go into the NVIDIA Control Panel > PhysX tab. There should be a clear illustration which graphics card each display output is connected to. If all the display outputs are connected to the Intel graphics card then you will not see the Display options in the NVIDIA Control Panel. But if any output is connected to the NVIDIA graphics card, then connecting a display to that port should enable the Display options.

1. לפי מה שהבנתי כל עוד הכרטיס מסך של NVIDIA לא מוגדר בתור כרטיס יחיד, הוא לא יראה לי את שאר האופציות ואין לי מושג איך לעשות את זה

2. האם יש לכם רעיונות למה לא תקין בכל הסיפור, דברים שאפשר לעשות, עצות/ או שניתקלתם בבעיה כזאת? אשמח לתשובות 
בתודה מראש! וסליחה על החפירה.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ ומחדד את השאלה: איך אני מגדיר את הכרטיס מסך Geforce בתור כרטיס מסך יחדי (ראשי) כי רק ככה מסתבר שאפשר לראות את כל ההגדרות בלוח הבקרה של NVIDIA?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים