פורסם 2018 במרץ 127 שנים שירות הסטרימינג הגדול מכולם לאודיו מתחיל לפעול בארץ הקודש באופן רשמי, סוף כל סוףלכתבה
פורסם 2018 במרץ 127 שנים לא, זה לא מוגבל. זה free trial של חודש ואתה צריך לספק להם אמצעי תשלום, ובמידה ואתה לא מבטל את המנוי אחרי חודש אתה מתחיל לשלם. זה קיים גם ב- spotify ארה"ב ולצערי כבר "בזבזתי" את שלי פעם.
פורסם 2018 במרץ 147 שנים לקוחות סלקום הרוויחו... אני עם פרטנר/012 ואפל מיוזיק לחצי שנה בחינם, אבל הרבה פחות נוחה לשימוש.
פורסם 2018 במרץ 167 שנים יש לי Spotify מובנה ברסיבר . האם התקנה בנייד זה עוד רישיון ? או שאפשר להשתמש עם אותם פרטי משתמש בשניהם
פורסם 2018 במרץ 167 שנים אתה יכול למיטב ידיעתי להתחבר עם אותו משתמש לכמה מכשירים שבא לך, אבל הוא לא יאפשר לך לנגן באותו זמן ביותר ממכשיר אחד. ברגע שתפעיל מוזיקה במכשיר השני הוא יעצור את הניגון במכשיר הראשון.
פורסם 2018 במרץ 167 שנים אפל מיוזיק יותר נוחה לי. לא מבין למה אי אפשר לחפש שיר ולשמוע אותו. ה-Shuffle Play הזה מעצבן.
פורסם 2018 במרץ 167 שנים ציטוט של red4ever לא מבין למה אי אפשר לחפש שיר ולשמוע אותו. ה-Shuffle Play הזה מעצבן. אפשר. אתה פשוט מוגבל בגלל שאתה בגירסה החינמית.
פורסם 2018 במרץ 167 שנים ^ מה שהוא אמר. אתה יכול להרשם לשירות עם חודש הראשון בחינם כדי להתנסות בגרסה המלאה.
פורסם 2018 במרץ 187 שנים המימשק כבר קנה אותי. באפל מיוזיק המימשק לא מסביר דבר. 'עיון'... ועוד אייטיונז ל-PC, התוכנה שהדבר הראשון שמחפשים לה זה תחליף (למשל EASEUS mobi mover 3). יתרון אחד לאפל - הייבוא האוטומטי מ-שזאם. ספוטיפיי צריכים משהו דומה. נערך 2018 במרץ 187 שנים על-ידי yw1971 תיקון
פורסם 2018 במרץ 187 שנים ציטוט של yw1971 יתרון אחד לאפל - הייבוא האוטומטי מ-שזאם. ספוטיפיי צריכים משהו דומה. איזה קטע, בדיוק אתמול חשבתי על זה.. שמעתי שיר שאהבתי ברדיו, ורציתי שתהיה לי אפשרות בלחיצת כפתור לזהות + לאהוב אותו בספוטיפיי. כרגע הזיהוי אוטומטי בטלפון שלי (גוגל אסיסט) אבל אני צריך לחפש אותו ידנית בחיפוש של ספוטיפיי.
פורסם 2018 במרץ 187 שנים שזאם גם ככה גרועה, soundhound טובה ממנה + יש כבר זיהוי מובנה בעוזרת של גוגל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.