עבור לתוכן

המסך הישתגע, ככה פיתאום!!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי מסך 17" אני עובד איתו למעלה מ-4 שנים אתמול אחרי שעשתי RESTART כל הסיכרון של המסך הלך לעזאזל

והרוחב של המסך ניהיה קטן ב-50% אפי' לפני הכניסה ל-WIN אני לא יכול להגדיל אותו ב-MENU של המסך (H-SIZE) לעומת זאת כשאני נכנס לWINDOWS הרוחב נהיה גדול פי 2 וכאשר אני מנסה להקטין אותו בתפריט של המסך, הוא אומר לי שאני נמצא על 0% ומה שאני יכול זה רק להגדיל אותו

יש לי RADEON 9800 PRO נסתי להחליף כ.מסך וגם נסתי את המסך על מחשב אחר ואותו דבר בכולם!

מי שמכיר איזו תוכנה או איזו שיטה לסדר את המסך יעזור לי מאוד

בתודה מראש!

פורסם

כאשר אתה מנסה לסדר את הגדלים אז אחרי אתחול זה חוזר שוב (לא הבנתי את הבעייה)?

איזה מסך זה?

פורסם
  • מחבר

לא. פיתאום זה קרה לי אחרי שעשיתי RESTART אתמול ומאז ההגדרות הישתגעו וינשארו ככה .

פורסם

ענית לעצמך,נראה שהמסך הלך קפוט.

פורסם
  • מחבר

אולי אפשר לאפס אותו מבפנים הבעיה שאני צריך איזה משיהו שמבין שיסביר לי.

"אם יש דבר כזה לאפס".

פורסם

משתתף בצערך

אני יודע מה זה לאבד מסך אהוב

:(

פורסם

מה הדגם של המסך?

פורסם
  • מחבר

ORTECH ןאין לי מושג מה הדגם רק 17" ואני לא רואה משהו מאחורי המסך.

פורסם

נראה לי שהלך לך החלק הזה נו כמו בטלויזיה באמצע מאחורה מזכוכית לא פיוז חחח שכחתי איך קוראים לזה. נרא לי שכדא שתגיד על המסך קדיש כי גם לתקן לא יהייה שווה מבחיה כספית

פורסם

היה לי בדיוק את אותו מקרה שאתה מתארץ אצלי היה לוקח לו זמן להיתמםם ורק אז הוא היה חוזר לגודל הנורמלי. זה לקח לו בכל פעם יותר ויותר זמן עד שזה נהיה בלתי אפשרי וזרקתי אותו כי כולם אמרו שאין פה מה לעשות. מה שכן, עד שאתה קונה חדש יש שיטה: תן לו להיתחמם כ-10 דקות ואז בעדינות תן מכה מלמעלה בדיוק באמצע - זה אממור להרחיב אותו. אני גם חיפשתי תוכנה אבל לא מצאתי משהו טוב. יש אופציה כזאת בדרייבר החדש של Nvidia אבל אצלי זה לא עבד. תנסה אולי אצלך יעבוד.

פורסם

אחד הרכיבים הפנימיים (אולי האלקטרומגנטים שמכוונים את קרן האלקטרונים) כנראה הלך. אני לא בטוח שלקחת את המסך לתיקון יעלה יותר מידי, יש חנויות שלוקחות בסביבות ה-200-300 שקלים, ונותנות לך מסך באיכות דומה במקום שלך (את שלך הם יתקנו ויעבירו ללקוח אחר).

אגב, זה המקום להזכיר לעולם לא לפתוח מסך בעצמך אם אין לך הכשרה מתאימה, בגלל שהמסך מחזיק מתח גבוה (בסביבות ה-30,000 וולט) למשך זמן ארוך (חודשים מאז הכיבוי האחרון שלו).

פורסם

גם לי זה קרה. החלפתי מסך אין מה לעשות! יש מסכים שקשה להם אחרי 4 שנים :)

פורסם

גם לי זה קרה פעמיים שבוע שעבר.. אבא שלי אומר שזה בעיה בחיורים.. אז נתתי לו מכה ופתאום זה סתדר

וזה לא קרה מאז...

פורסם

אל תדאג, זה יחזור. תתחיל לתכנן איזה מסך אתה הולך לקנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים