עבור לתוכן

כמה שאלות בנושא קירור ...

Featured Replies

פורסם

אני יודע שיש את הסטיקי בשביל המלצות וכ'ו ...

אבל בכל אני רוצה לשאול עוד כמה דברים בנושא קירור

טוב אז ככה אני רוצה קירור טוב ל OC אז לפי מה שקראתי בפורום ובט'רדים תנו לי לראות אם הבנתי נכון :

טוב אז ככה אני לא אדבר על הקירור של זלמן מכיוון שהוא הכי פחות זמין לרוב הלוחות ( במיוחד לשלי ) וגם שמעתי שהוא

איננו מתאים ל OC מה שלא נשמע לי כ"כ הגיוני כי הוא נראה ממש טוב ועולה יקר ( גרסת ה 7000 cu)/

מכך שאתם ממליצים על ה ANX800 הזה שלקח לי לפחות שעה לברר מה זה והתברר שזה רק הסינק ולא בא עם מאוורר

אני בדילמה מאז מה זה ה SP2 הזה או בכלל איזה מאוורר לקנות בבקשה תשתמשו בשמות מלאים כי משתמשים יחסית חדשים כגון "אני"

לא מכירים את כל המונחים הצבאיים שלכם... למרות שאני עצמי בצבא...

מכאן חשבתי שאם הסינק שלי הוא הבעיה ? כי המאוורר הוא 4800rpm אז מה ההבדל אם אקנה מאוורר חדש או שאשאר עם זה ?

ובכלל מה דעתכם על צירופים משונים כמו המאוורר של וולקנו 12 למשל וה סינק של ANX800 יכול להיות שייתן ביצועים טובים יותר

יחד מאשר בנפרד אם בכלל יתאים ?

תודה על העזרה ...

פורסם

קח את הANX800 עם המאוורר הזה sf2 ז"א smart fan 2 thermaltake

יתן לך ביצועיים ממש טובים.

פורסם
  • מחבר

מממ והוא יהיה יותר טוב מהוולקנו 12 ?

שמעתי ביקורות ממש טובות על הוולקנו ... מישהו פה אפילו אמר שהגיע עם הוולקנו במהירות מקסימלית ל 38 מעלות ואפילו פחות...

פורסם

דבר ראשון לא הבנתי מה אתם מבלבלים תשכל על ANX800 אני כבר שעה מנסה להבין למה התכוונתם

יש סינק ALX800 של טרמלרייט הוא מגיע ללא מאורר ובא במחיר מאוד כדאי של פחות מ200 שקל,

יש את התארד של CHEVY שתוכל לראות שהציג טמפ טובות מאוד עם הסינק הנ"ל עם מאורר ENERMAX שנחשב לסביר ושקט

מול ה SMART FAN שהוא חזק אבל יש לו רעש מציק מאוד...

הוולקנו מאורר טוב אבל לא הייתי הולך עליו, אני תמיד ממליץ על סינקים של טרמלרייט שמגיעים ללא מאורר, ככה יש לך שליטה על הכל, קירור\יופי\רעש - אתה לא מוגבל בשום דבר ואתה גמיש לשינויים

מה גם שהסינקים שלהם ל AMD זולים וטובים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים