עבור לתוכן

משהו מוזר לגבי סנסורים בלוח האם...

Featured Replies

פורסם

ברשותי לוח האם ASUS A7NVM 400

כאשר אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד/לוח בעזרת HWINFO, אז לאחר לחיצה על SENSORS הוא מודיע לי שאין סנסורים.

מוזר מאוד, לדעתי בלוח הזה יש סנסורים, מה גם שבהגדרות ב BIOS ניתן לראות את הטמפרטורה...

פורסם

תשתמש ב ASUS PROBE מהאתר שלהם.

פורסם
  • מחבר

תודה לך ידידי, אבל :

1. עמוד ההורדות באתר של ASUS נפל, מכיר אולי מקור חלופי להורדת ASUS PROBE ?

2. למיטב ידיעותי HWINFO אמור לזהות את הסנסורים, לא ?

עריכה :

מצאתי את :http://fileforum.betanews.com/detail.php3?fid=1053033598

האם זו אותה תוכנה, בגירסתה האחרונה ?

פורסם

באתר של ASUS כבר לא נותנים להוריד את ה PC PROB הם הפסיקו לפתח אותה או משהו, יש אותה בדיסק של הלוח אם

מניסיון כל הגירסאות מראות אותה טמפ רק יש שינוים בבקרה של הצפצופים ושטויות כאלה, הגירסא הזאת 2.22 היא יחסית בין האחרונות היא תיהיה טובה

פורסם
  • מחבר

איך אני מעלה לפה תמונה ?

פורסם

נראה לי שביטלו את האפשרות... מאוד חבל וזה ממש גרוע (רעיון דבילי לחלוטין) אבל כנראה שתצטרך לאחסן את התמונה בwalla\nana או כל מקום אחר ולשייך לפה קישור

פורסם
  • מחבר

מבחינה ויזואלית, 2 המאווריים עובדים (אחד על המעבד ואחד במארז), לכן אחד הנתונים אלא ממש ברור...

בכל מקרה, האם נתוני הטמפרטורה של המעבד, לוח האם, מהירותסיבובי המאווריים וכו', תקינים ?

אגב, מדובר ב AMD ATHLON XP 2500

תודה !!

http://briefcase.walla.co.il/data/p/i/n/_/p/o/i/n/t/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200405212252034312/200405212252278028/f01.jpg

פורסם

לא ציינת איזה מאוררים, על המעבד המהירות תקינה

מאורר מארז קצת איטי אבל זה גם כן תלוי איזה מאורר זה...

טמפ דיי גבוהות אבל אני מאמין שהקריאה יחסית מדוייקת...

פורסם
  • מחבר

המאוורר של המעבד זה מה שהגיע איתו, כנ"ל לגבי המארז (Compucase Midi Tower CI 6A19)

מה לגבי POWER FAN, מה זה בדיוק ?

ולגבי הטמפרטורות - הן גבוהות מידי ?

פורסם

הטמפ אכן גבוהות מידי, מכוון שאתה נמצא ב55 מעלות במנוחה\עבודה רגילה ולא במאמץ מסיבי, צריך להתחשב בזה שיש לך גוף קירור על הפנים ממש גרוע, אבל אם אתה לא מבצע OC לא כל כך כדאי להחליף אותו עדיף לדאוג לקירור המארז

הPOWER FAN זה המאורר שמחברים על הלוח אצלך אין אחד כזה חוץ ממה שמגיע עם המארז

המאורר של המארז עד כמה שזכור לי משנה את המהירות שלו ע"י הטמפ ככה שברגע שהמארז יתחמם הוא יעלה את מהירותו, עד כמה שזכור לי יש שיטה לקצר בין החוטים של הסנסור בשביל לקבל את מלוא העוצמה

פורסם
  • מחבר

הבנתי שכל עוד ב AMD הטמפרטורה לא מתקרבת לאיזור ה 70 מעלות, אין צורך להכנס לפאניקה מיותרת...

פורסם

תלוי איזה ליבה יש לך

לא מומלץ שהבארטונים יגיעו ל 60 במאמץ.. אתה על 55 במנוחה, זה לא כל כך טוב

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה "איזו ליבה" ?

מדובר ב AMD Athlon XP 2500, עם (ליבת ?) בארטון 512K...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים