עבור לתוכן

מה עדיף שאני אעשה חור שלם למאוורר 80MM או שאני אעשה חורים קטנים ל-120MM?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה למקם מאוורר מול המעבד, יש לי מקדח כוס שמתאים למאוורר 80 MM, אבל אני רוצה למקם מאוורר 120MM מול המעבד, אבל הבעיה היא שאין לי דרמל אז אני אצטרך לעשות חורים קטנים ואז עליהם למקם את המאוורר.

אז מה עדיף: מאוורר 80MM עם חור שמתאים לגודל שלו או מאוורר 120MM עם חורים קנים שאני אעשה אותם עם מקדח?

פורסם

תעשה 120ממ בחורים קטנים מסביב ותחתוך עם קאטר מסביב, אחרי זה תשייף קצת מסביב ותדביק גומי או דבק חם בשביל לקבל עיגול חלק פחות או יותר

פורסם

אתה יכול לנסר את עם מקדח בלי בעיה , תקדח חור וממנו תתחיל לזוז ותקדח לאט לאט חור עגול וזהו !

פורסם

114508534,זה רעיון טוב!!!:)

פורסם

114973957349759375 רעיון נחמד אבל לא כל המקדחות מסוגלות לעשות את זה, אני ניסיתי ולא ממש הלך

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אחים שלי.

114508534: אחי, מה שהבת רעיון טוב אבל נראה לי מסובך מדי.

אני אלך על הרעיון של Vatos-Locos, אני אקדח חורים קטנים ממש בקצוות של החור הגדול, ואז אני אחתוך את העיגול עם ג'קסו ואני אשייף אחרי זה את העיגול.

פורסם

תודה על העזרה אחים שלי.

114508534: אחי, מה שהבת רעיון טוב אבל נראה לי מסובך מדי. ---אמממ זה ממש ממש לא מסובך מה שאני אמרתי שם .תנסה ותראה עד כמה שזה פשוט

ואז אני אחתוך את העיגול עם ג'קסו ואני אשייף אחרי זה את העיגול . יש לך גיקסאו?????............למה שלא תעשה איתו חור ?, זה עדיף כבר אם אין לך דרמל או/ו מקדח כוס בגדול המתאים .

114973957349759375 רעיון נחמד אבל לא כל המקדחות מסוגלות לעשות את זה, אני ניסיתי ולא ממש הלך

אתה אמור להשתמש במקדחה מאסיבית בהעלת כוח רב ולא במברגה נטענת ........והמקדח אמור להיות מקדח ברזל או לפחות קירות ככה זה יעבוד .

ואם אתה כבר מזכיר את שמי אני חושב שזה לא ממש קשה לכתוב את הנייק שלי כמו שצריך , תתקן את זה !....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים