פורסם 2018 באפריל 197 שנים מפרט : i5 4570 B85N-D3H 8gb ram (4X2) amd sapphire R9 280X 550W fsp radier בעיקר משחק פורטנייט ולול , לא מעבר . הכרטיס מסך מחובר ל2 מסכים ( SAMSUNG 1080P פשוט ו AOC G2460PF 144HZ ) הרצון שלי לשדרג הוא כי המחשב שלי קורס המון בזמן שאני משחק , יש הרבה בעיות במחשב עצמו בין אם אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה הוא לא חוזר בלי ריסט . הרבה פעמים הווינדוס נתקע וכבר לא חלק כמו פעם . יש FPS DROPS מה באמת עלי לעשות ? יש דרך לתקן את מה שאמרתי או שאשדרג את המחשב וזהו ?
פורסם 2018 באפריל 197 שנים לדעתי אין ממש טעם לשדרג. עד כמה שאני זוכר הבעיה של אי יכולת לצאת ממצב שינה , זאת בעיה ידוע של כרטיסי AMD מהדור הזה. תנסה לעשות חיפוש בגוגל אם יש פיתרון לבעיה. במקרה הכי גרוע , פשוט תבטל את מצב השינה. לגבי הקריסות/תקיעות , כנראה שיש בעיה במחשב שצריך למצוא ולפתור. תתחיל מלנקות את כל האבק מהמחשב,קירור למעבד וכרטיס מסך ולבדוק טמפרטורות במאמץ. תעשה בדיקת MEMTEST ,תבדוק את המצב של הדיסק הקשיח שלך. יכול להיות שהמחשב כבר מלא בשטויות שמאיטות אותו , אולי התקנה נקיה תפתור חלק מהבעיות. אם כל הבדיקות תקינות וריסוטים עדין ממשיכים , מאד יכול להיות שהספק שלך לא תקין. בקיצור יש הרבה לעשות ולבדוק לפני שזורקים כסף על מחשב חדש. נערך 2018 באפריל 197 שנים על-ידי lompy
פורסם 2018 באפריל 197 שנים מחבר ציטוט של lompy לדעתי אין ממש טעם לשדרג. עד כמה שאני זוכר הבעיה של אי יכולת לצאת ממצב שינה , זאת בעיה ידוע של כרטיסי AMD מהדור הזה. תנסה לעשות חיפוש בגוגל אם יש פיתרון לבעיה. במקרה הכי גרוע , פשוט תבטל את מצב השינה. לגבי הקריסות/תקיעות , כנראה שיש בעיה במחשב שצריך למצוא ולפתור. תתחיל מלנקות את כל האבק מהמחשב,קירור למעבד וכרטיס מסך ולבדוק טמפרטורות במאמץ. תעשה בדיקת MEMTEST ,תבדוק את המצב של הדיסק הקשיח שלך. יכול להיות שהמחשב כבר מלא בשטויות שמאיטות אותו , אולי התקנה נקיה תפתור חלק מהבעיות. אם כל הבדיקות תקינות וריסוטים עדין ממשיכים , מאד יכול להיות שהספק שלך לא תקין. בקיצור יש הרבה לעשות ולבדוק לפני שזורקים כסף על מחשב חדש. יש איזשהי תוכנה שבודקת את כל זה ? שבודקת הכוונה את הסיבה של הקריסות ? דרך אגב עכשיו גם הווינדוס מידי פעם עושה "not responding"
פורסם 2018 באפריל 207 שנים ציטוט של ranrubin1 יש איזשהי תוכנה שבודקת את כל זה ? שבודקת הכוונה את הסיבה של הקריסות ? לאמץ מעבד אפשר להשתמש ב PRIME95 או כל תוכנת מאמץ אחרת לאמץ כרטיס מסך אפשר להשתמש ב FurMark או כל תוכנת מאמץ אחרת טמפרטורות אפשר לבדוק עם HWMONITOR זיכרון תבדוק עם MEMTEST הארד דיסק תבדוק עם Crystaldiskinfo או HD Tune
פורסם 2018 באפריל 217 שנים מחבר ציטוט של Rockstatement10 דרייברים מעודכנים? חושב שכן , יש תוכנה שבודקת הכל ? יהיה יותר קל להגיד לך ציטוט של lompy לאמץ מעבד אפשר להשתמש ב PRIME95 או כל תוכנת מאמץ אחרת לאמץ כרטיס מסך אפשר להשתמש ב FurMark או כל תוכנת מאמץ אחרת טמפרטורות אפשר לבדוק עם HWMONITOR זיכרון תבדוק עם MEMTEST הארד דיסק תבדוק עם Crystaldiskinfo או HD Tune אריץ בדיקות ואעדכן
פורסם 2018 באפריל 227 שנים אכן נראה שהכיוון הוא כרטיס מסך. הווינדוס מייצר לוגים בתיקית : c:\windows\minidump
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.