עבור לתוכן

המוסיקה של Spotify: מהיום גם בישראל

Featured Replies

פורסם

המבצע של חודש פרימיום מוגבל בזמן? אני עדיין עם הפרימיום של DEEZER...

פורסם

לא, זה לא מוגבל. זה free trial של חודש ואתה צריך לספק להם אמצעי תשלום, ובמידה ואתה לא מבטל את המנוי אחרי חודש אתה מתחיל לשלם. זה קיים גם ב- spotify ארה"ב ולצערי כבר "בזבזתי" את שלי פעם.

פורסם

לקוחות סלקום הרוויחו... אני עם פרטנר/012 ואפל מיוזיק לחצי שנה בחינם, אבל הרבה פחות נוחה לשימוש.

פורסם

יש לי Spotify מובנה ברסיבר . האם התקנה בנייד זה עוד רישיון ? או שאפשר להשתמש עם אותם פרטי משתמש בשניהם

פורסם

אתה יכול למיטב ידיעתי להתחבר עם אותו משתמש לכמה מכשירים שבא לך, אבל הוא לא יאפשר לך לנגן באותו זמן ביותר ממכשיר אחד. ברגע שתפעיל מוזיקה במכשיר השני הוא יעצור את הניגון במכשיר הראשון.

פורסם

אפל מיוזיק יותר נוחה לי.

לא מבין למה אי אפשר לחפש שיר ולשמוע אותו. ה-Shuffle Play הזה מעצבן.

פורסם

תודה על הפרסום

פורסם
ציטוט של red4ever

לא מבין למה אי אפשר לחפש שיר ולשמוע אותו. ה-Shuffle Play הזה מעצבן.

אפשר. אתה פשוט מוגבל בגלל שאתה בגירסה החינמית.

פורסם

^ מה שהוא אמר. אתה יכול להרשם לשירות עם חודש הראשון בחינם כדי להתנסות בגרסה המלאה.

פורסם

עכשיו אנסה את זה. תודה!

פורסם

המימשק כבר קנה אותי. באפל מיוזיק המימשק לא מסביר דבר. 'עיון'... ועוד אייטיונז ל-PC, התוכנה שהדבר הראשון שמחפשים לה זה תחליף (למשל EASEUS mobi mover 3). 

יתרון אחד לאפל - הייבוא האוטומטי מ-שזאם. ספוטיפיי צריכים משהו דומה. 

פורסם
ציטוט של yw1971

יתרון אחד לאפל - הייבוא האוטומטי מ-שזאם. ספוטיפיי צריכים משהו דומה. 

איזה קטע, בדיוק אתמול חשבתי על זה.. שמעתי שיר שאהבתי ברדיו, ורציתי שתהיה לי אפשרות בלחיצת כפתור לזהות + לאהוב אותו בספוטיפיי. כרגע הזיהוי אוטומטי בטלפון שלי (גוגל אסיסט) אבל אני צריך לחפש אותו ידנית בחיפוש של ספוטיפיי.

פורסם

בהתחשב בעובדה שאפל קנתה את שזאם קשה לי להאמין שהיא תממשק אותו למתחרה.

פורסם

שזאם גם ככה גרועה, soundhound טובה ממנה + יש כבר זיהוי מובנה בעוזרת של גוגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים