עבור לתוכן

צריך עזרה בקניית כרטיס מסך למחשב לא הכי מתקדם

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב שהוא כבר די ישן (1200 מגה הרץ עם 256 זיכרון DDR) שהייתי רוצה לקנות לו כרטיס מסך חדש. יש לי בסביבות ה1000 שקלים להוציא עליו והייתי רוצה כרטיס טוב שלא יהיה טוב מדי ויתבזבז על המחשב שלי. אם ישאר כסף אז אני ארצה לקנות גם זיכרון נוסף.

למישהו יש הצעות?

פורסם

למחשב כזה לא היתי משקיע 1000 לכרטיס מסך , המחשב פשוט לא ינצל אותו

אני מציע לך לקנות איזה FX5200 או RADEON 9600 ובשאר לקנות עוד זיכרון כמו שאמרת

פורסם

5200 לא הייתי לוקח

אלה ?RADEON 9200 64MB?, זה יצא בסביבות ה350-400 שקל

וחוץ מזה עוד זכרון

פורסם

יש לי מחשב שהוא כבר די ישן (1200 מגה הרץ עם 256 זיכרון DDR) שהייתי רוצה לקנות לו כרטיס מסך חדש. יש לי בסביבות ה1000 שקלים להוציא עליו והייתי רוצה כרטיס טוב שלא יהיה טוב מדי ויתבזבז על המחשב שלי. אם ישאר כסף אז אני ארצה לקנות גם זיכרון נוסף.

למישהו יש הצעות?

השאלה היא מה אתה עושה עם המחשב הזה?

אתה משחק הרבה? תוכנות גרפיות? עריכת וידיאו? צפיה בסרטים? מה אתה עושה איתו?

פורסם
  • מחבר

אני בעיקר משחק עם המחשב, ומשחק די הרבה וזה כבר לא מספק אותי לשחק על הגרפיקה הכי נמוכה בשביל שהביצועים יהיו טובים.

Radeon 9200 לא קצת חלש מדי? יש לי GF2 200MX 32MB והייתי רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב. השאלה היא אם כדאי לי להמשיך לשפר כל שנה-שנתיים את המחשב שלי או פשוט לקנות אחד חדש ולמכור את הישן? אני כבר 4 שנים רק משפר אותו ותמיד יש חלקים שצריך להחליף (במקרה הזה את המעבד בעיקר אחרי שאני אחליף כרטיס מסך ואקנה עוד זיכרון).

ויש לכם גם אתה טוב לקניית חלקים? אני מכיר רק את פנדס לצערי.

פורסם

הכי זול בwww.ksp.co.il

זול גם בwww.pch.co.il

השרות הכי טוב (וזה רק משמועות בפורום, כי לי אין ניסיון איתם לצערי) www.zigzag2000.co.il

יש גם את נועה שממוקמים באזור חיפה ואת מרדנית שיש להם סניפים בכל הארץ

אם אתה קונה חלקים גדולים (לוח, מעבד, הארד דיסק וכו) אני ממליץ לקנות גם קרוב לבית (בחנות אינטרנט זולה - אבל שלא תיהיה מהצד השני של המדינה) כדי שאם יהיה בעיות תוכל להגיע לשם ולא תיהיה צריך לחכות הרבה.

הפלטפורמה שלך (1200 מהז - איזנ מעבד בכלל?) כבר די ישנה. הרבה לשדרג כבר לא תוכל עוד מעט. אם אתה קונה זכרון תקנה DDR400 לפחות (למרות שהלוח שלך לא תומך זה) כדי שתוכל להעביר אותו למחשב חדש כשתקנה בעתיד

פורסם

אני תומך בשדרוג בצעדים ולא מערכות שלמות

היום זה מאוד בעייתי לקנות/לשדרג מחשב מכיוון אמורים לצאת הרבה דברים במקביל

תקנה כרטיס מסך פשוט מאוד היום כמו ה9200 או 5200 (תוודא שהם יהיו 128BIT) ורק עוד איזה 9-10 חודשים כבר תשדרג שילוש-קדוש

פורסם

אין לך מה לשדרג עוד מעט הכל הולך להשתנות וגם ככה המחשב שלך ישן מאוד

כדאי לך לסבול עוד איזה חודשיים (ובנתיים לחסוך) ואז לקנות מחשב חדש כשהדברים החדשים יצאו

פורסם

שלום

לדעתי הקנייה הטובה ביותר בשבילך היא Radeon 9600 pro זול,

עד לפני כמה זמן היה אחד כזה ב Ksp של Fic ב 750 שקל, משום מה

עכשיו אני לא רואה אותו בסל מוצרים שלהם.

אבל שווה לך לנסות להתקשר אליהם ולשאול אם הם יכולים להזמין לך אותו.

בשאר הכסף תוכל לקנות עוד 256 mb.

פורסם

לדעתי לא נכונות ההמלצות פה...

R9200 ו FX5200 לא שווים כלום...

קנה ממרדנית יש להם TI4200 ב 399 ש"ח עם שלושה חודשי אחריות...

זה כרטיס ששווה יותר מהשתיים שהמליצו לך, בשאר תוכל לקנות זיכרון....

הכרטיס הזה יריץ לך יופי משחקים ויתמוך במשחקים עד שהמחשב עצמו לא יתמוך יותר...

בהצלחה...

פורסם

ה9600PRO ב750 ירד מKSP (או שהם טעו או שנגמר להם בגלל ההתנפלות...)

יש את ה9600PRO ב850 שגם זה לא יקר בכלל

אבל בשביל מחשב שיהיה רק עוד חצי שנה+ אין טעם להשקיע גם את 750 שקל, מספיק 350 רק בשביל לסבול עד השדרוג

פורסם

לפותח התארד, במקומך הייתי קונה את זה , אין מה לעשות , צריך להוסיף עוד טיפה כסף על מנת להנות מביצועים נורמליים :

מעבדי ?AMD? Price Units Total

Athlon XP 2500+(512k 333) 480 1 480

לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total

NF7 (nForce2)lan,usb2 390 1 390

זכרונות? DDR 400 Price Units Total

256MB A-DATA 290 1 290

כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total

RADEON 9200 DVI 64MB 360 1 360

Total price 1520 ¤

אני מאמין שבינתיים אתה תסתדר עם זה , ותהיה לך קפיצה רצינית גם בביצועים , מה שכן , הייתי במקומך עושה עוד דבר , לא קונה רדאון 9200 64מגה , ופשוט קונה את המעבד+לוח+זיכרון , ואז , אחרי כמה זמן , חוסך כסף וקונה עוד סטיק זיכרון של 512מגה וכרטיס מסך נורמלי , בינתיים תישאר עם הגיפורס 2 , עדיין תהיה לך קפיצת ביצועים רצינית עם המחשב הזה....

פורסם
  • מחבר

תודה לכל מי שעזר לי בינתיים.

שכחתי להגיד שהמעבד שלי הוא AMD Athlon. אני יודע שהמחשב שלי הוא כבר ענתיקה פחות או יותר, אבל אני לא בטוח שאני רוצה עדיין לשדרג אותו. הבעייה היא שאני שנה הבאה הולך לצבא ואני מתכוון להיות קרבי או משהו שרוב הסיכויים שאני אבוא רק בסופי שבוע ולא יהיה לי יותר מדי זמן למשחקים, אז אם אני אשדרג עכשיו למה שאני רוצה זה יהיה סתם ביזבוז של כסף. יש לי קצת כסף שאני יכול להשקיע במחשב אבל אני רוצה משהו שיספיק לי לשנה-שנה וחצי ואז כשאני אסיים עם הצבא אני אשדרג שידרוג רציני.

בינתיים קניית הGF 4200TI נשמע לי כמו רעיון טוב, רציתי לקנות אותו כבר לפני כשנה כשהוא עלה אלפייה אבל לא עשיתי את זה ממחסור בכסף.

מה שאני חושב לעשות זה לקנות כרטיס מסך ממוצע וזול שישאר עם המחשב ועוד זיכרון שאני אעביר למחשב החדש כמו שכמה הציעו כאן. אתם יכולים לתת לי שמות מדוייקים פחות או יותר של מה שאתם ממליצים? ותודה עוד פעם לכל מי שעוזר לי, אין לי הרבה מושג בחומרה...

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ את הדיון אבל אני חייב עוד קצת עזרה...

פורסם

לדעתי בכל מקרה לא תוכל להעביר את הזכרונות שתקנה עכשיו למחשב חדש בעוד 3-4 שנים. עד אז יהיו טכנולוגיות חדשות וזולות יותר...

בכל מקרה. הגיפה 4 TI עונה על הדרישות שלך. קח גם עוד זיכרון. וזהו. אם אתה רוצה למתוח את המחשב עוד קצת, תשקול לעשות OC. אם אני לא טועה, הגיפה דווקא כרטיס טוב בשביל זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים